![]() |
Jakiego Antywirusa Używacie?? By ustrzec się przed keylogerrami itp...
a mianowicie jakiego Antywirusa używacie i jaki wedlug was jest najlepszy
PS: No avast Plax :D |
Inteligenty temat jakich bylo juz w pizdu
ja uzywam kasperskiego |
Kaspersky/Nod32
Jak na mnie to Kaspersky jest trochę lepszy od Noda, ale zabiera więcej pamięci systemowej, czy jak się to zwało. Nod trochę IMHO gorszy ale cichutki. |
McAfee bo dawali za free z Neostradą xd ale jak narazię jestem zadowolony, podoba mi się on nawet bardziej od avasta którego bardzoooo długo używałem i nortona.
|
Zamiast Antywirusa lepiej używać mózgu...
|
było. mózg.
av jest zawsze krok za malware wiec praktycznie fw wystarczy. |
Cytuj:
nie którzy są naprawde nie wyżyci :/, nie masz nic do powiedzenia na temat Antywirusa to idz grać i sie pucuj , elo! |
Trzeba byc naprawde naiwnym wierzac w skutecznosc antywirusa.
|
@up
Racja, ale ja czuje się bezpieczniej gdy w tle chodzi mi Kaspersky; ) |
Cytuj:
To o mózgu akórat było bardzo trafną odpowiedzią i związaną jak najbardziej z tematem. Mózg to najlepszy antywirus, a zarazem najgorszy. Wszystko zależy od Ciebie. |
Żadnego...
Po prostu nie ściągam żadnych botów i innego gówna ... |
kiedys kaspersky lecz od kilku miesiecy nod32 i jestem jakos lepiej zadowolony ;]
|
nod, mozg, kiedys firewall. teraz juz nie gram w nic gdzie wpisuje hasla, wiec fw byl zbedny.
|
Up: Szczerze to warto mieć choć tego FW.
Jakiego? Już żadnego. Skończył się Kaspersky i jakos nie mam czasu instalować czegoś innego. Aha no i mózg. ;P |
Avast, bo nie mulił na starym komputerze, a teraz się przyzwyczaiłem do niego. Tak poza tym, jak jesteś ostrożny, używasz Firefoxa i mózgu, to możesz spać spokojnie.
|
hmm według mnie avast to wielka porazka ale jezeli chodzi o stare kompy to wporzo poniewaz nie muli ale czy cos wykrywa he? :D
wedlug mnie kaspersky rox z nim czuje sie bezpieczny to nie tlyko moja opinia ze avast jest słaby , widziałem gdzies badania w necie na antywirusy i avast wypada bardzo słabo pozdrawiam i dziex za odpowiedzi |
Cytuj:
szczerze, to nie raz i bycie ostroznym nie wystarcza , a czasem nawet nie jestesmy swiadomi ze weszlismy na hackerska stronke |
Cytuj:
ostroznosc to raz, wiedza dwa, myslenie i przewidywanie ryzyka trzy. |
Cytuj:
NOD32 - sprawny, często aktualizowany, łatwo do niego dostać key'e. W zasadzie dla samego komfortu bezpieczeństwa, bo dawno minęły czasy nieobycia z Internetem. |
Cytuj:
Nod, Ashampoo, Spyware Doctor xd. |
Cytuj:
Niechcianego wirusa łatwiej się pozbyć, niż niechcianego dziecka, dodatkowo zainfekowanie komputera takowym nie narzuca na Ciebie żadnej odpowiedzialności. Kiepskie porównanie. zgadzam sie, polać temu panu ;) |
Cytuj:
|
Jest już temat, gdzie znajduje się lista antivrków używanych przez userów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |