![]() |
176ek BEZ AOLA <-- o_O :D
|
idiotyzm sie pleni..
|
Fortera <3
|
Kto wie co miał w bp... pewnie jak większość knightów nosił przy sobie sporo kasy.
|
Prawie im uciekl...fajne pvp ma nagrywajacy...wlecial do jakiejs dziury, a po 5 sekundach sie skapnal...
|
Zwyłem kuźwa xD. Żałował chłop 50k na aola haha xdd
|
Po chuj w tytule oni daja spoila loota ;/
|
Cytuj:
|
OWN3D ; o może hack? bo padł 2x w tym samym dniu albo szedł po aola gdyż padł 2h wcześniej i myślał, że nikt nie będzie na niego czyhał.
A ten knight pewnie poszedł dobić 1% do 200 lvl'a ^^ |
może mu akurat hajsu zabrakło na aol :P
|
Cytuj:
HAIL WSP TEAM! |
@up
To właśnie są aspekty PvP, które mnie od tych serverów w pewnym sensie odpychają... |
@up
Ale widzisz, przynajmniej na pvp nie ma tylu noobów, że expowiska są przepełnione (mówię o guardii, candii, luminerze) Poza tym możesz noobów wyganiać w postaci hita za 100 :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Trochę go żal.
Ale co jak co knight z pieniędzmi niema problemów;p |
W sumie na forterze są 2 frakcje - brazylia, wenezuela i te inne (gildia supremacy) no i egipcjanie czyli gildia rampage i tam jest troche mexico też.
|
Cytuj:
Co do filmu to totalny Pro Żal |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BUhauhauhauihauihauhqauhauhauiahuiahuahu. Tu chodzi o zajmowanie respa. Czyli np: Siedzi taki Edek[90ED] na frostach (SAM) przychodzi jakiś Franek (150RP) i pyta się jak długo jeszcze owy Edek będzie siedział na respie. Nasz kochany Edek odpowiada, że 8h także rozwścieczony Franek musi stanąć w kolejce(w tym wypadku musi czekać 8h) aby wejść na frosty po Edku. A po naszym Franeczku są inni i to właśnie nazywane jest KOLEJKĄ. PS: Ja to mam nasrane w głowie ; o xD @down Kiepek :* Kiedy pijemy?:> Pozdrawiam Cery. |
@UP
Post roku. |
Cytuj:
a nie jak na non-pvp 10 osób biegających po jednym expowisku (widoczne zwłaszcza na expowiskach dla nizszych lvli) wyobrażacie sobie 10 Franków i Edków biegających na frostach? |
Cytuj:
No, ale gdyby nie bylo takich jak ty na tym forum to by bylo nudno, wiec nadal rob swoje. Btw, na tym filmiku widzimy 170 ek z bardzo wielkimi umiejetnosciami, wiec to oznacza ze wszyscy z pvp sa takimi "lamusami bez jaj"? Moze od dzisiaj powinienem sobie walnac do podpisu tekst "najwiekszy blad cipsoftu? Stworzenie serverow pvp", a pod kazdym filmikiem z pvp pisac posty w stylu "pvp - didynt chapenet"? Cytuj:
|
@UP
Jak podoba Ci sie expienie na frostach w 10 osob i miec marne ~70k/h expa to smialo, ja wole expic sam na np. prawej stronie i miec 300k/h |
Hmmm ja np gdybym wbil 150 lvl na candi i jakis lamus by mi biegal po expowisku .. i kilikajac na niego prawym attack zobaczyl "Jebnij Ty sie w czolo" czy nie wiem co tam na non pvp pisza to bym sie jeszcze raz zastanowil po co wbijalem ten 150 lvl
|
Ciekawi mnie to czemu nie zrobil levitate:)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
A jeśli jest, to co zrobisz? :) NIC |
@Zapodaj~
Te, a może wbijesz z nami na hopto? 7.6 @edit Kiedy chcesz, ja tam jestem prawie codziennie :^) |
Cytuj:
I co wtedy, wiejesz do depo wrzeszcząc "This is madness!". Tak jest na serverach pvp z panującymi gildiami. Zresztą ja nie słyszałem o servach pvp bez panującej gildi. Kiedyś jak grałem na Isarze to Del'toro było git. Ale to było na 7.6 i przed. |
Cytuj:
@up to jest wojna openki i wszystko co najpieknijesze w tibi. @hopto wbije na hopto tylko sie trzeba jakos umowic i odrazu mowie jak to ma byc 15 osobowa grupa to nie ma nawet po co . |
@Up
Sendnij gg na pw i sie zgadamy~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |