![]() |
"Omg co za loot!!!!!"
Lawl.. Jakis ek tak sie podniecil paladin armorem, ze musialem to wrzucic na forum :P
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=3ancdw8ug389k7pg |
Ah, own3d.
|
Nie jakis ek tylko brazol,
AUHSIuashiDUiuafhoasigsdfoghsdoguh style |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fak ju brs ;*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wynieście go na noszach do psychiatryka bo idzie zgłupieć przez niego:cup: |
A mi jakoś to Polacy podpadają najbardziej, u mnie w gildii 80% to Hiszpanie i Brazylijczycy, klimat jest świetny, wiem że ludzie w razie czego pomogą, pogadać można, angielski znają (zwłaszcza Hiszpanie, br już trochę gorzej), i niestety, smutna prawda jest taka, że jak gadam z Hiszpanem/Brazylijczykiem i na pytanie "where are you from" odpowiadam "poland" to dziwią się, że Polak po angielsku potrafi...
To taka mała dygresja :) |
Cytuj:
btw, olśniłeś mnie swoim poziomem :cup: |
:)
Z Brazyli, Ekwadoru itp bardzo duzo ludzi ostatnimi czasy spierdziela do Niemiec.. :d
|
Ostatnio gdzies czytalem, ze takie 'leszcze' w prawdziwym zyciu, ktore nie maja zbyt dobrych kontaktow z rowiesnikami proboja na hama udowadniac wszystkim, jacy to oni nie sa itp..
Wiec trzymajac sie tego xr3 przykro mi.. Na forum i tak nikomu niczego nie udowodnisz.. :) Idz poczytaj Encyklopedie. Moze tam bedzie wzmianka o biednych sorcach i o nudnym Okolnir. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Czarny_Bialy Guns N' Roses - Don't Cry Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Cytuj:
Spróbuję ci to przekazać twoim językiem "Ch*j mnie bolą twoje problemy emocjonalne". Nie pozdrawiam. @Topic Mała rzecz, a cieszy... Nie chcę znać jego reakcji w przypadku włamu na konto. |
Czuję się przybity niezwykle wartościowym i moralizującym postem od osoby, której doskonałość przyćmiła moje horyzonty.
Cieszę się, że jesteś niezwykle szanowany i najbardziej ogarnięty. <get a life.> Ostatni akapit jest taki... żałosny... :)) |
Sprecyzuj to twoje srodowisko..
Kolko teatralne? biologiczne? ;o Btw.. ostatnia linikja brzmi dosyc dwoznacznie..(Niektorzy maja troche wieksze :)) Ale zgadzam sie.. cieszyyyyyy |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Założyciel tematu Czy ten film ma na celu w jakiś sposób ośmieszać BR? |
Ludzie, następnym razem na PW. Można napisać raz, dwa o kimś, ale takiego czata tu urządzać to przesada ;P
@Sterydosuprise i Xr3 Co to za podział na ludzi w kapturach i bez? Wg Ciebie Steryd~ ktoś, kto słucha np. techno to od razu nup, "gnuj" i skazany na potępienie? Ja w ogóle nie wiem po co wy się tak kłócicie. Po twoich pierwszych wypowiedziach Sterydosuprise, sądzę, że te 4 z języka polskiego masz bo... w szkole pdst to nie jest wielki wyczyn. I do ciebie dotrze chyba tylko to: Jesteś sku****lem bo masz gupi nick, avatar i BR cie nie lubią. Ić pan stont. |
@ Stery
Jakim kurwa cudem ważysz 74 kg z tak wielką klatka piersiową ?:baby::baby: |
To forum jest lepsze niz Jerry Springer xDDDDDD
Tylko brakuje kogos takiego jak Steve xD Przemoc, bol, agresja... Zajarajcie mariiii to wam sie polepszy :) |
@Stery~
Ty tyle pierdolisz, zastanawiam sie czy to prawda, a co do wagi to kolega Up ma racje. Pozatym twoje cialo wyglada jak nieudana proba osiagniecia celu "Zostac koksem, bede szanowany", twoje cialo wyglada niezbyt atrakcyjnie, dlatego jestem za naturalnym cwiczeniem. @Xr3 Chyba probujesz udowodnic ludziom swoja wielkosc, i jaki to jestes fajny i nietolerancyjny. Ale zastanawia mnie jedno, co osoba Twojego pokroju madrzy sie na forum, skoro wieksza czesc to nie obchodzi ?;o Probujesz zgrywac jakies forumowego bossa, ale ci to za bardzo nie wychodzi. @movie Fajnie, ze cos zrozumialem ;D A co wy wszyscy macie do ludzi noszacych kaptur i sluchajacych rapu? |
Pragne przypomniec , ze jest to temat filmy a nie jakis durny flame ktory obecnie prowadzicie . . .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ach te neologizmy "WyMiAtAjOm". |
jp, kto Xr3 zdjal bana?
Cytuj:
Kazdy krzyczy, ze ten rasista, prawda jest taka, ze BR sami sobie pracuja na taka a nie inna opinie, nikt nie ma zamiaru prowadzic statystyk ile procent spoleczenstwa brazylijskiego zalicza sie do noobow, zeby przypadkiem nie obrazic biednych Brazylijczykow i nie uogolnic, jak widze, ze dzien w dzien jakis BR podchodzi i zaczyna krasc, wyzywac (ofc bo brazylijsku) to niestety, uznaje ich za ludzi ktorym nie warto ufac, noobow jakby na to nie patrzec. PS: Prywatnie, odpusc gadanie z trollami, ja wiem, ze to fajnie zablysnac, ze jestes kogos inteligentniejszy. |
Cytuj:
|
Ja tez uwazam, ze Xr3 swoim pisaniem typu "albowiem iz gdyz jam jest jasnie oswiecony" stara sie przesadnie pokazac, jaki to on nie jest wyuczony i "mondry". Z drugiej strony, w jednym ma racje - rasisci to smiecie i takich "powinno sie w kiblu spuszczac".
Teksty w stylu "widac ze to br" na prawde brzmia zalosnie, kiedy mowi to polaczek. Cytuj:
|
Jotro marz chaka.. Niezalogojerz sie! Tfuj Stary..
:O |
Cytuj:
Cytuj:
@Down Jeśli stało by się coś na tyle dziwnego, że miał bym potrzebę pooglądania pedalskich zdjęć, to wszedł bym na epulsa, gdzie takich kochasi jak ty, jest więcej niż wszystkich ludzi na świecie. Powiedzmy, że ci wierzę, więc nie musisz mnie uraczać swoimi słitaśnymi fociami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mogę też coś dodać w tym temacie?
Sterydosuprise - idź na siłownie, Xr3 - idź przeczytaj jakaś książkę. I spokój... Dzięki. |
jajajaja paladin armor jajaj jeje gz we puta filho vem vem jajaj gz gz !! lol pwned :D
|
no comments - -'
Mi najczęściej ubija slima Polak...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |