![]() |
Ostatnie trudno¶ci techniczne zosta³y rozwi±zane.
Cipsoft poinformowa³ Nas, ¿e trudno¶ci techniczne zosta³y rozwi±zane. Forum ponownie zaczê³o p³ynnie dzia³aæ, tak jak i inne elementy oficjalnej strony (rankingi, strona postaci).
Równie¿ mo¿emy ju¿ normalnie logowaæ siê do gry oraz przelogowywaæ siê miêdzy postaciami. Gdy zmieniasz postacie za pomoc± Ctrl+G mo¿esz otrzymaæ wiadomo¶æ, ¿e nie jeste¶ upowa¿niony do u¿ywania kilku kont jednocze¶nie. Wystarczy spróbowaæ ponownie, a wszystko bêdzie dzia³aæ poprawnie. G³êboko przepraszaj± Nas za wszystkie problemy. Odk±d ¦wiêty Miko³aj upi³ siê swoim domowym napojem, pomiesza³ daty i przypadkowo ju¿ wczoraj pojawi³ siê w Tibii. Jednak¿e, nie jest on jeszcze przygotowany na ten ¶wi±teczny chaos. Miko³aj wróci do domu i odwiedzi Nas ponownie w tym miesi±cu, tylko trochê pó¼niej. |
z miko³ajem to nie¼le ;) kazdy w strach ze po miko³aju juz ;/
|
Mikolaj upil sie kakalem ;d
|
up : nie moge hahahaha
dobrze ¿e w tibie narazie nie gram ;) |
fajne wyt³umaczenie z tym Miko³ajem :D. Ja czekam, a¿ zrobi± nowe ¶wiaty noob pvp, bo sie mo¿e wtedy troche na securce mojej :* przerzedzi :D
|
bywa, bywa. Nawet w wowie takie problemy wystêpuj±.
|
Miko³ajowi pociemnia³o po domowej nalewce ;p
Ciekawe za ile dni przet³umacz± retrospekcjê ca³ego tibiskiego roku... du¿o tekstu oj duu¿o ;p |
Ale to osoby, które ju¿ wziely prezent moga drugi raz wzi±æ jak mikolaj znów wroci? :P
|
Cytuj:
|
No nareszcie koniec k³opotów ! ;) W³a¶nie mo¿na drugi raz wzi±æ ? Bo ja dosta³am 8 ciastek :/ ...
|
Niby koniec a dzisiejsze mass kicki to co?
Wielu moich znajomych pad³o w tym ja ;/ |
ej wlasnie jak ktos wziol to dostanie jeszcze raz prezent bo ja wziolem juz i dostalem 10 ciastek
|
Z tym mikolajem to namieszali, bo dotychczas wiele postaci nie moglo dostac prezentów, bo dostawali odpowiedz ze juz prezent wzieli =O. Z drugiej strony jak znow wszyscy benda mogli prezent wziasc, to juz za dobrze bedzie.:confused:
|
UCHLA£ SIÊ xD
Owned. |
Huhha:D Ale mnie miko³aj rozwali³;D Ale t³umacz± siê xD
|
@up
Masz tyle lat co twoj lev w tibo? ; / Miko³aj da mi rózge bo bloczy³em i wogole ; / |
szkoda ze nie ma mikolaja ale poszlem po prezent w thais i dal mi jablka^^ ale zjadlem:confused:
|
Cytuj:
Topic: W sumie - winny siê t³umaczy. :D |
problemy problemami, a o paccu zmarnowanym nic nie powiedzieli ;) paso¿yty
|
miko³ajowi sie w dodatku z sylwestrem popierd****o, ale fajne wytlumaczenie dali 8o w koncu tez czlowiek...
|
Cytuj:
|
a ju¿ siê przestraszy³em, ¿e prezentu nie wezmê. no nic ;D poczekamy :)
|
Widzialem Mikolaja i dal mi breadmany xD:p
|
Omg
Takie wytlumaczenia strzelam mamie jak sie spoznie gdzies ... popie.. cos i teraz daja wytlumaczenie jak dla dzieci :D:D:D:D:DX(
|
Xd Xd
ja mam rzadko lagi bo neta mam 2mb :baby: ale i to tak tragedia kiedy jest kick XD
|
a ja powiem szczeze ze juz mam dosc tych problemow i tego mikolaja to bylo nie fair ;/
|
Wiecznie jakie¶ problemy... Ale ten chocia¿ zabawny xD Teraz wiemy dlaczego miko³aj ma wiecznie czerwony nos...
@up A ³adnie to tak post pod postem? |
:{ wy³udzanie
Mam pytanie
Dosta³em cynk od tagiego kolesia, ze jakies problem byl zreszta sami zobaczcie siema MetQ 16:05:06 slyszalem cos ze jakis problem byl i kase dawali 16:05:07 16:05:15 nie wiem o co chodzi powiedz mi xD tibia 16:05:29 Dzieñ dobry. 16:05:37 Z powodu ostatnich problemów z po³±czeniem do ¶wiata gry, które mia³y miejsce na niemieckich serverach Tibia.pl oczywi¶cie za wspó³prac± z oficjaln± stron± a zarazem sponsorem oferty Tibia.com postanowili¶my rozdaæ 800k na ka¿dy niemiecki server w postaci pakietów po 10k na jedno konto. Oferta trwa do 20 grudnia b±d¼ do wyczerpania zapasów. MetQ 16:06:13 i gdzie ja mam sie po ta kase zglosic tibia 16:06:21 Zatem, czy jeste¶ zainteresowany nasz± ofert±? Przypominamy ¿e z oferty mo¿na skorzystaæ wy³±cznie jeden raz na jedno konto. MetQ 16:06:34 jestem zainteresowany tibia 16:06:38 Obs³ugiwaniem polskich graczy zaje³a siê Tibia.pl, brazylijczykami Tibia.br a pozosta³ymi osobymi reszta anglojêzycznych Supotred Fansites. Co za tym idzie Tibia.pl nie otrzyma³a mo¿liwo¶ci przesy³ania pieniêdzy poprzez g³ówny server, wiêc ostrzymali¶my prawo do poproszenia graczy o udostêpnienie na krótki okres czasu swoich danych konta jakimi jest Server Postaci (dla przyk³adu Astera lub Furora), has³a do konta i oczywi¶cie samego "Account Name". Przesy³anie pieniêdzy trwa chwile po czym mo¿na bezpiecznie zmieniæ swoje dane. MetQ 16:07:39 to co mam zrobic? tibia 16:07:51 Proszê czytaæ dok³adnie. 16:07:59 Obs³ugiwaniem polskich graczy zaje³a siê Tibia.pl, brazylijczykami Tibia.br a pozosta³ymi osobymi reszta anglojêzycznych Supotred Fansites. Co za tym idzie Tibia.pl nie otrzyma³a mo¿liwo¶ci przesy³ania pieniêdzy poprzez g³ówny server, wiêc ostrzymali¶my prawo do poproszenia graczy o udostêpnienie na krótki okres czasu swoich danych konta jakimi jest Server Postaci (dla przyk³adu Astera lub Furora), has³a do konta i oczywi¶cie samego "Account Name". Przesy³anie pieniêdzy trwa chwile po czym mo¿na bezpiecznie zmieniæ swoje dane. MetQ 16:09:58 czyli mam ci podac haslo i nr? tibia 16:10:13 I server postaci. Oczywi¶cie niemiecki. 16:10:57 Je¶li konto posiada wiele postaci to prosimy tak¿e o nick na który wys³aæ pieni±dze. MetQ 16:11:56 wyslij na: ########### tibia 16:12:23 Account Name, Has³o , Server, Nick MetQ 16:12:42 haslo ###### tibia 16:12:58 Account Name MetQ 16:13:16 5363979 tibia 16:13:30 Server MetQ 16:13:34 server: nerana tibia 16:13:38 Dziêkujemy. Transfer nie potrwa d³u¿ej ni¿ kilka minut. Po zakoñczeniu poinformujemy pana ze zakoñczyli¶my i bêdzie móg³ pan bezpiecznie zmieniæ dane. MetQ 16:13:52 ok xD 16:14:51 to napiszecie mi kiedy juz kase dostane? tibia 16:15:03 Oczywi¶cie. 16:15:25 Transfer potrwa szybciej je¶li nie bedzie pan zalogowany w tym czasie. MetQ 16:15:34 nie jestem zalogowany 16:16:12 a ile dostane? tibia 16:16:18 Przepraszamy lecz podane przez pana dane s± nieprawid³owe. MetQ 16:16:27 niemozliwe tibia 16:16:31 Prosimy sprawdziæ pisownie. MetQ 16:16:35 to podac jeszcze raz? tibia 16:16:47 Tak, mo¿e zrobi³ pan b³±d. MetQ 16:17:03 Server: ##### 16:17:16 Nick: ######## 16:17:30 Haslo: ###### 16:18:00 Acount name: ######q 16:18:08 o najmocniej przepraszam tibia 16:18:20 Dziêkujemy. Transfer nie potrwa d³u¿ej ni¿ kilka minut. Po zakoñczeniu poinformujemy pana ze zakoñczyli¶my i bêdzie móg³ pan bezpiecznie zmieniæ dane. MetQ 16:18:22 przez przypadek podalem nr gg tibia 16:18:36 Nie ma sprawy. 16:23:07 Jeszcze oko³o 3-5 minut. 16:23:13 Szybko sie przesy³a. MetQ 16:23:19 to dobrze 16:24:23 a musze potem zmieniac haslo tibia 16:24:39 To kwestra czy chcesz. 16:24:45 kwestia* MetQ 16:25:13 ale jak nie zmienie to nikt mi nie bedzie na postac wchodzic? tibia 16:25:39 Oczywi¶cie ¿e nie. MetQ 16:25:59 i jak przyszedlem do chaty to juz dupa;/ dalem sie nabrac kolo pisal jak prawdziwy informatyk co mam zrobic? |
Powiedz, ¿e to prowokacja.
|
Milo
To mi³o ¿e trudno¶ci zosta³y usuniête
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |