![]() |
Sexy Team Hunt na PoI
Jak w tytule Sexy Team hunci na PoI.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=qi23hygcjgkv88ls Zauważyłem że Marcelek coś do loota nie jest dopuszaczny. |
co to jest sexy team?
|
dawna mafia z nerany ^^
|
Jakiś 'tim' stworzony przez no-lifeów myślących, że przez wstawianie sobie lasek do podpisów/avatarów będą mniej nerdowaci : < Flame on, dear friends ]:->
@top Nic specjalnego. |
Sexy Team? Śmierdzi noobstwem...
Kiedyś widziałem film, w którym wbiliście się komuś na Demony. Najlepsze w tym jest to, że 3/4 tej gildii jest pełnoletnia, a nigdy bym nie powiedział, że owi memberzy ukończyli przynajmniej zerówkę. |
@Up
FAIL :)? Sexy Team - srednia wieku.. 16-17 lat, 2 osoby pelnoletnie.. ;] Deadly Dragons - srednia wieku, hmm? prawie kazdy 20+ ;] My > wy |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Jak nie kijem, to pałą, co? |
Cytuj:
|
A ciagle proby dopieprzenia sobie ciagna sie i ciagna... beda sie dluzyc w nieskonczonosc, co nie? Przynajmniej, gdy na ziemi ostatni czlowiek umrze to wreszcie bedzie pewne, ze nikt nikomu nie doj**ie... no chyba, ze...
a tak w ogole: @topic nie ogladalem, aahaahahahahaha! |
Cytuj:
to sa lamy bez skilla kthxbye |
@Xr3
w większości przypadków musisz wrzucić swoje 3 grosze, którymi nieudolnie usiłujesz zmieszać kogoś z błotem. Jak widać, twoje tupanie nóżkami w dalszym ciągu wywołuje u mnie co najwyżej uśmieszek politowania;). |
@up
AGREED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Uśmieszek politowania ;) |
Cytuj:
Topic: Dla dobra forum powiem ze sa z nich lamusy i cioty. |
Każdy podbiegał, by sprawdzać loota. Beznadzieja.
|
Gildia Sexy Team, jest gangreną i porażką tego Serwera.
|
Cytuj:
|
@Xr3
a Ty jesteś gangreną i porażką tego forum :S @topic dobija mnie to, że każdy podbiega odrazu do loota i się kłócą :S w prawdziwym teamie każdy ma do każdego zaufanie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down O czym ty człowieku mówisz? Nikt od nas nigdy kumpla nie okradł... |
Cytuj:
|
Cytuj:
3x phantasmy matki + klony klony gowno roba mane ssa matki bija po 400~ + 2 mare i many bylo nie za duzo pozatym dzwignie przesunal i nie wiedzial co sie dzieje xD beka byla ;d co do zaufania to ludzie z tej ekipy ufaja sobie bezgranicznie ;] tylko loot z moba fajnie wyglada xD! |
Xr3 ma rację banda noobstwa ;x
"Dawna mafja z Nerany" - buahuaha, no kajl plaks ajm lof! oneeono11none |
Wszyscy tak kozaczycie jak byście grali na neranie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |