![]() |
317ms pada w trapie na NON PVP
317ms pada w trapie na NON PVP
http://images28.fotosik.pl/295/172d554b3b7efb30.jpg http://images45.fotosik.pl/30/26f3f194332505db.jpg Oryginalny temat tutaj >> http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=133805 |
Kod:
Unfortuantely no cam,whole action was made while running to yakchal,meeting that gay was not expected. zbędne pytania. |
recon_/
Najlepsza gildia na non'pvp. skyll total. |
i kto miazdzy?
RECON MIAZDZYYYYYYYYYYYYY |
Respect!!!
|
own3d!.8o xD
|
Gz, w ilu?
|
szkapa mowilem Ci ze jestes tak wkurw**jacy ze nie wiem w ogole dlaczego Ci to pisze?
|
Gratuluje.
|
Nvm <znaki>.
|
Kolego Dlaczego Nie DaŁeŚ Ss Z CiaŁem?
ProszĘ PokaŻ Nam Jak LeŻy Na Glebie, Albo Daj Film CoŚ Mi Tu Śmierdzi ŚciemĄ;] |
Ill, weź się walnij mocno w ścianę, umyj głowę i walnij jeszcze raz.
Obacz na tibi.com czy jest dedzik, a skoro wkleili ss z dedem na t.com to nie klamia raczej, nie musza tak jak ''boskie meggajdo'' |
Taki ms ile on ma hp? 1,9k? Jedno combo i gryzie glebę...
|
Powiedz to dlaczego dali ss z red hp a nie jak leży na glebie? o.O
|
Hm taki temat jest już na nie jednym forum i tam było szkoda mi się wypowiadać ale jak tu też zobaczyłem to musiałem coś dodać od siebie;]
Maro~ właśnie że z nim rozmawiałem:> To was nie dziwi że dali ss z redem a nie pokazali jak już leży na glebie? Tak ciężko było jak już kręcili filmik? Mi nie chodzi o to że ja tam nie wierze ja znam prawdę tylko chce żeby pokazali to na forum Bo narazie to to wszyscy się cieszą z reda który był na ssie a nie deda |
Padł za nic? Gardzę wami, jeśli ubiliście go za narodowość, bądź za inną nie odróżniającą go od innych ludzi pierdołę.
[wymoderowane] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Informuję, że na forum nie jest tolerowana nietolerancja!
|
Cytuj:
|
Więc... za co padł?
edit: Niech ktoś z Recon, powie to wprost. |
Cytuj:
Gdyż Recon ssie =] |
Cytuj:
|
Nie ma to jak celesta...
@XR3 Padł , jak większość za narodowość (br szczególnie mają ciężko) czyli za nic tzw. random-pk. Niestety , recon to banda typków z kompleksami. |
Na Candii egzystuje gildia, która jest czymś w rodzaju organizacji zrzeszającej Dresów, Blokersów, Bachorów, Rasistów, Antysemitów, Polaczkuf i jou 12 letnich dzieciaków, które nienawidzą Policji, a na kobiety używają określeń w stylu "suka". Odkąd zacząłem grać, nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak wielkim skupiskiem noobstwa. Przyglądając się niektórym postom członków Recon i ich dupolizów z forum, mogę definitywnie stwierdzić, że zaczyna im nie wiele do tamtej gildii brakować.
|
@Chai
Idz lizać dupę juskowi, tylko uważaj na czinkueczenty. @Illusion i inne meggajdny Idz expić x/ @Xr3 Żałosny jesteś @Wieszok N/c |
To co już doznaliście orgazmu bo padł jakiś noob z non-pvp? Ma 317 poziom i padł od 4 śmiesznych mobów, z których Behemota ma na jakieś 5 sd? Padłby Behemoth i on już może uciekać, tylko trzeba umieć ogarniać, a teraz już mało kto ogarnia, Ci którzy zaczeli grać w Tibie 2 lata temu nie wiedzą co to PvP. Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów, takich botów jak teraz. To jest śmiech na sali.
Możecie po mnie jechać, ale ja i tak wiem, że mam rację, a kłócić ze mną się będą właśnie Ci, którzy grają w Tibie od 2 lat. Ciekawe jak ta super gildia Recon poradziłaby sobie bez hotów i botów? Nigdy by go nawet w trapa nie złapali. To tyle. Tibia teraz to syf. [Tibia 7.6 4ever] |
@up
Bax jest ziom i go lubię ; * xF @Topic Fakt, że koleś zlamił się totalnie, ale to chyba nie temat i miejsce na obrzucanie się mięchem ? |
Megiddo to normalni ludzie, czy równi Recon? Po postach widzę, że ci drudzy do elity społecznej nie należą...
http://tibia.looki.de/forum/showpost...9&postcount=13 |
Na jego miejscu bym zaspamowal ue i nightmare by padl po 3-4 turze pozniej tylko map click.
|
@up
Po co miał spamować jak i bez tego wyszedł?:D Wyjebał się parę min później nie w tym trapie;] |
|
Cytuj:
Recon zajmuje sie glownie trapowanem roznych osob, tych ktorzy zasluzyli i tych co niezasluzyli. |
FAKE ;d
17:38 Roy Brightblade [315]: and went to where he was supposed to be 17:38 Roy Brightblade [315]: and found a demon plus 2 junk 17:38 Roy Brightblade [315]: all 5 on me 17:38 Roy Brightblade [315]: :P 17:38 Roy Brightblade [315]: was 10 min after karo tried to kill me :P hehe w ogole byl tam juvin i azix Roy w tym trapie nie uzyl nawet exury gran ;d hot z exura w ziemi 1 red. RECON = FAIL XDDDDDDDDD ss w ogoel zrobiony z filmu, ktorego nie dadza bo na nim nie padl tylko 10min potym jak czesc z ekipy co chcaila go zabic dostala bany haha ;d pwned |
no, i corronius podobno ma bana wiec daje 2% ze to, co oglasza recon jest prawda...
Cytuj:
wiec teraz juz nie mozna im wierzyc, zadnego fraga (chyba) nie maja.. @down wiem co to recon/megiddo, gralem niegdys na celescie ale dilejt. |
@monouth
a ty nie masz skosów na klawie tylko mnie nie gon po miescie swoim czikloczento w nowym elo dresie i bejsbolem oki? @up Recon to nie megiddo, bo to wlasnie ci drudzy probowali wszystkim wmowic, ze sa odpowiedzalni za gleby Galvaria~ a yooz nie mial skosow, bullshit. |
Cytuj:
Super Dzosepie, proponuje byś wystąpił w ju ken dens, gdy wyjdziesz na scene (o ile takie "coś" wpuszczą) krzyknij EXIVA DANCE, Stuprocentowa wygrana. I proszę, LITOŚCI, nie wbijaj mi czinkusiem na chate z 21 dresami na klacie, BŁAGAM! |
Cytuj:
Pozdro Super Joseph |
Recon failed, HAHA
Szkoda, że Roy nie padł w tym trapie, który na ss pokazujecie ;) |
Cytuj:
@Mydelniczek "Żałosny jesteś" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |