![]() |
Która Gra Online jest najlepsza (Sonda)
Jak sądzisz która gra online jest najlepsza jak chcesz to możesz uzasadnić wybór
|
Tibia <znaki>
|
Były tryliony takich tematów. A tak na marginesie to jeśli już piszesz nazwy gier, to pisz poprawnie. WORLD OF WARCRAFT, a nie warcraft of world ...
|
Takie sondy się robi na wielkich forach, nie tu, gdzie zagląda mniej niz 50(?) osób... Wynik będzie WoW 6, tibia 3, reszta 0-1... I po co to?
Btw, jak napisał kolega wyżej, źle napisałeś nazwę WoWa. |
Gdzie GunZ?
|
Muhahaha Warcraft of world rzadzisz....
A gdzie MapleStory? |
Zagłosował bym na World of Warcraft, ale nie ma tu takiej opcji, więc się wstrzymam :(
|
Kompletnie pomieszały ci się nazwy gier:
-nie Warcraft of world, ale World of Warcraft -nie Age of Conan, ale Conan of Age -nie Lord of the Rings Online, ale Online of Rings the Lord -nie Guild Wars, ale Wars Guild Propaw to ablo ciem shuncem! |
Gdzie MS, Rakion i wiele innych gier online w które grałem ;/?
|
Ankieta może pomieścic tylko 10 gier dla tego innych nie ma
|
To bylo zamiescic te bardziej popularne I popraw te nazwy... JA CHCE CONAN OF AGE I STORYMAPLE!!!111
|
z tego co wiem to pomyliłem tylko nazwę Warcrafta i nie mogę tego poprawic bo sondy się nie da
|
Warcraft Of World , brawo, brawo.
Oczywiście, że WoW. |
Tibia !! xDDDDDDD
|
Ja bym zagłosował na Story Maple!
|
Wlasnie Story Maple jest fajne a go niema! Skandal! A Tibia 2? (inaczej Zezenia Online)
|
pisze sie leprza.
zeby nie bylo oftopu, sondze ze najlepszym mmorpg jest warrock |
Można było dać opcje "inna" zamiast któregoś z tych tytułów.
|
Cytuj:
Cytuj:
@down: Cytuj:
|
@up
To "leprza" to była ironia ale nvm. edit: Omg, mówię ci. Spójrz na jego inne posty... |
Nie oceniajcie czegoś jak nie graliscie elo.
WOW. |
Cytuj:
|
Tibia przegoniła WoWa =O
No, w sumie nie ma się co dziwić. Tibia.pl w końcu. |
ja zaglosowalem na UO jest to chyba najstarszy mmo rpg w jaki gralem o ile nie najstarszy w ogole :P
|
Gralem w all wymienione i najbardziej przypadla mi do gustu tibia gralem w wowa nabilem 70 lvl i gra byla dla mnie nudna a lazilem na rozne polowanka z ekipa i gra nie miala wedlug mnie tego czegos co mi ise podoba w tibii.
Co do grafiki to nie ma ona dla mnie zadnego znaczenia wazniejsza dla mnie jest grywalnosc. |
Cytuj:
Omg, co tu się dzieje. Na forum gw.pl dyskusje GW vs WoW są jeszcze na poziomie, ale tibia vs WoW (i jeszcze pisanie, że tibia jest LEPSZA - a tibia od NICZEGO nie jest lepsza) to już są granice. |
Cytuj:
@down Taka jest prawda, ile można chodzić na battlegroundy i bossów, skoro już wszystko osiągnąłeś? W WoWie nie ma takiej interakcji ze światem jak w Tibii, a zabijanie przeciwnej frakcji gówno daje, bo i tak praktycznie nic nie tracą... |
Idz sie lecz bo jestes chory. Tutaj niema zadnych fajnych inst, niema fajnych bosow , niema BG i co tu za frajda jest? Siedzenie pod depo i zabijanie pk'erow? Lol WoW jest 100 razy lepszy ot Tibii.
|
gp plx.
.. |
Nie ma MS nie glosuje :)
|
Cytuj:
Bo już nie wiem czy traktować twoje posty na temat tibii jak inteligentne ironie, czy jak posty głupiego 9-latka... Ja w każdym razie zakopałbym się głęboko pod ziemie =d |
Cytuj:
topic: W wowie sa ok. 3 albo 4 rasy a w takiej tibi mozna grac tylko 1 i to jest nie fajnie a pozatym w wowie jest lepiej bo po 1: nikt nie mowi :fRi iTaNs pLaXiOr po 2: w wowie mozna zabijac ludzi do upadlego a w tibi mam okreslony limit po 3: wiekszy wybor broni w wowie!! oraz wiecej zdolnosci [tak przynajmniej mysle bo dawno nie gralem] po 4: czy w tibi jest cos jak nieumarlak? lodowy zombie? energetyczna mumia? albo chociaz jakis przywodca [chodzi mi glownie o tych duzych np. Alethar albo Nutris a w tibi? co masz? jakiego spiecial bohatera? rs?ms?ek?ed? to jest ulepszenie starej profesji w tam? masz do wyboru do koloru. po 5: czy w wowie jest cos jak special canal? nie! w tibi masz ulatwien po hu* jak np.ulecznie jak masz mniej niz 65 wiec wow jest lepszy pod wzgledem : wszystkiego moze procz grywalnosci bo troche wieksza w tibia czy miedzyinnymi: br? ger?eu?eng? a tu jest tylko eng? wiec zaglosowalem na wowa [ mam dyslekcje ale mam fira ale nie chce poprawiac sory[palce mnie bola]] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down No przecież to są nieumarli łał, dzięki że mi przetłumaczyłeś na Polski, bo bym nie wiedział. |
skeleton:szkielet ghost: duch mummy:mumia ghoul: zombie gdzie tu nodeader? albo ice ghoul ? albo electric mummy? nie ma a ras wymienilem tylko tyle mo dawno w wowa nie gralem jakies 2 albo 3 lata edit : crypt ~~ cryptowy~~ ds demoniczny szkielet ;p
|
Przepraszam. Kto tutaj powiedział, że gra w WoW po osiągnięciu maksymalnego poziomu jest fajna? Farming i grinding na raids. Też mi uciecha, robić po raz -tny Karazhan (przynajmniej do WotLK, teraz ten "grywalny" grind polegający na wciskaniu opanowanych makr odpowiednio do dobrze znanej miejscówki, przeniesie się na raids w Northrend), mając od roku exalted z The Violet Eye.
Super. http://img135.imageshack.us/img135/7...4917dfaph4.jpg WoW jest przyjemny tylko i wyłącznie podczas levelingu. Ot co. Edit. Wybrałem Ultima Online. Grałem tylko na shards, ale nawet tam jest lepsza od dowolnego MMOcRPG. Cytuj:
|
:OO
WoW i Tibia na równi? Co się z tym światem dzieje to nie do określenia... |
Nikt nie stawia tych gier na równi. Mówię tylko, że end gaming jest fajniejszy w Tibii ; <
|
Cytuj:
|
1. Tibia (tak, tak, wiem że większość z was retiredków teraz jak już w nią nie gracie naokoło gada że tibia to shit, ale ja tak czy siak uważam, że jest lepsza od innych tytułów tutaj podanych).
2. GW / WoW (takie same dla mnie) 3. Cała reszta ;F No a w większość tych gier grałem, właściwie to we wszystkie. |
Lineage 2 :P
Szkoda, że nie da sie zrobić większej ankiety bo jest jeszcze kilka gierek wartych wymienienia;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |