![]() |
Wróciłes _/
Fake taki sobie. Czekam na more. 8/10 Smok beznadziejny. I troche atk klonów. |
Bardzo mi sie podoba :) 9/10
|
Smok...
Trawa... Tam Gdzie katapulty to pusto... A w mieście brak połaczenia jakiegokolwiek z kafelkami... Reszta Okej... Nawet fajnie się pali... Fajne sprity zniszczonych rzeczy... |
Fajne efekty i wogule :D
czekam na next part 9/10 |
Efekty dosyć słabe
Smok beznadziejny Trochę głupi out armii tego.. Randola 6/10 |
Dla mnie cudo..
|
Szczególnie urzekły mnie zniszczone rzeczy. Cudne.
Outfity takie sobie, smok cienki. Brak przejść terenu przy trawach. Nie podoba mi się podniesiona łyżka katapulty. Pusto przy tych katapultach i stary koksownik. Napewno straciłeś formę, ale to tylko kilka dni ćwiczeń i sądzę, że znowu będziesz podbijał ten dział. ; d 6,5/10 - nie mogłem się skusić na 7, trochę za dużo, ale 6 drobne niedocenienie trudu włożonego w grafiki zniszczonych rzeczy. Więc jest 6,5. |
... wojowniku, ja cię znam ...
No Cooz. Średniawe... czyli słabe graficznie. A w prologu cóż innego można ocenić? ;l ;] -słaby dym -słaby smok -pustawo -prawie fajny ogień z okien, coś jednak brakuje -efekty ogółem na minus |
Trochę wprawy straciłeś, ale mam nadzieję, że się poprawisz :3 Ten smok wcale nie taki zły, nie wiem co od niego chcecie. A co do efektów...Takie se : P Nie oceniam bo mi się nie chce.
|
Zaraz shiz wparuje i powie że chciałeś nam pokazać tylko swojego smoka O.o (lol)
Fajne ale... emmm... smok... cokolwiek - popraw go xd Aaa... mógłbyś mi tego smoka na pw wysłać ? może coś z niego wykrzesam... Postaram się dać twojej latającej kartce papieru troche brzucha... i łap ? coś napewno ;] http://img244.imageshack.us/img244/9508/017ra0.png --->Nasz Flota ;]<--- |
No jak fajnie Glaves powrócił z nowym Fake ;]
No a więc zacznijmy od tego co mi się nie spodobało: - Outfit prze kolorowanego nekromanty i dodanie tego czegoś żółtego na jego głowie, - Pusta tam gdzie są rozmieszczone katapulty. Mogłeś jakieś drzewka dodać, albo rzeczkę czy tam inny wał. - Cieniowanie smoka jest słabe i straszny szum kolorów na nim jest, po prostu nie pasujących do Siebie. To by było na tyle teraz plusy: - Efekt dymu, ognia, krwi, - Kontury smoka, - Fajnie, że zrobiłeś zniszczone budynki, ładnie to wygląda. Ogólnie kilka rzeczy jest do poprawy. No nic czekam na rozwinięcie fabuły bo jak na razie tylko widzę bitwę pomiędzy dwoma "królestwami ?" |
Smok słaby, świetne zniszczone rzeczy. Równoważy się to. 8/10
Cytuj:
|
Bardzo dobre fake.
Staraj się jakoś... uhmm... odróżnić od siebie wych rycerzy, strzelców. Jeżeli te fake ma przypominać coś tibię to: Daj druidów na tyle co by siochali rycerzy. Paladinów walących z exori san. Jak rycerze są blisko wrogów to exori/exori gran. Sorcererzy niech np. walą z sd. Bo tak to jakoś dziwnie się ogląda z samymi monologami ;x |
@up:
Chłopcze, fake story przeważnie nie opierają się na realiach tibii. I ten również się na nich nie opiera. Łatwo to zauważyć i nie trzeba do tego być specjalnie bystrym. |
@2xup
Omg idź grać w Tibie i nie wchodź tu.... @top Wszystkie błędy już zostały wymienione więc nie będę powtarzał tylko ocenię: 8/10 |
@up/up2
Więc kręcą was ludziki z monologiem nad sobą? LOL! |
NO nie... GLaves zrobil fake... TO widze ze i na mnie pora... xD
|
Elita wraca?!
Glaves robi fake'a, Drakon robi fake'a, Koper pomaga mi z fakem. Boję się, że niedługo Avager wróci. : o @Top: Kiedy można się spodziewać następnego parta? : d |
W porównaniu do jego poprzednich fake'ów to ten jest nadzwyczaj kiepski(w porównaniu do jego poprzednich!)
- Outfity - Atak klonów - Smok - I to, że nie ma cienia pod nim(detal ale psuje efekt i daje wrażenie, że to bydle leży na ziemi trupem. |
Beliar - jeden z bogów w Gothicu.
|
Wczoraj zrobił i już dwie strony komentarzy...
Topic@ To miasto coś mi się nie podoba, same kafelki na ziemi. Czasem dasz krzaki, ale średniawo to wygląda. Reszta mi się podoba, ale to już nie to... |
Merci z wytyczone bledy;D obiecuje sie poprawic ;D
Szczeze mowiac sam nie jestem do konca usatysfakcjonowany ;] Moze nie wyszlo tak jak chcialem bo zaczalem robic tego fake'a prawie rok temu xD nie zebym mial wstawiac part co rok ;D ale tez nie co 2 dni. Niezbyt duzo czasu mam ale nie watpcie w to ze zostanie nieukonczony ;] Wiec jak mowilem zaczalem prawie rok temu. Juz nawet nie pamietam o czym mialo to byc na poczatku xD ostatnio urodzil mi sie dosc ciekawy motyw postanowilem go wcielic. Atak klonow? :D To co mam inne rysy twarzy kazdemu zrobic? :P A moze Super HERO? :> Ogladnijcie '300' xD 90% nazw wymyslam sam. Akurat Beliar wymyslilem (nie gralem w Gothica xD). Taki tam zbieg okolicznosci ;D Hmm miasto. Same kafelki. Chce pokazac miasto nie jak łąkę czy domki w lesie. Miasto to drewno i kamien. Dodam cos zeby nie bylo tak pusto ale nie liczcie na central park :) A kafelki musza byc bo euro asfaltu jeszcze nie ma xD @Insek: Nie. Kreci nas tworzenie czegos wlasnego czym mozemy zachwycic innych ;] |
Cytuj:
To mnie rozwaliło! :D Kolega widział kiedys prawdziwe bitwy? Tam nie ma exori san ani innych tibijskich wymysłów... Wybacz kolego że cie rozczaruje, ale Tibia to nie Życie... |
@up
Ja ci szczerze powiem, że też nie widziałem nigdy PRAWDZIWEJ bitwy w realiach średniowiecza. Jak ty widziałeś to niezłe prochy z ciebie są ;/ |
Ja widziałem bitwę. Co roku w pewnej wiosce oddalonej od mojego miasta
jest organizowana taka bitwa rycerska. Ja w niej nie uczestnicze, ale tylko patrze. Tam normalnie się ciochają (oczywiście na niby), walczą i się bronią. A nie jak w tibii, stanie sobie knight z eq, bronią, zaatakuje black knighta, nie będzie widać ataku, tylko hit i krew... To jest bitwa http://grunwald2003.republika.pl/zdjecia/bitwa7.jpg A to tibijska bitwa http://www-users.mat.uni.torun.pl/~rembol/eng/tibia.jpg |
Zadna replika nie odwzoruje prawdziwej bitwy ;] Co prawda zadnej na zywo nie widzialem i podejrzewam ze jest to niesamowite przezycie :D Ja tam jednak wole filmy xD
|
Prawdziwej bitwy nie widziałem... Ale ja, najwidoczniej w przeciwieństwie do ciebie, słucham na historii i oglądam filmy, no ale jak komuś tylko tibia w głowie, to ja nic nie poradzę :)
|
Wg mnie to takie inscenizacje bitew sa dla malych dzieci co beda sie na to jarac, dla historykow co beda byrzyc ze wszystko zle, dla tych co maja na to zajawke i dla starych bab ktore malo nie dostana zawalu bo zobacza kolesia z mieczem i tarcza krzyzakow :D
Jak chcecie wzorowac na czyms fake to wg mnie tylko filmy ;] Nawet gry komputerowe nie nadaja sie do tego jak dla mnie.. no moze niektore xD |
O tak, Glaves, wiemy że wzorowałeś się na filmie. Swoją drogą trochę szkoda że Osgiliath padło tak szybko :>
|
To racja, że miasto to drewno i kamień, ale to, co ty pokazałeś bardziej przypomina jakieś sterylne laboratorium, niż miasto. Jeśli wzorowałeś się na filmiem, robiąc to miasto, powiedz, jaki to film. Reszta jest bardzo przyjemna i ładna. No, może oprócz tych okropnych outfitów.
Ciekawe, bo The Village, jest starsze, a wykonane było ładniej. ;) |
Nie zworuje sie na filmie.. Mowie ze jak ktos chce to moglby wzorowac sie na filmie.. ;P
I to dopiero prolog wiec nie ma porownania :> I outy mi sie podobaja XD |
Glaves wróciłeś po poprzednich sukcesach z "piątym żwyiołem i "Village"
:D Fajne efekty palenia , rozwalone płytki na drodze , smok też fajny , tylko mało zapełnionej przestrzeni tam na drodze . werdykt 9/10 |
Dużo pustek...
...smok mi się podoba =D Ogień... Rozwalone ławki, lampy, mury itp... Fajno :] 9/10 |
Glavas powrócił :D To może i na mnie pora? :P
Prolog jak dla mnie taki bez życia. Pomijając zabijanie się to pusto w tym mieści nie wspominając o tym terenie z katapultami (łycha wyrzucanego kamienia nie podoba mi się - jakaś taka prosta i sztywna). Niektóre "dymki" albo "wybuchy" są bardzo brzydkie. Trochę nie podoba mi się, że chociaż ten król nie jest jakiś odróżniający się od reszty tłumu, ale widocznie wszyscy lubią tą samą modę. @offtop Wiem, że to forum, czyli wymiana poglądów, ale zamiast o fake'u gadacie o bitwach i filmach :P |
bardzo fajne ale mi to przypomina wladce pierscieni walke o ozgiliat
|
Świetny fake, choc bardziej podobało mi się The Village :)P Smok bardzo fajny, efekty też
w porównaniu do The Village to 9\10 :) |
@up:
Czemu porównujesz do jego innych fejków ? ;< Wszystkie fejki były dobre, chociaz teraz Piąty Żywioł byłby gorzej oceniany niż kiedyś... |
super wracasz w końcu! Kocham twoje fake czekam na kolejne części.A co do tej to jak dla mnie zapowiada się ciekawie.Tylko jak już ktoś wyżej wspomniał ten smok jest do dup@. Ogólnie ocena to 9,5/10. :)
|
Kurde, fake sprzed pół roku, ostatni post sprzed jakichś 4 miechów a ten jeszcze po cholerę odświeża...
@down A na datę popatrzeć nie łaska zanim nabijesz posta? Wiem że to przyjemność spamowania, pisania, nabijania, to może idźcie do działu: Twórczość? <załamka> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |