![]() |
Runy Palladyna!
Yo!
Dzis przeczytalem o zmianach jakie chce wprowadzic Cip. Przeczytalem tam o runce dla palladyna ale niewiem na czym bedzie polegala moze ktos z was wie o co chodzi...? ( nazwa runki "Holly Misle" ) pozdro~ bartoszek ;] |
Exori san w runie...
|
cipsoft nic na temat tej runy nie powiedzial prawie a wiec domysl sie:o (wiem to trudne)
tak jak kolega up.. es. w runce aha i tylko dla pacc rzecz jasna :) |
tez czytalem ale jesli chodzi o holy to exevo mas san albo exori san .. oba czary nieprzydatne ale spoko ze cipy probuja cos zmieniac :]
|
nieprzydatne?
exori san to jest b. przydatny czar, cokolwiek i gdziekolwiek bedziesz huncił poczynajac od jakichs piratow konczac na demach/potworach z poi. |
Pewnie coś typu hmm i obrażenia od świętości i może runa obszarowa typu gfb. To, że dodadzą taką runę to bardzo dobry pomysł, nawet niech ją sobie paladyn tworzy, będzie miał na czym mlvl trenować, ale dlaczego tylko on będzie mógł jej używać? Mag i druid też potrzebowali by czasem takiej runy.
|
Mam nadzieję że choć jedna będzie dla FACC...
Chociarz jest to marzenie ściętej głowy :p |
Zdaje mi sie ze profesje magiczne by walily z takiej runy swietej ze 2 razy wiecej niz z icicle albo fireball. Palki maja słabą siłę magii i ich czary sa odpowiednio mocniejsze niz magow zeby cos w ogole walnac przy slabej sile magii.
|
Cytuj:
@down przeszkadza ci to? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A po co palkom exori san w runie jak mają spontana? Chyba że chcą zlikwidować exori san o.0
|
@up
Palek ma exori san jako spontan bo świętość to jest podstawowy żywioł?Inne profesje będą mogły tylko używać run wytworzonych właśnie przez palka. |
To, że będzie FACC nie wieżę ;] Myślę, że to bardzo dobra sprawa...jakiś UP dla paków ;D
|
Czas pokaże ;) troszkę cierpliwości :)
|
Pall
Miło by było jakby coś dla palla na FACC Wrzucili :-p
|
Cytuj:
|
@up
HAha to po co te runy? |
Do expa, ale tylko dla palków. Przeczytaj sobie dokładnie artykuł CipSoftu:
Cytuj:
|
możliwe że będzie mocniejsza niż exori san, albo poprostu zrobili odpowiednik hmm'ów tylko że o żywiole świętości
|
Ten runy beda po to zeby je sprzedawac dla facow po ladnej cenie ;p A tak naprawde to przypuscmy ze jestes na vamp hellu i Ci sie pojawil boos.. Co robisz? utamo i dajesz ale po co samemu sobie zadawac obrazenia po 20 (wiem, niewiele ale jednak) jezeli mozna uzyc runy ktora pewnie bedzie mocniejsza od e san
|
O czym wy mowicie ?.. ( moze sam bredze ale.. ) To bedzie cos takiego jak icicle przecierz tylko pacc moze je robic i ich uzywac czyli jak pall pacc se zrobi takom rune to nie sellnie dla facca bo __-__ i dodatkowo jeszcze zadna profa nie bedzie mogla ich uzywac ( dobrze kombinuje ? xD )
|
A od kiedy to runy robi się tylko na sell?
Posiadanie run = większe obrażenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Żebyś się nie czepiał z tibia.com "Holy Missile runes can only be created and used by paladins." |
Te runy będą fantastycznym rozwiązaniem problemu zbyt szybko kończącej się many podczas expienia. Paladyn będzie mógł ją teraz zostawić na czary leczące a Divine Missile zastąpi runami. :)
|
Śmiać mi się chce jak to czytam...:baby:
Holy Missile będzie to runiczny czar Divine Missile lub odmina HMM! I pallek nie będzie ich sellał bo NIKT NIE MOŻE ICH UŻYĆ POZA PALLKIEM! I ta runa będzie świetna na takie potwory jak demony czy nieumarłe (szkielety ghoule, itp.) I na 99.99% będą one na PACC :( |
Nie wiem ile rodzajów zrobią tych run, bo może kiedyś dadzą kilka ... raczej będą dla pacc ale faccowi paladyni będą mogli kupić...
|
na pewno będzie to dla pacc :/ a nawet jeśli to niech sobie robią te runki, i tak będzie można kupić bp tych runek :) no chyba że cipek zrobi tylko dla palla :/ to wtedy tylko palle będą mogli kupić bo innym profkom się nie przyda :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:47. |