![]() |
Myslał ktos o koszulkach klubowych tibiomaniakow?
Witam wszystkich ma ktos jakies fajne wzory koszulek Tibiomaniakow albo forumowe?:) Chcialbym sobie taka koszulke zamowic :)
|
|
Tylko na allegro patrze i nie ma nic ciekawego
jestem tu stosunkowo nowy i nie wtemacie moze byly zamawiane jakies koszulki tibii grupowe albo z reklama naszego forum? |
Cytuj:
|
Frapper to ze jestem nowy to nie znaczy ze nie moge sie udzielac na waszym forum i mma isc gdzie indziej czy o co chodzi?
|
Nie, frapper to po prostu debil :>
Fraza wpisana w szukajke: Koszulka Tematy wyszukane: 2(tylko 2 :P) http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=koszulka http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=koszulka :> @Edit Hmm.. teraz przejzałem te strony i zauważyłem, że tam nic nie ma ;/ Możesz wysłać Pw do Omadera z zapytaniem http://www.cafepress.com/cipsoft/3270932 |
Dzieki bo poczulem sie troche jakbym nie byl tu mile widziany :P
Wyczytalem cos o koszulkach z krzeslem :P ja mysle ze fajnymi koszulkami byly by rozpoznawcze z adresem naszego forum, fajna reklama by byla a z pzrodu jakis motyw z tibii mozna by zrobic :) |
Osobiście z taką koszulką bym sie wstydził pokazać ;p
|
Naprawdę nie wstydziłbyś się pokazać się w tibijskiej koszulce na ulicy? NAPRAWDĘ? Boże, świat schodzi na psy.
@up: szybszy ;x |
Chodzilo by mi bardziej o promowanie klubu :)
|
Koszulka klubowa Tibi ? Taki tibijczyk to czy siedzi w koszulce adidasa czy z lumpexu to chyba nie ma różnicy ? no chyba ,że gra rozmawiając prze skajpa :D
weź wyjdź człowieku w takiej koszulce na miasto :o to krzesłem po mordzie dostaniesz :P Topic: są firmy które robią rysunek jaki chcesz. Więc wysyłasz im np. Tibia maj lajf.jpg :D |
Tibia ogólnie jako gra jest powszechnie przez masy postrzegana jako 'tępe i odmórzdzające' więc mi lekko nie do śmiechu wyjść w tym na ulice.
|
Cytuj:
|
A nie lepiej po prostu kupić koszulkę przez tibia.com?
|
Przypał na dzielnicy i w szkole gwarantowany.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Oczywiście, że to wstyd pokazywać się w takich koszulkach na mieście, ale skoro chce, to dajcie mu adresy stron i piszcie na temat, a nie wyrażacie swoje poglądy... |
Cytuj:
@edit A i Bambuko dobrze mówi... |
to hipokryzja. piszecie na forum Tibia.pl, a wstydzilibyście się do tego przyznać na ulicy?
ja nie wstydzę się przyznawać, kim naprawdę jestem. |
Cytuj:
Ale koszulka to strasznie żałosne już. |
Cytuj:
Ponadto: przyznawać =/= afiszować. Koszulka to coś więcej niż sięprzyznanie. |
Cytuj:
Wtedy będziesz wiedział, co 70% społeczeństwa myśli o osobach grających w Tibię. : ) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Kilka powodów: - starsze osoby: wtf, co to znowu za badziewie na tej koszulce! - dziewczyny: omfg, jakiś geek pewnie - 10 - 14 latki: siemanooo!!! (nie chcąc się odczepić), na jakim serwie grasz? dasz coś? popularność murowana @autor Jeżeli tak podchodzisz do sprawy to się nie krępuj, nie zwracaj uwagi na takie komentarze. |
Cytuj:
Poważny max : Jak to nie. |
Cytuj:
|
milego chodzenia po szkole w koszulce tibi
|
Większość co mówi, że tibia to syf, zbluzga cię za to, że w to grasz to debile którzy nigdy w to nie grali, nie wiedzą co to jest a sami napieprzają w Gothica który ma Bugi na każdym cm kwadratowym :>
|
Cytuj:
|
Nie obrażać Gothica, jak nie grałeś.
Dalej, grać w Tibię to nie wstyd i pisać na forum, ale poprostu Tibia jest postrzegana przez wielu jako bezsensowne i odmóżdzające. Ale nie twierdze że taka tibia jest. Użytkownicy, wielkie mase Noobów są takie. |
Osobiście bym wyśmiał gościa, który wyszedł by na ulicę w koszulce z napisem Tibia. Rozumiem World of Warcraft, ale Tibia?
|
Cytuj:
Cytuj:
@Lechista wyrazic swoja opinie o mnie mozesz na zalaczonym obok gg, debilu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ok. Idę wyrywać laski na koszulkę z logo "Maple Story". Raz się żyje!
|
Ja tam mogę nosić koszulki z logiem czasopisma o grach, firmy, czy jakichkolwiek gier, POD WARUNKIEM, że to co te produkty prezentuja, czy firmy, jest normalne, mądre, i dla ludzi, albo jak użytkownicy danego 'czegoś' to przedstawiają.
Przykładowo mógłbym nosić koszulkę z napisem FALLOUT, Prepare For The Future. Marka znana, kultowa, świetna, i akceptowalna. Neostrada TP- wiadomo jak się kojarzy, choćby niewiem jak dobrze awansowałą technologicznie ,to i tak skojarzenia mas są takie same, dzieci neo itd. Tak samo z Tibią. To fajna gra, z wieloma sekretami, ale często jej przedstawiciele, czyt. użytkownicy, są jak stado dzikich małp które nawet o ognisku pojęcia nie mają. 'Dlatemu' odpada... EDIT: QRAS: Tak, doklądnie ,tyle że wątpie żeby w przyszłości wyrobiła sobie taką range. Fallout z miejsca stał się tym kultem, i poprostu tak już został zapamiętany. Tibia stała się tym czy jest, i NIESTETY tak już będzie pamiętana, nieważne jak dobra by się stała. A obrazek w podpisie masz genialny :D |
@@ MatiCFC
Z tym falloutem chcialem przytoczyc to samo (jest to klimat , kult oraz klasyka) Tibia jeszcze tego sobie nie wyrobila , moze w przyszlosci ? ... |
Cytuj:
Co do wyrobienia się Tibii - nie da rady, może być już tylko gorzej. |
Cytuj:
Porównanie Tibii do gry Gothic co najmniej na poziomie porównania nieoheblowanej deski z przeciętnym domem (pod względem technicznym). Co do koszulek z nadrukami - toleruje jakieś popularne hasła (te o piwie i takie tam), ale koszulki o tematyce muzycznej (nazwy zespołów), czy związane z grami to frajerstwo. Po prostu nie lubię jak jest naładowane zbyt dużo - 2 kolory to definitywne wystarczająca liczba, plus po co się czymś obnosić? Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham. |
Cytuj:
jesli to prawda to epic fail |
Jeśli mam założyć świadomie coś z nadrukiem, to tylko bluzę z napisem "5UCK MY D1CK" ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |