![]() |
Paskowiec "Wiewiór!"
SPONSOR:
Wiewiór! By Shiz.&Vasudanin Witam, otóż mój dawniejszy fake to była czysta klapa. To raczej powinno wyjść ;). Opisy Bohaterów: Vacek- Pingwin nie z tej ziemi. Pochodzi z marsa. Po zaszantażowaniu psa sąsiada ciotki córki ojca matki babci siostry autora pod postacią okupu przyjęliśmy go tutaj Vasek- j/w, tyle, że ma szekszowniejszy out Narrator- Po wyrzuceniu z domu i zamieszkaniu w kartonie z napisem "kochaj mnie" stracil outfit i musi tu pracować za marne 9 gr/dzień. Znany z ciętej riposty. Wiewiór- Głowny bohater i postać tytułowa tego paskowca, mimo, ze to zwierz potrafi mówić. Jego główne powiedzenie to "Asta *kaszel publiki* lavista bejbe" Tata wiewióra- Dupa wołowa. Ostatnimi czasy, po spotkaniu z walcem-wyrównalcem mówią na niego równy gość. Piasek- Wystąpił gościnnie w drugim parcie Copyright by Vasudanin SPIS TREŚCI Odcinek pierwszy - Ten post Odcinek drugi - 1 strona Odcinek trzeci - 2 strona Odcinek czwarty - 3 strona Odcinek piąty - 3 strona Part: http://img148.imageshack.us/img148/7...odcinekjz7.png Jako to pierwszy odcinek, humor nie mógł aż tak się rozwinąć ;). |
Graficznie jak najbardziej teges. Humorystycznie narazie trochę nie teges, ale ujdzie. Jestem ciekawy na następne odcinki.
|
Jak to jest śmieszne to żaby szczekają....
|
Hau hau.
@topic: Ta, trochę mało humorystyczne... |
Nic specjalnego. Zobaczymy, jak się rozwinie.
Aha, i módl się, żeby Nadrill, albo Misza tu nie wpadli. ;) |
Mania 4chana ogarnia Cię, newfagiem stajesz się.
|
A ja myslalem ze moja akcja z tepieniem paskowcow przyniosla jakies skutki... Jednak mylilem sie ;<
Ehhh rob dalej, zobaczymy co smiesznego pokazesz w nastepnym odcinku. |
@Pacz
To zrob jeszcze jedna ^^ @fake Logo Roxi <Biedny kotek> Reszta Malo humoru ale lokalizacja juz lepsza ;> |
Paskowce rox!
Największą zaletą tego fake'a jest to, że jest paskowcem... I tak temat niezgodny z regulaminem. |
Lazor jest już stary, to po 1. Po drugie...To jest śmieszne? Nie no Shiz, myślałem, że taki fajny jesteś a się okazałeś lamusem D;
|
plusy
+grafika,efekty +paskowiec minusy -humor -postacie 7/10 shizek : p ale nudne i bez humoru : p |
Póki co rozśmieszyło mnie tylko logo ;.(
|
Przynajmniej jako-tako wygląda...
Efekt nawet OK... Lazor jest dość stary... Tyle śmiechu co sensu... |
Noo, lokacja ładna
Logo hehe ; ) Efekt fajny Ale humor, jak już prawie wszyscy powiedzieli, nie jest taki fajny ;P |
Dziękuję za komenty, a teraz ogłoszę współtwórcę Vasudanina!
Next Part: http://img221.imageshack.us/img221/2638/dddo9.png |
Bul, płącz i rzal!
A tak naprawde to mi się podoba. Chociaż popracuj nad humorem :) 7/10 |
Nawet fajny.
Narrator wymiata!!!xD Tylko na tym jednym obrazku mówi ze się nie da ściągnąć ale już jest bez przebrania. Ogólnie fajne lokacje i humor . |
Hueheu, to akurat fajne.
Kontynuuj plax. |
Mnie pasi nie śmieszą O.o ale to średniawe 5/10
|
- czyścimy.
|
Drugi part utwierdził mnie w przekonaniu, że jesteś na poziomie Oroga przynajmniej w humorze. (oczywiście tego starego bo ten nowy wymiata XXD).
|
W wiekrzym przekonaniu mysle ze twoj humor na mnie nie dziala. Ogolnie sam niewiem... Czy tylko ja czegos nie kapuje czy po prostu mam znikome poczucie humoru.
Jak dla mnie z lekka "rzalowe". Ja bym ci radzil wziasc sie za cos pozadnego, a nie bawil sie w jakies nie warte smiechu fakei... |
@up
Ortografia xD @topic Eee To jest śmieszne ? Dla mnie tak xD Sklejka średnia Daje 6/10 |
Nowy part!
http://img149.imageshack.us/img149/3586/arghak2.png Błąd "cientej" był zamierzony. P.S Vasudanin dodał opisy postaci! @Krizz Najlepiej wróć do swojego świata gdzie jesteś królem i władcą, po twoich fakach (jak na tamte czasy) to było gówno. @Veruis To jak mam napisać, bez powodu nawet nie wiem co się stało... Przepadł i zaginął... |
Hmm...
NIe jest to raczej smieszne, choc dobrze sie zapowiada... Mam nadzieje ze nie tylko zapowiada czekam na next party iz rob ;p Nie nie mszcze sie za posty w moim temacie zeby nie bylo~! btw. FIRST |
Cytuj:
Zreszta rob jak chcesz, mnie sie narazie nie podoba jak na te 3 party. |
Według mnie Najśmieszniejszy Part.
Nie zauważyłem błędów. Po prostu jestem Dupa wołowa .. |
Cytuj:
|
Pff... Nadal nie śmieszne...
|
Szukam i szukam humoru, ale jak na razie go nie znalazłem. Już wolałem tuptupsiowo, przynajmniej bywało śmieszne.
Humor? Błagam, powiedz mi co tu jest śmieszne? Toto nie wywołało nawet jakiegoś ,,przeduśmiechu"... Ani cienia rozbawienia. Wygląda, jakbyś robił to na szybko i na-odwal-się.... Co do wykonania, nie mam żadnych zastrzeżeń - ,,all is OK". |
Muahahahahhahahahaha! <joke>
Uhahahahhahahahahahhah! Uśmiałem się... <joke do kwadratu> Jedyne co ok to sklejka i grafa... |
Przedstawienie postaci narazie najzabawniejsze ;\.
Ten part mi się nie podoba. |
Przedstawienie postaci beznadziejnie głupie... Pierwszy i drugi part trochę sux, ale trzeci nawet nawet...
|
Na razie nie jest za śmiesznie, a nawet nudno. Mam nadzieję że w kolejnych partach pokażesz prawdziwe poczucie humoru.
A i jeszcze jedno! Denerwuje mnie już że każdy fake humorystyczny lub pseudo-humorystyczny musi zawierać aluzje do jakiejś reklamy ;\ |
Cudne to nie jest, ale jakoś ujdzie. Ładne wykonanie.
Bardzo ładne ściany! ;p |
;< Oglądając to mam dziwne poczucie triumfu, że moje stare fake'i przebijają te nowe...
-/+ |
Graficznie spoko,ale humor jest taki jak w przygodach zdzisia ;/
|
Co to ripozda?
:( <--- gdy na to patrzę. :) <--- tak powinno niby być. ---------------------------- Ocena: http://images.tibia.pl/forum/images/rating/rating_2.gif/http://images.tibia.pl/forum/images/rating/rating_5.gif |
Nawet spoko
Czekam na więcej. |
Wali CN :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |