![]() |
Konkurs SMS!
Kolejna edycja konkursu SMS zakończyła się parę dni temu. Wszyscy zwycięzcy cieszą się już od jakiegoś czasu swoimi PACC-ami.
Obecna edycja potrwa tylko do 30 listopada! W obecnej edycji do wygrania 2 x PACC oraz 1 x PACC (oraz dodatkowo iPod shuffle) dla osoby, która wyśle najwięcej SMSów. Życzymy szczęścia! |
Ile mniej więcej jest wysyłanych NAJWIĘCEJ smsów? Orientuje się ktoś, czy są to informacje, że tak się wyrażę 'tajne' ? :>
|
No pewnie że tajne :] (przynajmniej tak myślę ;d)
|
Cytuj:
(tak samo jest wszedzie) @down: Naciąganie? Zasady konkursu znasz, dobrowolnie wysyłasz smsa, więc o co ci chodzi? A gdyby takie przekręty się zdarzały, to tego konkursu już od dawna by nie było... |
czyli jednym slowem mozecie w kulki sobie poleciec, skad mam wiedziec ze pan "ktoś" nie wyslal mniej smsow
przyznacie kumplowi nagrode i tak naprawde nikt nie bedzie w stanie rzeczywiscie dowiedziec sie czy przypadkiem nie mial wiecej smsow a co do telewizyjnych konkursow, to jest naciaganie ludzi, podobnie jak wy to robicie, jednak widac ze skutecznie :) |
Cytuj:
|
nigdy nic nie wiadomo ;)
powodzenia ! |
Cieszą sie swoimi PACC-ami od jakiegoś czasu? ? heh... B)
nie powiedział bym :P ja powiem tyle... wygrałem.. wysłałem 1 SMSa.. a PACCa jak nie było tak nie ma... więc się nie ciesze..:| |
Witam:)
Niegrajcie w tym konkursie bo szkoda waszej kasy :)
Ps.Ja go wygram na 100 % więc dlatego pisze że szkoda waszej kasy:) Pozdro |
ja wygrałem czekam teraz 9 dzien a niema jeszce pacc ;/ . mozecie sprawdzic nick : Kaczor Of Menera
|
@up
Kaczor mój Nick Piotrek Orkszabal wygrałem też w tym losowaniu i mam ten sam problem. Nie wiem ile jeszcze trzeba bedzie czekać :/ pozdro |
Musicie czytać coś takiego jak regulamin zanim wysyłacie sms.
Równie dobrze mogliście wysłać je na darmo. |
e tam... szansa jeden do miliona, że to będziesz akurat ty...;(
|
dobra ja juz dostałem pacc ;)
|
heh.
Cytuj:
Na pewno nie 1 do miliona a w końcu to tylko zabawa :p :p ;) ;) B)B) Ja zagram z 1 SMS'em :) :) |
xD
Cytuj:
:( |
hehe :D ja tez juz sie ciesze PACC :D Hail 1 SMS :D !! pozdro ;]:cup::cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
To, że odpowiedziałeś na pytanie poprawnie oznacza, że twój sms został przyjęty. I teraz ten sms bedzie się znajdował z innymi w losowaniu. Warto poczytać regulamin.
|
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytuj:
:2handed::2handed::2handed::lucznik::wiking::mag:: flaga_pl:wygralem czy nie?? |
Dzieki
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyslalem smsa mam kod chcem wpisac wszystko OK tylko nick gracza nie istenieje... tak mi pisze i nie wiem o co chodzi jesli ktos wie prosze o odpowiedz.
|
Cytuj:
|
O mamo
Też kurcze macie temat z sms-ami na PACC:| A nielepiej wam może na legalu zapłacić to 90 złotych i cieszyć sie PACC, na które tak ciężko zbieraliście kieszonkowe?? Nie macie chyba pojęcia większość z was, jaka to jest satysfakcja...8o
|
Cytuj:
|
Wie Ktos Kiedy Będzie Działać Tibia.com ??
|
Ten Konkursjeszcze trwa?
A tak apropo dobre lvl macie :) musze tez podskilowac do 60 i na exp |
Cytuj:
musi byc zobacz czy napewno dales dobra nazwe;]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] |
Cytuj:
ja mam 27 lvl knight skille 70/70 ale w pizdu dlugo sie skillowalo ;p Pzdr all |
LOL wpisalem wszystko ok i dalej pisze ze gracz nie istnieje a nawet wpisalem nicki innych graczy np najwyzszych lvli i tez nic... ocb please prosze o pomoc :)
|
Cytuj:
|
mam nadzieje ze zacznie dzialac do jutra.... :)
|
Cytuj:
|
bosal, jaki profit z tych smsow ? rozumiem ze temat z konkursem zawsze musi byc na "1 stronie", na 1 miejscu ;)
|
siema!
Wyslalem Sms'a otrzymalem kod ale niestety jak wpisuje Nick Postaci w formularzy zgloszeniowym do konkursu wyswietla sie: Gracz nie istnieje Nie podaruje tego, 3 zl na nic wydalem ? Moze ktos pomoc ? |
Nom cos nie dziala :S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41. |