![]() |
Wynyślamy nowe najazdy
Po potworach przyszedl czas na najazdy
Możecie tu pisac swoje propozycje na nowe najazdy na różne miasta i okolice np mój atak beholderów na venore OPIS Beho z podliskich bagiem oraz ich lepsi koledzy robią napat na vonore Potwory atakujące gazer beholder elder beholder Braindeath oraz czami The Evil Eye ostrzerzenia Beholder attack in Venore! to byl mój przykład czekam na wasze |
Proponuję najazd na słownik gramatyki polskiej :baby:...
W grze: wydaje mi się, że brakuje czegoś takiego jak najazd krasnoludów (na Cormaya'e lub Kazo). ;) Enjoy! |
UP> Na coromaye jest najazd soldierów
2UP> The Evil Eye jest bossem i występuje tylko w Helllheim. Poza tym już wyobrażam sobie te przepełnione depo i świątynie przez low levele które boją się braindeathów... |
Wydaje mi sie ze evil eye respi sie na hellgate
popieram pomysl o ataku krasnoludow na kazz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szmatexy atakuja krolestwo zlotej kieszonkowe :mag:
|
chodziło mi oto ze ja by było The Evil Eye to by był ciekawszy atak
|
@ALL>tylko powiedzcie mi gdzie respią się beholdery na bagnach przy venore ?
@pierwszy post> Według gramatyki ostrzeżenia o najaździe, Venore atakuje tylko jeden beholder. Powinno być jak już "Beholders are attacking Venore!" |
sry pomyliło mi się
|
Cytuj:
|
Czy coś ci nie odpowiada w tym ostrzeżeniu ?
|
Cytuj:
Ogarnij odmianę czasownika 'to be', poćwicz, upewnij się czy ogarniasz, poćwicz jeszcze trochę, a potem bierz się za poprawianie : ) http://img217.imageshack.us/img217/7058/epicfailhd1.jpg |
Proponuję stworzenie bossa Cyclop'ów, są teraz 3 rodzaje więc mogły by robić atak, lecz z zmniejszoną liczbą Smithów, ze względu na niskie levele...
|
2UP> O sorry...
|
Ja proponuje najazd Noob Killerów na wszystkie miasta jednocześnie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale pomysł dobry |
Może najazd minotaurów na Thais? Bo w sumie pasowałoby że zaatakowały z Mintwalin ludzkie siedziby położone na powierzchni ...
|
up
Było by ciekawie |
fajnie by było jakby raty w carlin wychodziły z kanałów same!!!!!!
@top kolejny temat spam. bez sensu troszQ |
z tymi ratami w karlinie to dobry pomysl \o/
mozna by bylo lootnac trohe serkuf BLEDY CELOWE @down tylko ciekawe ktos ci wyczyscixD |
Najazd demonów na Thais. Przyszło by z 5-10 i była by impra.;)
|
Amazons Panic.
Spanikowane Amazonki, wystraszone przez ludzi uciekają ze swoich obozów znajdujących się w Carlin (2 obozy) oraz w Venore (1 obóz) i atakują pobliskie miasta. Atak odbywa się jednocześnie w Carlin i Venore. Podzielony na 2 fazy. 1 Faza atakuje od 20-40 amazonek na północne wejście Carlin i 30-50 na północno-zachodnie wejście w Venore. 2 Faza - widząć, że tracą coraz więcej wojsk Amazonki wezwały na pomoc Valkirie. Carlin atakuje 40-60 Amazonek i 30-40 Valkirii, w Venore 50-70 Amazonek, 40-50 Valkirii i 0-1 Vampire. Z Vampira który żadko pojawia się na tym ataku wypada The Soul Orb (wartość około 700k, zależy od servera). Ostrzeżenie : Amazons scared people. And, oh no Amazons attack city. Ostrzeżenie (2 faza) : HaHa We win. What this? More monsters... |
Ja bym proponował najazd GM'ów na kilka serverów, aby pozbyć sie zbędnych boterów ;D
|
po 1 fajnie by bylo jak czesciej by pojawial sie atak orków.
natomiast brakuje mi jakiegos ataku w zasadzie bardzo silnego np. cos w stylu jaiegos behemota lub potwora ktorego naprawde trudno zabic (oczywiscie w obstawie swoich kolegów) nie jak orsh tylko cos lepszego tylko zeby pojawial sie na facu i zeby nie zabijal np. 8 lvlowych nobkow co suna z veno do kaz =] |
Mam propozycje ataku na AB
Potwory atakujące Rat Spider Bug Rotworm Carrion Worm Skeleton Elf Elf Scout Ghoul Gazer Slime Beholder Crypt Shambler Demon Skeleton Elder Beholder Giant spider Mummy Dragon Dragon lord OPIS: potwory z Hell gate i draconi zrobili koalicje i robią atak na AB atakują wszystkie potwory ( wszystkiego po trochę 2-10 sztuk) z draconi i hellgate |
Najazd odkurzaczy na cormaye.
|
up - xDD
Vipciu - co? Kilka sztuk dragonów i dragon lordów? Taaa ... już widzę te low lvl |
dobra przesadzilem
to moze 1 gs 1 dl i 1 drag |
Mmm, atak Minosów na rookgaard? +1 mino guard z pozmienianym lotem, żeby leciał bras set (niezwykle rzadko).
Było by fajnie :], ew. atak goblinów na rookgaard. Może jeszcze, atak na carlin? Dsy, ghule, skeletony + boss (vampire). :baby: |
Było by ciekawie jakby co jakiś czas na drogach miedzy Thais - Veno - kazzo - ab - carlin pojawialy sie losowo dobre potwory. Ale jednoczesnie zeby to nie byly Demony ani Bossowe.
Ale dobre ktore potrafia narobic szkud. Takie dragonki xD Losowo, na drodze. w roznych miejscach i bez zadnego klucza. sy |
@up: taaa, wtedy by chyba cipy zbankrutowały, taka by była liczba grających graczy xD.
@topic: A co powiecie na najazd dire pingwinów na svar, to draństwo w dużej ilości może zrobić kuku nawet lepszym graczom ;o. A ostrzeżenia mogłyby być takie: Big group of penguins is coming to Svargrond! Penguins are realy angry, they want ice-screams! Beware of revenge of evil penguins! There is coming something bigger to Svargrond! Oh, no! This is giant penguin! Przy ostatnim komentarzu wraz z pingwinkami pojawia się w losowym miejscu wielki pingwin o sporej sile z którego lecą itemki powiązane z lodowymi wyspami (np. shards, ice cubes etc.) |
Cytuj:
|
Różnorakich wydarzeń mogłoby być więcej np.
1)Większa ilość dwarfów wszelkiego rodzaju na dwarf bridge(droga z Carlin/ab do venore/thais). a)1 fala- przy dojściu do mostu pojawia się 20 dwarfów i 10 dwarf soldierów Dwarfs had broken alliance with humans! If you are not dwarf beeter dont get near bridge! b)2 fala- na moście pojawia się oddział dwarf guardów w liczbie 7. Passage is now completely closed!Find other way or fight to death z powodu braku czasu podrzucę aby propozycje 2)Nieumarli atakują Carlin 3)Black knight postanawia opuścić kryjówkę i terroryzuje okolice 4)Ukryty podstęp mieszkańców fibuli został odkryty. Teraz dobrze uzbrojeni i wyposażeni w kusze i łuki blokują dostęp do swojej osady!"Nigdy więcej nie chcemy tu intruzów burzących nasz spokój"-krzyczą (hunter,poacher,Assassin,stalker i inne człowieko-podobne stwory. 5)Źli magowie(warlocki) atakują akademię magi na edron próbując wydrzeć od Zoltana sekrety magi. |
Wielki atak cyklopow na thais, da sie poexpic(dla nowych )bedzie w miare trudno(tez dla nowych)
|
Juz to kiedys ktos wymyslil tutaj...
ale mysle ze to dorby pomysl zeby jakies "mroczne" potwory lataly po kanalach i mniejszych uliczkach miast. takie ghost xD albo vampire ale tylko w nocy |
Najazd 4-ro osobowej ekipy necromanterow (naprawde to by byli ludzie ktorzy by wladali tymi o to charami) normalnie 580 hp tylko , ze mogli by uzywac uh mw sd paralyze . Loot jakis dobry by musial byc ale osoby posiadajace owego necro nie powinny sie wykazywac w pvp .
@edit Uderzenia jak 1/4 w porownaniu do normal monsters. |
@john
W 100% jestem za xD Hmm to teraz ja, a więc najazd elfów na Ab no i atak wszystkich rotów na Thais (od 30-70). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |