![]() |
LOL WTF? 43 ed pk :o
|
wszystko jest mozliwe
moze zwymiotowal na klawiature bot sie zawiesil i debuga zalapal dorobil sie chlopak hunted 4ever |
zwykły ddos
|
Slaby loot?
|
O mój boże
|
No fajne fajne, więcej takich :D
|
moze siadl mu prad albo net. Ale to niemozliwe :o
|
Nie chce mi się ściągać jakiegoś programu do oglądania filmików. ;F Mógłby ktoś powiedzieć co tam się stało, że aż jest "niemożliwe"?
|
pingpong~~~
|
Cytuj:
@2x up dobra spoila daje zi0m - 43 drud Ziom - x zi0m spotkal Zioma na afku i zaje*** go loocik ~70k ;p next zi0m spotkal Zioma 200 lewla i zaje/pii/ go loocik ze Ukryty tekst:
next zi0m spotkal Zioma 132 druta ktory zaatakowal zi0ma a ten zi0m go zabil 0 loota next zi0m idac napotkal Zioma ktory zabil zi0ma za free jest waste jest zabawa nie ma waste jeszcze wieksza zabawa |
Cytuj:
|
Hahaha, nie złe :)
|
Każdy frag był zaplanowany... gdy zobaczył ofiarę spingował ją a dalej buła z pasztetem.
|
zapingowal ofiare?
łolol |
Cytuj:
|
Tak, zapingował. A myślisz, że co było powodem, że wpadł 120 ed, zaczął go bić i po chwili bił tylko rodem i sie nie leczył?
|
Cytuj:
Film całkiem całkiem. Na Guardii rzuciliby się jak hieny na te puste bp z vialami. Tak, wiem z doświadczenia. |
niby jak mógł go zpingowac?
|
Przez ip?... niewiem jak to się robi... chyba przez ip. Żeby kogoś spingować trzeba nieźle się znać w tych sprawach :x
|
To bylo tak glupie ze az fajne :> Ciekawe skad mial ich wszyskich IP pewnie to musial byc jeden z ich super ziomow :) Ehh takich kumpli to pozazdroscic....
|
blackdtool
|
A czemu odrazu zakładasz, że to ich kumpel. Szczerze w to wątpie... Jak znasz się na hackingu, to zdobycie czyjegoś ip nie jest takie trudne.
|
Ah tak, to jak zdobedziesz goscia IP z tibi jak go tylko z tibi znasz? :confused:
@Down Co masz na mysli pod pojeciem "wladze" i "niesprawiedliwe"? |
myslalem ze to koljeny nudny film a tu zonk O.o w sumie to fajnie jest miec taka "wladze" ale jest to tez choleranie niesprawiedliwe
|
Boze na serwerze gdzie gra 600 osob o gg dwoch osob nie jest trudno (zeby je spingowac) , a ze tego ed'a tez spingowal to poprostu mogl przewidziec gdyz ja mam najlepszego kolege w tibi za ktorego bym sie wpieprzyl w dziesiec osob i probowal go ratowiac i kazdy tam gdzie gram dobrze o tym wie.
@edit I dodam ze to zadna "wladza" nie jest bo wystarczy ze 25-30 osob zacznie ci spamowac na gg jak bd mial je wlaczone i tak o to wlasnie masz po frytkach (zazwyczaj komp ci sie zacina i potrzebny jest restart). |
Tylko mi po zabiciu tego 130ed zajebiście przyśpiesza film ? jak biegnie wkoło tej chaty ? poza tym ten ed do końca walił w niego z sd co świadczy o tym ze musiał wciskać te hot keje ...
|
Wiec chlopaki macie bardzo dobry przyklad na przyszlosc... Inwestowac w firewalle !!!!!!!!! :D
|
jakoś dziwnie tych co koło niego przechodzili też wylogowywało... pod koniec filmiku na przykład
|
No niezle ich zalatwil :P
Albo gosciu sie dobrze orientuje w takich sprawach albo jest to sfingowane :P |
Najbardziej prawdopodobna sytuacja jest taka ze typy mają sieć osiedlową i on ich po prostu odłączał. Tzw. pingowanie jak to określają ludzie z tego forum może by zadziałało w windowsie 95 lub 98 i do tego w Lanie. Ale tak to no way! Jedyne rozwiązanie, że sieć osiedlowa i ich odłączał od netu (może ma znajomego admina albo cuś). pzd
|
Moja mina po obejzeniu : 8o8o8o8o
zajebisty kolo :D podziwiam go :d a jaki loot ! MIODZIOOOOOOOOOOOO |
Cytuj:
No i błąd. wystarczy mieć 1k+ kompów (obojętnie w jakiej sieci, zdobycie takiej ilości to nie jest problem, choć może sie wydawać inaczej.) i naraz zacząć wysyłac pakiety zapychające łącze. Takie coś działa na każdym systemie. |
niezle to zrobil trzeba przyznac ;d
|
Cytuj:
/Topic : Koleś sam zbalansował profesje. |
Przypuszczam ze "polowal" na nich od dluzszego czasu, ale jak spingowal tego ostatniego eldera to nie mam pojecia...
|
sami z kumplem kiedys botnet robilismy, mielismy jakos ~200kompow. baaardzo prosta sprawa, uzytkownicy 'kompjutruf' to z definicji debile.
A co do resetowania kompa od spamu wiadomosci na gg - tak bylo jak kompy mialy po 256mb ram. |
Za 500k na różnych serwerach można dostać konto do ""władania"" tymi maszynami.
|
niech zagra na elerze i LPa zpinguje smiechu bedzie jak padnie
43 ed niesmiertelnym wladca tjbji |
czemu ten filmik potem tak przyspiesza?xD
@Down mozliwe ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |