![]() |
First 100 Magic Level in Tibia!
|
OMG STANOŁ CI ?
Hail Astera!. |
Tak stanoł :baby::baby:
|
Cytuj:
|
Niby 100mlvl...ale ja sie nie dziwie skoro ta babeczka jest online 20h dziennie 7 dni w tygodniu.. No Life.
|
Cytuj:
|
Powiedzmy sobie szczerze.
Komu by sie chciało stać 20h dziennie przed domkiem i wciskać 2 klawisze? Proste że bot, lecz gz. Nawet z botem jest to bardzo duży wyczyn, godny gratulacji ze strony innych graczy. |
@Up
W tym rzecz że ona NIE boci xD |
Niby Senior Tutora ale NG na dysku siedzi :X
|
Cytuj:
Jak lookałem na erigu to, żeby wbić 99-100mlvl trzeba się 46h non-stop gmpować, a wbił/a to w chyba 2 dni, elooooooo |
up
no to 23h dziennie co to za problem ;p btw kase ma na to bo sella pacc za gp ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
//nie mówiąc o tym, że "wyczyny" tibijskie mnie rozkładają xD!// |
Nie rozbija słowo 'tibijskie' ale chuj tam xDDD
|
Cytuj:
lmao! Cytuj:
|
Cytuj:
|
up
a ciebie za*******a w kakao stado murzynów ;] |
Mam nadzieje, że padnie i go straci.
|
Cytuj:
|
heh, congratz.
|
hm.. no ladnie ladnie, ale ja na ten temat mam takie zdanie:
100 mlvl wpadl mu kiedy nie patrzyl na tibie/nie bylo go w domu/spal itd. a zeby to jakis wygladalo to zrobil ten oto fake, bo na 1 rzut oka widac ze fotka to fake |
Cytuj:
|
to niejest FAKE ! omg
sprawdz na tibia.com ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. On nie napisał, że kolesiowi "stanął" tylko "stanoł"! |
Kalkulator
Aby awansować z poziomu magicznego 0 na 100 musisz spalić 220473790.43716 punktów many. Do odnowienia takiej ilości many, Twoja postać musi spędzić 2551 dni 18 godzin 43 minut 17 sekund będąc stale w stanie najedzonym. Używając Mana Potion wydasz na to ~110236899 gp, co daje 2204738 miksturek. Używając Strong Mana Potion wydasz na to ~117586026 gp, co daje 1469826 miksturek. Używając Great Mana Potion wydasz na to ~110236899 gp, co daje 918641 miksturek. Musiałaby stać prawie 9 lat przed depo żeby taki mlvl miec |
ja pierdole jesli myslicie ze to fake to zal was www.tibia.com tam jest all ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down fakt, nie zauwazylem |
@UP
nie nastepny, to ten sam idiota |
Cytuj:
@kubarek o softach/life ringach/mfach słyszałeś? |
@Do wszystkich, co mowie, ze to dzieki botowi
Nawet jesli tak jest, to dlaczego tylko jedna osoba posiada taki mlvl? Jesli jestescie tacy madrzy, to smialo, botujcie ile wlezie i wbijcie taki mlvl. Dla tej pani gratz oczywiscie ;) |
@up
dla pani oO @topic oł noł go go 100 stron bo w 4 lata 'życia' spędzonego przy kompie wreszcie wbiła 100mlvl !! |
Heh, ja troche inaczej. Przeczytalem wszystkie komentarze w tym temacie, i powiem tak - poziom na tym forum siegnal dna haha :D [*] - t.pl sprzed 3-4 lat
A gosciowi/e gratuluje 100 mlvla. Pozdrawiam Kusnier |
Cytuj:
|
Jak fajnie, że na non-pvp...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |