![]() |
Nowości po winter update 2008
Witam,
Proponuję wpisywać w tym temacie wszystkie zmiany, które nastąpiły po winter update 2008. Głównie zmiany, które nie były ujęte w teaserach, nowe itemy, zmiany loota, exp'a z potworów itp itd. Ps. Proszę nie komentować, tylko pisać konkrety :) |
Ile misji z explorer society potrzebuje, zeby plynac do yalahar?:P
|
Hat of the mad ma nowy wyglad zaraz wrzuce screena.
http://img385.imageshack.us/img385/8...fthemadao2.jpghttp://img385.imageshack.us/img385/8...fthemadao2.jpg |
nowy wyglad
guardian halber hat of the mad griffin shield noble armor god flower ankh strange talisman star amulet mozna zmieniac sie w: Gozzler mutated tiger mutated human Nie robcie nowych postow, tylko edytujcie |
Zostały dodane buffy, jak wiadomo. Tutaj też moje pytanie: Druid posiada buff który regeneruje 20 życia co 2 sekundy. Czy można skumulować buffy, tzn, czy 2 druidów może walnąć 2 bufy które będą jakiemuś ryckowi odnawiały 40hp co 2 sekundy? Fajnie by było, jakby ktoś sprawdził.
Z góry danke : p |
Omg hat of the mad wyglada jak kocia kupa..
Rook wygląda troszke inaczej nie ma kurczkow na faccu |
Cytuj:
|
Jakieś potrzeba bo ja nie moge płynąć:(:(:(:(:(;(;(;(;(
|
@up poczytaj se a nie spamujesz
rashid skupuje duzo itemow typu wszystkie dolle i rozne ktore zasmiecaly nam dp :) nowe runki dla pala wala mniej wiecej tak samo jak exori san btw. u nas jest bug podobno ze zwykle tortoisy po 400 wala ale nie wiem czy to prawda za ile mozna sprzedac spellbook na 30 lvl u rasha? |
Tera z zwykłych energy elemental lecą itemy kasa,potionki i gwiazdki :)
|
Cytuj:
może ktoś mi pomóc? |
Ej co trzeba zrobić by zmienić outfit? Za pomoc płace cały sfuj dobytek (long sword)!18o
|
Cytuj:
|
nowy wygląd slima :ddd jak gówno jakieś ;]]
|
Nic to nie pomaga rozmawialem z nim ale nie mam explorer society i kupa
na druidzie mam explorer i mog eplywac nie wiem o co chodzi |
Moze by ktos dal wiecej wskazowek dotyczacych podrozy do nowego miasta ? Bylbym bardzo wdzieczny
|
Z grim Reapera leci tera scythe i Magic Light Wand.
|
Maczeta wygląda inaczej, po wojskowemu trochę :baby:
|
19:35 Captain Max: Sorry mate, but I am not allowed to transport regular passengers. You need a permission from the Explorer Society.
a z tym kolesiem w edron gadalem.... Ile potrzeba misji explorer society? @Robek nie wprowadzaj ludzi w błąd... |
A ja napisze co sie nie zmieniło.
Niestety nie spełnili wszystkiego co trzeba m.in cyklopy ------------------------- Tutaj zacytuje tekst z zapowiedzi nr 4: Nie tylko tam potwory zostały ulepszone. Także inne zostały wyregulowane zgodnie z waszą opinią np. hydry, cyklopy czy sea serpenty. -------------------------- Dają tyle samo exp co wcześniej |
Mi najbardziej podoba sie spell charge
|
@2up
może chodziło o te lepsze (smithy, drony)? |
Mam relic huntera i wszystko gra
teraz inne pytanie. Jak dopłynie się na Yalahar, to żeby móc normalnie podróżować (nie za 400 gp w jedna stronę ;/) trzeba wykonac misje dla kapitana tamtego statku, czyli znaleźć rzeczy szczególne dla 5 miast. Zrobił to już ktoś? Ja mam 3 itemy, (z Liberty Bay, Darashii i Ankrahmun,) natomiast karczmarze w wielu miastach nie reagują na słowo "special". |
co do hydr, wlasnie siedze na respie i testuje.
moze sie myle, ale imo combo wchodzi mocniejsze i lecza sie tak samo jak leczyly wczesniej. nic sie nie zmienilo, a myslalem, ze beda gorsze. |
@3up
smithy dają tez tyle samo a drony to nie wiem |
Loot jest lepszy ale nadal sie s*****ale lecza
|
Nowy wygląd bułeczek!!!!
|
Siedze już godzine na duzym respie hydr i jak narazie to Using one of 4518 gold coins, ssa ://// sux
|
wie ktoś coś na temat skrótu na POI?
|
mam pytanie czy wie ktos jak sie nazywaja nowe czary dla druida?
|
...
Nie sciagac ... jebane dzieciatko
|
@2Up:
Wyjdź? <irony>Tibia.com sama oficjalnie wyda oficjalną wersję lighthacka i MC...</irony> |
Ponawiam pytanie o quest z kapitanem statku na Yahalar. Odkryłem juz specjalności 4 miast (Carlin, Darashia, Port Hope i Ankrahmun) ale nie daje rady z 5 i ostatnim. Zrobił to ktoś już? Bo biegam już z godzine ponad po tych miastach
|
Powiedzcie mi lepiej gdzie sie respi czerwony motyl xD
|
Musisz przeszukac cala mape :] Port hope plx :d Powodzenia :]
|
Cytuj:
|
Ja po czerwonego motyla zawsze biegałem na resp lizardów. Zaraz jak się wejdzie po kładce i pójdzie na południe respią się bodajże dwa.
|
Najprościej na LB/Meriana, ew. >>> od PH trzymając się rzeczki.
|
Zmiana którą wychwyciłem rozglądając się tu i ówdzie:
- chakoye windcaller - nauczyły się znikania (żeby nie skłamać minimum na 5 s) |
Slime wygląda jak budyń..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |