![]() |
Massacre - epic fail by Psiak and his friends...
[...] Prosze zwrocic uwage na 7 min 30 sek, spojrzcie co dzieje sie z Massacre ;)
Psiak <3, jestes moim idolem. Chce byc taki jak ty. |
nie dajemy linków do spidiszera :baby::baby::baby:
|
dzwon na psy
|
typowy dziecinny odzew timbeki:(
bujaj sie gnoju |
@up
dobrze ci powiedzial xd |
Powoli wydaje mi się, że ten boss ma stały resp..
|
Po co biegli skoro by tylko łuska spadła?
ps. Broni gz kolegów. |
@up
A great shield?:) |
Demm says: Teraz nooby myślą że z każdego Massacre shield leci.
|
20:29 Psiak of guardia [209]: ZABIEJ CIE
20:29 Psiak of guardia [209]: M-WAEM 20:29 Psiak of guardia [209]: obeicuje Pomijając, że cały filmik to komedia, to w tym momencie myślałem, że jebne o ziemie Get a life. |
Jak pech to pech jeszcze kolege zabili hue hue hue
|
hahaha, nie ma to jak wspólny hunt
|
Za bloknięcie bossa by matke zabił. Rzal i bul...
|
Ten film made my day !
uaHUAhuaHUAhuaHUAhu : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
xD ja pi****le kluca sie kto ma bosa blokac xDDDDDDD
|
A moge napisac non-pvp = didn't happen ? ;<
Ogarnicie ekipe.. pozniej idzcie na cyklopy i stopniowo na coraz silniejsze monsterki ;> |
^
Nie, nie mozesz bo to sie akurat stalo i nawet mnie rozbawilo. xd Poklocili sie kto ma bloczyc i nikt nie bloczyl :< ej ale kapslok? |
Psiak twoje najlepszy filmy to były na tibia cam .... Bo nie było widać co piszesz .... PORAŻKA
|
HAHAHA, ten film to hicior roku :D
non-pvp = epic fail ! non-pvp = didn't happen xD Tylko kurde że jeszcze psiaka nie ubili ;/, no ale i tak był chyba jedną z bardziej ogarniętych osób xD. Zachowanie to jak 8 lvlkowych noobków w depo. @down: dobrze że pisał dużymi literami bo można było łatwo zauważyć jego wypowiedzi i lać się z nich xD Użytkowników czytających ten temat: 30 (zarejestrowanych: 14, gości: 16) Anerian, kliknij_tutaj, Saviour, Pinky, Adob_xP, Lexii, !~Gangsta~!, Marco Techace, Kokodryl, Juhhhhy, Madejoski, tyrael15, $KASA$ Hehe, jak ktoś w tytule napisze "psiak" odrazu sukces gwarantowany xD |
@Yoozek
Jakis komentarz? :P @Psiak Po co Ty piszesz wielkimi literami? Wprowadzasz tylko tym zamet. Ludzie nie sa slepi... @Film Forumowicze up napisali wszystko, co chcialem napisac ja ;) |
Kod:
Aleethya [186]: daj passy Ale z tego kundla frajer typowy ... naprawdę dziwny typ .. |
21:05 Psiak of guardia [209]: nei am mf
21:05 Ramenix [80]: jak ostatnio ojebiemy to 21:06 Psiak of guardia [209]: wlazimy |
[brs style]
AHUHUSAUHSAHSUAHUSAUHAUHSAUHSAUHSAUHSUHHUSAUHSA ABHSBSAHBSHABHSABHSBHSABHSAHBSAHBAS APKAOPKAOKAPOAKOPAKPAOKAPAKPO HAUHAUHAUHAUHEUIhuAHUEAHIuasihusaiehasiueHSAIUeHAS UIEHASUIHASIUEHSAIU [/brs style] |
Psiaczek C.w.e.l.u ojojo ,za bossa ubijasz kumpla? zal mi was, burdel i ubostwo..
Ps. haha ale te Twoje adhd i podniecenie to musialo siegac zenitu.. |
Cytuj:
@Topic No niezłe noobstwo... Psiak sie pchał jakby niewiadomo co tam było, jeszce dwie osoby sie kłuciły o to kto ma blokać(z czego jedna padła). Jednym słowem gratuluje organizacji i sie nieździwie jak nikt więcej niebędzie chciał iść z psiakiem gdzie kolwiek.... |
o kurwa jaram się tą akcją jak nie wiem HAHHAHA
zdecydowanie najlepszy filmik z guardii jaki widziałem |
jedyne co mi nachodzi - zal
21:25 Psiak of guardia [209]: CHOCIE 21:25 Psiak of guardia [209]: CHOCIE :D nic do niego nie miałem, ale teraz psiak pokazał swoje prawdziwe oblicze .. |
...a pozniej sie dziwcie, ze na tibia.de gdy ktos wrzuca film pokazujacy jakiegos nooba wszyscy pytaja 'pl??????'.
|
Spadłem xd
|
huehuehue xD
Psiaka dissuja na tibia.pl xd |
A ja ciągle leże :o
|
Rp nie mogli się dogadać kto będzie blokować a Vinox przyszedł nam troche poprzeszkadzać i tyle na ten temat, a Film jak widać wyśmienity ;)
|
Przepraszam za niekontrolowane wydzielanie się śliny z moich ust.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA HHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH AHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH AHAHAHHAAHHAHAHA. Btw. Kiedy wybory naj~ '08? Mam już kogo wytypować do nooba. @up Szczerze proponuję wcisnąc czerwony przycisk w prawym górnym (spoil)/\>(spoil) rogu ekranu i więcej nie włączać tego forum. Z wyrazami szacunku, zawsze wielbiący Cię, Argen |
Cytuj:
xddddddd |
?
Rodzice (jezeli w ogole jakis ma) powinni mu zafundowac terapie jakas..
Moze jego sie da jeszcze uratowac.. KIM JEST PSIAK? |
Psiak, nie oszukujmy sie. Idealnie pasujesz do definicji terminu "idiotyzm".
Kod:
Idiotyzm - termin medyczny oznaczający niedorozwój umysłowy znacznego stopnia. |
:s
Vinox and Pablo koziro isn't friends so they prevented psiak . We kill one massacre and 2x punish with normal team main with convidents and some awase..
|
film pierwsza klasa widać jak bardzo chciwość przepełnia psiaka chcąc tak bardzo posiadać shielda jest zdolny wszystkich zabić nawet śmiechem :D
|
Hahahahha Psiak jesteś moim sensei kogzem!! prlxx
|
22:14 Psiak of guardia [209]: JA BLOKAM
22:14 Psiak of guardia [209]: I CHUJ ja yeti i chuj? :D Dziwię się tym ludziom od Psiaka, że jeszcze się z nim trzymają - jakby do mnie tak się odezwał, to od tej pory miałbym na niego wyjebane. ;) 22:16 Psiak of guardia [209]: ODJESC 22:16 Psiak of guardia [209]: KRUWA 22:16 Psiak of guardia [209]: BO POPADACIE 22:19 Psiak of guardia [209]: ODEJSC 22:19 Psiak of guardia [209]: AJ ZBLOCZ 22:19 Psiak of guardia [209]: EI KONIEC Ktoś wie, ile on ma lat? :D W sumie ten sam poziom Yoozek, z tym, że Yoozek jest inteligentny. I myśli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |