![]() |
Który potwór jako symbol tibii?
Zastanawia mnie Wasze zdanie na ten temat. Tibia zmieniała sie, powstawały nowe potwory, ale każdy z Was pewnie ma takiego potwora, ktory najbardziej kojarzy mu sie z tą grą. W moim przypadku jest to dragon, gdy zaczynałem gre zawsze chcialem go zobaczyc/zabic, jest to potwór, który na zamku sial spustoszenie (teraz to nie to samo, upy rox ;s). Czekam na Wasze wypowiedzi z krótkim uzasadnieniem. :)
|
Symbole obecnej Tibii to chyba żółwie i frosty xd
|
demon? nie orschaabal tylko stary dobry demon :) zawsze był najlepszym potworem...
|
A mi najbardziej z Tibią kojarzą się cyklopy. :)
|
You'll never forget your first dragon.... więc chyba Dragony :)
|
Najwiekszymi potworami kojarzącymi się z tibia są boterzy:baby:
|
up
hehe topic mi sie cyce kojarza xD za nooba nie sadzilem ze zabije takiego a tera juz nawet bocnie na nich jest nieoplacalne.a tak poza tym to jeszcze drag xD |
Cytuj:
|
dragi i frost dragi a także demce.
|
rotwormy oczywiscie
|
Moim zdaniem, ''symbolem'' Tibii są szkielety. Nie wiem dlaczego więc się nie pytaj, ale chyba dlatego że lubię umarlaki.:evul:
|
Mi dragon zawszę gdy go biję trochę się boję. I jeszcze raz ę!
|
Dwarf Guardy
(Zobaczcie na tibia.com) |
1. Dragon
2. Demon 3. Rat ;p |
Zwykle trolle albo zwykle orki.
|
mordercze zmutowane kurczaki
|
Demon, Dragon i Cyclop
!!! Nawet można zobaczyc na tibia.com |
Oczywiście, że dragon...
|
fajnie ;0 elo
|
Dragon, Demon, Raty
|
mi z prawdziwą tibia kojaży się zwykły demon ;] nie żadne ferumbrasy tylko demon. pewnie dlatego że jest w wielu prawdziwych questach typu anni ;) jakoś zawsze lubiałem demon hunty...
|
dragon
moze troche demon , rat |
Dragon ( no to jest chyba najpopularniejszy potworek w kazdej grze ), Demon,
Minotaury,Cyclopsy,Orci,Trolle,Spidery,Raty nie pytajcie sie czemu bo i tak nie wiem |
Dla mnie też dragon i Gs.
|
Powiem tak :)
Za moich czasów na Askarze grałem z kumplami z gimnazjum była to tibia 7,6 lub 7,7 już teraz nie pamietam. Wiem jedno, wtedy dragon to był boss. Na dragon hunta przygotowywałemsie z 30 minut, zawsze chodziłem zkumplem on 40+ knight, ja 33 sorc. Siedzieliśmy na respie x1 z 2 dsami i non stop włączoną utamką w moim przypadku. Każde podejście Draga i każdy jego hit to był strach o deda. Teraz to pada jak szmata ;(. TOP 5 MONSTERS: Miejsce 5 otrzymuje poteżny Dragon Lord Miejsce 4 otrzymuje potrzebny Rat Miejsce 3 otrzymuje często ubijany Rotworm Miejsce 2 otrzymuje znane tylko z opowieści (w moim przypadku) Demon Miejsce 1 otrzymuje bez konkurencyjnie Dragon (okreslenia co do potworów brałem z tibii 7.6 więc wtedy takie one były :)) Ehh rozpisałem sie ;p |
Ścierwojady z pod starego Obozu
|
Demon/Dragon/Rat B)
|
Ogólnie "Tibia"= Kość ^^
więc hm... z Szkieletem ^^ =) |
@up
Dobra myśl. @topic Tak jak wszyscy demon, dragi i rat (te potwory są od stworzenia tibi więc... xD) |
Snake .
Ponieważ symbol musi mieć wiele znaczeń. |
stare rotwormy (stary wyglad)
|
najlepsze so rotwormy;)
|
MIesjca od 1-5:
5 Dragi 4 Roty 3 Frosty 2 Szkielety i najwieksze utrapienie graczy ktorego sie nie da wyeliminowac Uwaga Uwaga : 1 BOTTERZY 1 |
Frosty, Roty, Małpy
|
Tibia kojarzy Wam się z frostami czy tak jak kolega up napisał z małpami? hmm to chyba gracie stosunkowo niedługo w tą grę:) kiedy wogole do gry weszly frosty? w 8.1? xD wiem że jak zaczynałem grać w maju 2005 roku to frostów na pewno nie było, nie wiem jak z małpami;) Nie będę orginalny no ale trudno, tibia kojarzy mi się z dragonami i wild wariorami :D
|
Dragon 8o8o
|
Ja gram stosunkowo dlugo bo od 7.5 chyba ;d . Dla mnie Drag i Demon. Wtedy to 100 lvl to byl Pr0 a teraz to zwyczajny widok. 200 tez juz tak niezadziwia. Nawet 50 lvl to juz bylo cos. Teraz Drag pada od 20lvl , a demon hunty to norma. Troche szkoda... Wolalem tamten klimat, teraz klimatu newet juz nie ma, wiec mozna tylko powspominac. Dzien w dzien te je*ane BOTy :/ Teraz gra tu juz raczej jakis wyscig a nie przyjemnosc z expienia, bo gdyby ktos lubil expic to by bota nie uzywal ;d
|
Mi tam Tibia kojazy sie z Demonem, przez dlugi czas byl najsilniejszym potworem w grze. Pamietam czasy, kiedy na serverze bylo tylko 3 egzemplarze MPA...
|
A ja pamietam jaK na refugii byl rekord graczy online : 86 xD 1 MPA na servie ;d
|
Hmm??
Demon z potężną siłą? Dragon znany od zawsze? Frosty, co każdy je zna. Też, ale najbardziej Tibie przypomina mi Ferumbras i jego magiczna moc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |