![]() |
MTV Europe Music Awards
Witam ;)
Co sadzicie o EMA 2008? Czy macie jakies konkretne typy kto wygra daną konkurencje? Aktualnie gala trwa... Zirytowalem sie tym ze w kategori Najlepszy wystep na zywo wygrala grupa Tokio hotel... Przebijajac takie zespoly jak Linkin Park czy Metallice.. Ej no bez przesady :baby: Osobiscie licze ze w kat. Najlepszy utwór Katy Perry "I kissed a girl" zdobedzie statuetke :) Czekam na komentarze ;) |
Jedno jest pewne wygra jakis chu*owy "artysta".
|
Cytuj:
|
@skuug: kiczowaty będzie, jeśli okaże się prawdą, że nie oddadzą Rickowi nagrody. Mimo, że zdobył 95% głosów w kategorii 'best act ever' i 80% głosów w ogóle.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"I kissed a girl" Katy Perry ssie. Chociaż w porównaniu do całej reszty popowego shitu jest niezłe. Ale tytuł najlepszego utworu to bardzo gruba przesada. Generalnie takie konkursy mają to do siebie, że porządnej (= innej niż ten komercyjny crap co leci w TV/radio) w nich nie ma, a głosuje stado rozwydrzonych dwunastolatek. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak dla mnie Rick Astley powinien wygrać <3
@down: Orgazm! :D |
Cytuj:
|
Ostatni raz galę oglądałem, gdy w szranki stawały Goryle (chyba z 3 lata temu), teraz to mnie jakoś mało interesuje co tam się dzieję, zresztą dopiero dzięki temu tematowi, wiem, że to dziś o.O Jutro poczytam wyniki na gazeta.pl, jak zwykle...
|
Najlepszy teledysk wg MTV:
http://www.youtube.com/watch?v=_EcX4OtLWVs Żenua. http://www.youtube.com/watch?v=pKz-RXSeIYA Teledysk snoopa o niebo lepszy! |
"I kissed a girl" ssie pena <3 Już "hot'n'cold" jest lepsze, jeżeli chodzi o Katy Perry. Nie oglądam gali, boję się mtv o_O Ta telewizja tak upadła...(KARDASHIANOWIE =D)
|
Nie ma to jak tania komercja, która jest ceniona i wogóle, a fani aż piszczą z tego powodu.
I jestem dumny, że nie jestem wśród nich. |
Zdobywcy statuetek...
Album roku: Britney Spears - "Blackout" Najlepszy zespół koncertowy: Tokio Hotel Najbardziej uzależniający kawałek: Pink - "So What" Najlepszy Debiut: Katy Perry Najlepszy Wykonawca 2008: Britney Spears Najlepszy wykonawca muzyki miejskiej: Kanye West Najbardziej rockujący zespół: 30 Seconds To Mars Najlepszy polski wykonawca: Feel Ulubiony wykonawca europy: Emre Aydin - Turcja Największa gwiazda teledysków: 30 Seconds To Mars Ulubiony wykonawca gwiazd: Lil Wayne Nagroda specjalna za całokształt twórczości: Sir Paul McCartney Najlepszy wykonawca wszech czasów: Rick Astley |
Cytuj:
|
Nagroda specjalna za całokształt twórczości: Sir Paul McCartney
Jedno zasłużone, chociaż w 'Najlepszy wykonawca wszech czasów' także powinien się znaleźć, tak samo jak każdy Beatles. |
Rick jest thebest!
|
Cytuj:
Co do Muzyki miejskiej to co to ma byc qwa? Nie znam takiego typu muzyki. Moze jest też wiejska? Lil wayne to już przebija wszystko i wszystkich. |
Najlepszy polski wykonawca: Feel :( ja pierdole :(
|
Ładnie trzeba mieć w bani, żeby coś takiego oglądać...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ostatni raz jak to oglądałem zasnąłem w połowie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem czemu, ale jak widzę, że coś, gdzieś wygrał "Feel", to mnie ch*j strzela. Moim zdaniem grają denną muzykę i nic im się nie należy.
|
jak widac feel nie ma szacunku ludzi ulicy :o
down* nie adresowalem tego do ciebie,tylko stwierdzilem ze zespol nie jest tu popularny, ale ciesze sie ze dales upust swej mlodzienczej zlosci tak a nie krzeslem |
Cytuj:
@up Masz jakieś przykre doświadczenie z dzieciństwa, w którym uczestniczyło krzesło? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie jest Metallica? Macham serdecznie...
|
#UP
Chyba wyrzuciłbym wszystkie ich płyty, jakbym ich tam zobaczył.... |
Pink - "So what" ma chyba najwięcej tagów "gay" na last.fm, także... xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down No właśnie ;]. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
na komentowanie reszty czarnochow i innych szkoda nawet klawiatury Cytuj:
|
Moim zdaniem dosyc dobrym odwzorowaniem tego co sie slucha sa rankingi na last.fm - troche tam wyzszy poziom prezentowanej muzyki.
Ogolnie strasznie sie kazdy spina, separuje od 'popowego crapu', smieszne to troche sie staje, no ale jak sie dowartosciowywujecie tak to np. bo to juz dawno zaobserwowalem na tym forum. Aha, no i nie wiem wg kogo najlepszym wykonawca jest Kanye West, ktory jest bardzo overrated. |
Britney forevah!
Feel feels my balls in his mouth >< Co do TH... Ja już o tym zdążyłem zapomnieć O_O Co oni tam robią, ich kariera skończyła się zanim się zaczęła... Zresztą kogo obchodzą konkursy organizowane przez stację muzyczną, która emituje w 90% programy typu "nikt mnie nie chce to niech mi znajdą kogoś, komu za to zapłacą" ;f... |
Pustak dziewczyna - Mamo, ale nie mów mu o naszym sekrecie
Mama - Że masz penisa? Dobrze ^^ *ding dong* Pustak - TO ON : O! Idź już <3 *jakiś czas potem, podczas jednego z tych random "fajnych" zajęć* Pustak koleś - Pani Mamo Pustaka, czy Pustak ma jakiś sekret? Mama - Nie powinnam mówić, ale ma penisa :) *pokazują Pustaka kolesia* Pustak koleś - OMGZ HOTTT!!! *Mama wraca do domu* Pustak dziewczyna - JAK BYŁO JAK BYŁO!?!?! Mama - Jest bardzo przystojny, coś pomiędzy Lechem Kaczyńskim a Mateuszem Dragonem Wielkim Pustak dziewczyna - =))) Co robiliście? Mama - Rzygaliśmy do celu, świetnie się bawiłam. Pustak dziewczyna - Powiedziałaś mu o moim sekrecie? Mama - ... JAKOŚ MI SIĘ WYMSKNĘŁO :) Pustak dziewczyna - Osz ty dzi*ko... ALE I TAK WYGRAMY :) *przytula* MTV upadło, przez Date My Mom, Kardashianów, Tilę Tequillę itp... Kiedyś te gale były lepsze, teraz nie warto tracić na nie czasu : / |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |