Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SzefLily
(Post 2337725)
@up "encyklopedio i pro gejmerze tibijski" nie cfaniacz na forum swoja madroscia
|
nie wiem gdzie tu widzisz jakies - jak to nazwales - cfaniaczenie, bo ani nikogo nie wysmialem, ani nie staralem sie lansowac, tylko dlatego, ze moglem kogos poprawic, bo sie pomylil, widocznie musisz miec jakies problemy z interpretacja
Cytuj:
i pro skilem na pvp tylko cos pokaz:(
|
co mialbym ci pokazac? nie dam ci zadnego filmu jak ubijam kogos w trapie na non-pvp, nie bawie sie w to, bo nie mam zamiaru sie osmieszac jak wszystkie te pro-KAARAAcze, poza tym 99% deadow tego typu jest spowodowane bezgraniczna glupota ofiary, a nie umiejetnosciami trapujacych
a jesli chodzi o pvp, to obecnie ogranicza sie ono do zaznaczenia do zaznaczenia opcji 'follow target' i walenia bez opamietania w hotkeye, nic to, ze nie trzeba celowac z run, umiec sie uhac i manasowac, ale nie trzeba juz nawet w te hotkeye klikac z rozwaga, bo czary atakujace "nie kloca sie" z leczacymi, wiec nawet nie musimy sie bac, ze po zaatakowaniu kogos za chwile mozemy nie miec mozliwosci sie uleczyc z powodu exhausta
i nie wyjezdzaj mi tu z "umiejetnym stawianiem m walli", bo to moze bylo sztuka, gdy musiales jednoczesnie robic wiele innych rzeczy, a nie tylko trzymac reke na hotkeyu (albo nawet nie, bot do leczenia i jazda, co?)
jestem pewny, ze w starym systemie pvp bym ci dojechal z zamknietymi oczami, ale rzecz jasna - z oczywistych wzgledow - ci tego nie udowodnie (ani ty mi nie udowodnisz, ze nie mam racji), wiec pominmy ten temat
Cytuj:
a nie obgadujesz psiaka gdzies po forach, masz cos mu do zarzucenia to powiedz mu to w grze bo takie obgadywanie psiaka przez twoja cala pro rodzine wyglada jakbyscie mieli jakies kompleksy na jego temat..
strzala miszczu,
|
niestety nie powiem mu tego w grze, bo po pierwsze on juz to wie, a po drugie ma u mnie ignora, zreszta dopoki bede pisac o faktach, a nie wymyslac jakies niestworzone rzeczy (czego robic nie mam zamiaru, bo znam go wystarczajaco dobrze), to nie masz co mowic o obgadywaniu
a od rodziny sie odpierdol, bo nie znasz nas, wiec gowno mozesz wiedziec