![]() |
Koniec Wojny !!!
Jak widac vo nie ma ani pomyslu ani ludzi na walke i za chwile tez kasy wiec mozemy uznac ze to zakaczy sie w ciagu tygodnia... zaraz polowa Vo sie zrookuje a reszta sprobuje sprzedac chary
No ale co, życie nie, trzeba bylo nie kozaczy i nie na*******ac ludzi for fun Ale spoko zaraz stare vu sie poczuje i znowu to samo bedzie ^^ Każdy pierdoli "to tylko gra.. ble ble ble"... a najlepsze jest to ze zwastowaliscie co niektorzy przynajmniej 3-6 lat zycia dzien po dniu siedzac expiac walczac i doiero po takim czasie zalapiliscie o co kaman a teraz robicie CYA z dnia na dzien .narazie :) Poczekamy na nowy podział nebuli ^^ |
No i co z tego. Najważniejsze, że pseudo neutralna część VO nie pogra juz sobie. Nic tak bardzo nie w*****a jak fakt, że przydupasy w stylu: hajakiesy, mirazza, cardsharpa, hozakoba, małgasia, ghanaili, gran strica, lamiriony, paladonosa i innych wożą się po serwerze. H WAM W DUPĘ. Szliście tam gdzie lepiej? to teraz macie pograne i wasi rle również ;]
Co do słowa pseudo neutralna chyba nie trzeba wyjaśnień, bo jak ktoś to gówno zna to wie ock. Tak to jest, jak się sra, wyżej jak dupę ma ELO<<< |
Cytuj:
|
zmartwię cię ale ma bardzo chamskie "pseudo kozackie" odzywy ;]
|
Cytuj:
Andrzeja nie ma juz!!! Chyba ze wroci ale i tak bedzie wpierdol bo vo sie nie podda non-nejmie :))))) |
Tiad wygra bo ma fajniejsza nazwe gildi ;/ a co do lami to nigdy do mnie sie zle nie odzywal a powiem wiecej zawsze byl pomocny:) wiec pozdro dla niego pomimo tego ze jestesmy po innych stronach pozdro:D
|
Cytuj:
MORDHEIM TO BRZMI DUMNIE!!!!11 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak chyba juz chlopaki przegralismy ;S
|
Cytuj:
Retardzie gownem byles jestes i bedziesz :) |
Cytuj:
|
haha kasy nie mamy? oj zdziwisz sie ta wojna jeszcze potrwa troche...
|
DOBRA NIEAKTUALNY TEMAT... :D
"Narazie" :] |
Cytuj:
|
tak fajny ten koniec wojny, jak to byl koniec wojny to ja chce zobaczyc jaka byla wojna
btw. ile do ilu? |
Cytuj:
|
Transporter powinien byc wróżbita.. wpierw post o wojnei ktora sie zaczela puzniej a teraz o jej koncu no i też sie sprawdzilo :o
Powinienes mi powróżyc xD Szkoda tylko ze razem z tiadem ktorych lubie sa te *****szony z Vu i inne gady jebane to mnie boli bo to ze Tiad i sunze wygrali to dobrze Ale *****szonow aka nodois i innych co cale zycie ludzi od ZYDOW wyzywali a teraz im dupe liza i sa z nimi nie scierpie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
^wiecej wykrzyknikow, malo przekonujacy jestes.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapytaj sie kim jest Xanoxin w Tiadze, a kim Sunze. Ja sie nei martwie, bo wiem, ze sunze znow nie zda, a do tego to male emo potnie sie juz nie dlugo, gdy to znow powie, ze 'ludzie go nie szanuja i rozjebie wszystkich' |
.
Cytuj:
|
A naszer niezle PG robi w dół :) z 207 na 193 hauhuahhua ;]
Mam nawet na nim fraga ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szacunek dla gościa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzisiejszy open..
jak zawsze u Vo bieganina zostawianei swoich brak ogarniecia m wali zeby kogos trapnac albo odseparowac swoich od comba brak ogarniecia leczenia tu chwala cecronowi co zamias leeczenia uzyl exiva numath Biegaja sami bez sensu w pizdu gdzies od innych.. No ale wygrywa lepszy A te openy to juz nie sa ani fajne ani wzruszajace/bohaterskie tylko tragiczne i zalosne wygrywa ten kto ma wiecej nobow zall wejcie idzie na gorome czy gdzies troszke honoru i odwagi ludzie Moze Vo odpocznijcie troche nabierzcie swierzosci pomyslu na wojne troszke mass logow a nie openy bo to zall niech tiad i kurwy z bylego vo sobie oexpia to sie ich pogasi na expach a nie taka szarpanina ani to ladne ani nic |
Cytuj:
Myslisz ze tylko w vo nienadazali za reszta? U nas tez tak bylo :P Jezeli woli sie leciec za 135ED od 7x do miasta niz pomoc swoim to potem sa tego skutki xD |
PYTANIE...
Skoro Tiad/vo/Sa wygralo wojne to ktora gildia rzadzi na serwerze? Komu placic payment do kogo pisac jako lidera u kogo kupowac pro zeby ci pomocnicy z pomocniczej gildi tiad/vu/sa nie bili kogos? Moze kots odpowiedziec jak sie klaruje sytuacja? kto tu dowodzi.... No wiecie z kim tu gadac bo kazdy zaraz powie "daj bochy to ci zalatwie i bedzie cacy" i tak kazdy by chcial a jednk chuja w gildi i wojnie znaczy... CZEKAM NA ODPOWIEDZ |
Xanoxin pamietaj ze kazik tez by pogral na Nebuli. zrob cos z tym ;]
|
A co nie może grać? Kazik jest z VU, SWEATY AXILLA walczyła i nikt mu nie zabroni grać bo to jest w dalszym ciągu nasz zioooooom. BYŁ JEST I BĘDZIE ELO<<<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to Vu wraca jak za dawne laty ;D Dzieki sunze ze pomogles nam w tej wojnie ale juz mozesz stad s*******ac wraz ze swoja ekipa jebany emowcu xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra nvm na tibi Ci napisze ;3 myslalem, ze o tym mozna juz mowic ;X bo oni i tak juz baty dostali ;O |
Cytuj:
|
Cytuj:
co do tych 90% to dobrze wiemy, ze wy macie inne zdanie o tym o oni maja dlaczego odeszli, wiec w tym przypadku nigdy nie bedziemy zgodni, ale przynajmniej dostarczyli temu serwerowi troche zabawy xD :D |
kaziu chyba niechce zabardzo wracac ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13. |