![]() |
Serwer CS'a Tibia.pl - nowe sloty dodane!
My, administratorzy serwera CS.Tibia.pl, serwera jak można się domyśleć gry Counter-Strike 1.6 kolejny raz chcieli byśmy zaprosić Was do gry u Nas. Tym razem z okazji powiększenia ilości dostępnych miejsc. Z malutkiego, 12 slotowego serwera, z biegiem czasu przerodził się on w 19 osobowe, w pełni profesjonalne miejsce gry Tibijczyków i nie tylko! Dlaczego warto u nas grać? Odpowiedzi na to pytanie jest wiele. Grywalne mapy, miła atmosfera, eliminowanie oszustów przez nas - adminów... No i oczywiście możliwość zagrania z kolegą z forum, wrogiem z serwera czy też kimś całkowicie obcym, który nie ma pojęcia co to Tibia ;-)
Prócz tego, serwer posiada własne forum (połączone z Tibia.pl, więc możesz używać swojego konta), gdzie możecie dyskutować z ludzmi, których udało wam się znaleźć w grze! Możesz tam również zgłaszać oszustów, prosić o rady i rozwiązania problemów dotyczących Counter-Strike'a właśnie. To tyle, zapraszam na grę u nas. Serwer na prawdę rzadko stoi pusty. Wejdź - nie pożałujesz. Więcej info o serwerze >> tutaj << IP serwera to: 195.42.112.1:27030 / s1.shooters.pl:27030 Za sponsorowanie serwera i nowych slotów dziękujemy firmie Shooters.pl! Shooters.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer! Gorąco zapraszamy! Cs.Tibia.pl team~ |
Brzmi zachęcająco, może nawet wejdę?
|
Nie wiecie może skąd mógłbym pobrać CS'a 1.6 non-steam? Osobiście pobrałem z cda.pl ,ale launcher nie chciał sie odpalić. Macie jakieś propozycje ?!
|
To było żałosne.
Powód? Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
Cytuj:
|
szkoda,że na 1.6 bo ja pykam w source :(
|
Złe wspomnienia ,raz było dziecko z wh ,które waliło przez ściany ,miałem ~50/12. Jak wyłączyłem stima i włączyłem wh na awp mapie miałem 106/3 <3. Super praca adminów? Nie było żadnego.
|
Z chęcią się z wami zmierzę... (póki co, jeszcze kaleczę)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Admin powinien być na serwie w tym momencie ;]. Wy nie macie się czym chwalić, bo nie ma widocznie takiej "super pracy adminów". |
A Ty myślisz, że praca administratora polega na siedzeniu 24h/dobę na serwerze? Jeżeli tak, to jesteś w błędzie, bo admin to też człowiek, nie żaden robot czy też Twój wyimaginowany kolega.
|
Cytuj:
Po pierwsze: jeśli wierzysz typowi który piszę swoje pierwsze posty, do tego nie potrafi nawet składać słów, to graty. Po drugie: nigdy nie widziałem nikogo ze statami "większymi" od 60/5, a on mówi o 100/3 (przez jakieś 12 miesięcy gry tam) Po trzecie: gdyby on miał staty 100/3, w między czasie zanim by je nabił napisało by do mnie 20 osób żebym go zbanował, nawet jakby mnie nie było na serwie. Po czwarte: dla mnie na pierwszy rzut oka to kretyn, a praca adminów na serwerze jest dobra. Cytuj:
|
Jak można kampować w kominie to to pobiorę. Zwie się strajk lewaków,tak?
|
Cytuj:
@topic: Ogólnie chyba zakupię CS-a :p |
Cytuj:
|
Może kiedyś wejdę.
A to jest na steam czy non-steam? Są tam takie mapki jak fy_snow ,de_aztec,de_westwood,aim_map,aim_crazyjump czy de_dust2_long?? |
Serwer raczej niski poziom. Dużo map dla nubów... Zostawicie tylko: dd2, inferno, nuke, train, cbble, cpl_mill i tuscan i będzie pięknie :D
|
Yea
Yea nareszcie bęe miał kogo zjechać w CS'ie
|
Cytuj:
|
Może wkrótce i ja zawitam xD?
@down Ale tam jest steam czy non-steam? |
Tak, na plycie jest wersja 1.6
|
Czy dobrze rozumiem, czy z tego linku - http://www.dobrepliki.pl/Download-Pl...lus_STEAM.html mogę za darmo ściagnąć CS'a ? Wraz ze steamem, lol, po co kupować xD
|
Możesz ściągnąć CSa ze steamem, jednak będzie to nielegalna kopia CS'a, więc np na naszym serwerze sobie nie pograsz.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |