![]() |
hmm
niezbyt ciekawe, niepodoba mi sie to ze nie ma cieniowania i ta koslawosc a te legsy jak kalesony wygladaja ;) no ale coz rob inne to sie bedzies zuczyc :) powodzenia! @edit: witch shield najlepszy tylko nie cieniowane, ale ogolnie spox ta wiedzma lecaca jest fajna =] |
Jum jum. Zapomniales dac opcje "Zaden". No ale mniejsza z tym :P
Ale najlepszy to jest ta Wtich shield. :) Trening czyni mistrza. Gl. |
dzieki za comentarze.( ale przyda sie ich wiecej:))
sory ze nie sa cieniowane ale to dopiero moje pierwsze itemy wczoraj zaczelem robic new a dzisiaj mi sie nudzilo to porobilem te i chyba bede musial przejsc kurs cieniowania :P |
:]
gdybys to trohe pocieniaowala ladnie by wyszlo B)
|
Kurs cieniowania? Idz z tym do Khana. Znaczy sie do jego tematu.
A co do itemkow... Wez sie za swordy. I nie takie "proste" tylko po przekatnej zrobione. I na rozowym tle. I pobaw sie w cieniowanie. |
green dres wyglada troszeczke jak mapka w tibi xD
|
Cytuj:
|
Co do nowych itemkow, to juz znosnie, chociaz sa troche bezksztaltne. Ten topor... Co mu wyzarlo kontury? Ring of fly przypomina mi nocnik :/ Co to za mlot? Miecz polaczony z mieczem... Wykuj cos takiego. No i amulet ujdzie... w tloku.
|
Jedyny przedmiot godny uwagi to shield, fajny, reszta kiczowata, szczegulnie garniak set i dress, i all kicz...
weż się naucz a potem maluj... |
Szkoda, że nie cieniowane...Gdzybyś pocieniował byłoby na prawdę GIT!
|
bez cieniowania... jakby były w podoju bez śeiatła... kobieto popracuj troche... jak ktoś wcześniej powiedział "trening czyni mistrza"
|
Cytuj:
|
@RE brak cieniowania
Z tym się nie zgodze sprawdziłem wszystkie prace i wykryłem nawet najmiejsze cieniowanie ale zawsze jest :D. @RE praca Praca może być ale czymś zaskakującym nie jest |
dupa dupa nawet fajnie ;p
|
No ja tam nigdy itemków nie robiłem więc powiem, żę jak na pierwsze ładne :p :) . Rób więcej to będzie coraz lepiej ;)
|
@up:
To poprobuj:) btw. Wezcie wejdzcie w pierwsze grafiki i ocencie moje prace, plz:) Krytyka mile widziana. |
Cytuj:
no wiesz... jak masz na imie Jadzia to tak sobię pomyślałem że może jesteś kobieta |
@up:
Jak coś to nick Jadzia a nie imie bo trudno zeby chlopak mial na imie jadzia :/ a tak po drugie to zobacz na tego posta gdzie wstawiam itemy bo tam napisalem tak : tutaj bede dodawał moje nowe itemki ( niestety nie bedzie ich w sondzie ) |
pardom :P myślałem że zjadłEŚ literkę a na końcu :P srry zwracam honor
|
@up
Co faktu nie zmienia, że nick to dziwny. :P :D TOPIC: Nie podoba mi się to, prawdę rzekłszy... ;) |
Coś widze brak commentow :( plz piszcie coś :balwanek:
|
:/ to jest....kiepskie . Cieniowanie do .... tylko kilka kolorów . Możecie powiedzieć , że sie nie znam , ale się staram robić swoje narazie mam swamp shield i plate axe wzorowany na knight axe jaki bedę miał więcej to może pogłówkuje kolejną godzine jak mam te grafiki na forum wrzucić.....Jestem jeszcze :baby:
|
wyślij mi to na gg >.< to oczywiście umieszcze (taki jestem dobry nie?)
|
Green drees......BRZYDAL:)
Stuin Boots(czy jakos tam:D).....Brzydal Inne Rzeczy...........BRZYDAL!:D |
Cytuj:
Wojtas............BIG BRZYDAL!! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |