![]() |
Błąd z Tibią
elo wszystkim, mam sprawę...
Mam jakieś problemy z logowaniem się wyświetla mi się lista moich charow, dobra klikne 2 razy na mojego chara i łączy mi się z 5 minut i wyskakuje taki błąd: You may only login with one character of your account at the same time. Powie ktoś o co chodzi? :( |
jakiś twój inny char jest teraz zalogowany
|
błąd
no właśnie niestety żaden nie jest zalogowany :(
|
Obecnie nie można się zalogować.
kthxbye |
Cytuj:
|
|
Dzieci zakladaja juz 3 taki temat.
Close topic. CZYTAJ NAJPIERW DZIECIAKU TEMATY OBOK BO PRZEZ TAKICH JAK TY TO ZACZYNA SIE SMIETNISKO ROBIC |
Cytuj:
Myślisz, że wiem o wszystkim co się tam dzieje? Mam jakiś problem z logowaniem to pytam się o co chodzi, przeszkadza Ci to? |
Nie bluzgaj dzieciaku. Jemu chodzi o to, że niepotrzebnie zakładasz temat, który już jest. Najpierw się szuka odpowiedzi a jak się nie znajdzie to się pyta.
|
ok, rozumiem, ale pierwszy raz napotkałem się z takim błędem i nie wiem co robić :( Więc co to jest
Nie mogę się zalogować bo inna postać jest zalogowana? Czy w tym czasie nie można się zalogować? |
Najlepiej wyskocz przez okno :<<<<<<<<<<<<
|
Ciężko cokolwiek powiedzieć.
Na stronie www.tibia.com trwają jakieś prace, nic nie czynne, ani forum, ani lista charów. Trzeba czekać, a to że nie możesz się zalogować to oczywiście wina tibii - prace konserwacyjne mają wpływ na działanie.
Czekaj. |
Cytuj:
|
hmmm...
Czy to oby tylko błąd tibia.com?
http://img210.imageshack.us/img210/7...rrorjc6.th.gif Kogoś tu brakuje ^^ |
Cytuj:
|
Naucz się edytować i nie przeklinaj tu.
Lamp999 o co ci chodzi? |
cała tibia padła
|
A gdzie jest LP z Elery ? Lord'Paulistynha powinien mec okolo 391lvl
|
Nie patrzcie na zaznaczenie...
PAciuch jak znajdziesz L'P to jesteś boski :> Po prostu Lord'Paulistinha zniknął na erigu...:P |
Eh...
Chwilowy błąd nie zobaczyłem go. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |