![]() |
Nie wiem gdzie dać -> Bug :) - Prosze o Pomoc!
Mam takiego buga:
http://img253.imageshack.us/img253/2158/beztytuuto3.png Wczoraj normalnie było dziś takie coś ... nie wiem o co biega ;p odinstalowalem i zainstalowalem tibie, zrestartowalem komputer nic nie dało... zmieniałem wszystko co sie dało w Options->Graphics->Advanced |
sproboj od kogos podmienic plik sprite , powinno pomoc...
|
lol. wtf?
Skąd ściągałeś klienta Tibi? Najwyżej odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz. Powinno pomóc.. |
@2xUP
Jaki Sprite? @Up Juz Odinstalowywalem i zainstalowywalem.... nic nie pomogło Klienta mam z tibia.com wczoraj działało dziś loguje i taki szit ;p nie wiem co jest grane bo nic nie instalowalem w czasie wylogowania i zalogowania ....... Jesli loguje w venore to ludzie i niektóre itemy są np. wodą xd albo jakies takie paski dziwne ... nie mam pojecia co sie stało |
wes usun tibie i sciagnij jeszcze raz i na pewno bedzie normalnie
|
jakby ktos nie wiedzial, tibia.spr to sprite
|
Cytuj:
|
moze niech po prostu ktos ci przesle swojego orginalnego sprita?
|
zmień z OpenGL na DirectX5.
|
To jest na Directx 5
|
No to zmień z Dx na OpenGL.
|
Nic nie pomaga.. Został tylko format .. ;)
Jutro po szkole formata zrobie może się naprawi =P ******* TEMAT TO ZAMKNIĘCIA ******* |
Sprubuj tego formata.
A jak nie pomoze kup se new kompa xD |
Miałem coś nawet w miarę podobnego, ale w bardziej zaawansowanych graficznie grach np. GW, Crysis itp. Wyskakiwały różne cuda, zawieszał się komp - okazało się, że winowajcą były uszkodzone pamięci na karcie graficznej. Jak format nie pomoże to pożycz od jakiegoś kumpla grafę i sprawdź ;]
|
To jest spowodowane złymi sterownikami do grafiki...
Ściagnij najnowsze i zmien na DirectX 5 mialem to samo... |
Gościu to w paincie zrobił, albo ma uruchomiony jednocześnie jakiś inny program -.- ciekawe czemu odtwarza all tylko nie postaci i to jeszcze w kwadracie
|
@Up
Głupi jesteś? Nie robiłbym tematu dla jaj.... Zjeb**ło mi się coś wiec szukam pomocy... @2xUp Spróbuje znaleźć najnowsze sterowniki ^^ :D |
Jak bylem na wakacjach u mojego ojca a on mial starsze sterowniki do karty graficznej to podobny problem mialem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
naucz sie ortografii znajdz kolegow |
Ja miałem podobny problem. Miałem źle dobrane sterowniki karty graficznej. Tibia wyglądała dosyć plaskato, niektóre sprity były poprzestawiane, nie odpalała się na directX9 itp. Zainstalowanie nowych sterowników do karty graficznej pomogło, chociaż nie wydaje mi się iż w twoim przypadku to pomoże.
|
Przestań grać w Tibie. Na pewno pomoże :o
|
Mialem takie cos przy uzywaniu NG, ale tez sie mi pojawialo gdy mialem zminimalizowana tibie i grałem w CS'a, ale wtedy takie sprite mialem na calym ekranie ;P Wystarczylo wylaczyc tibie i wlaczyc na nowo.
|
Format kompa pomógł..
Wszystko śmiga x) Nadal nie wiem co to był za błąd, ale JAJO mnie to teraz obchodzi. TEMAT TO ZAMKNIĘCIA ! |
No przeciesz widac, że to fake robione w paińcie...
|
Chciałbym, ale nie. Nie był to fake. Wiem że to tak wygląda ale naprawde nie był to żaden fake ;) Po prostu Błąd nie wiem czym wywołany i mnie to nie obchodzi ..
Proszę o nie pisanie juz postów w tym temacie :) |
Cytuj:
Ten błąd pojawia się czesto :P |
pewnie fake bo ten koleś z Wodzisławia :) to wiadomo
|
@up
To miał być żart czy co?? |
Nie pisać, to nie pisać. Idioci!
Przepraszam, że napisałem, ale sie nie zamkną... -.-' Każdy post podemną bedzie raportowany. |
Cytuj:
Przeczytaj regulamin Edytuj posty Dobrze, że tacy ludzie mają bana.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś kolejnym dzieciaczkiem, który z domu nie wychodzi tylko siedzi na 4 literach przed monitorem i zgrywa kozaka @Zonex Jeden mądry.. @Thread Buga już naprawiłem nie był to żaden fake.. Olewam ten thread jak sobie checie to sobie piszcie ja już tu nie wchodze BYE ADIOS! |
ja myślę ze warto by było kupić new kompa ( o ile format nie pomoże )
mowie 100% poważnie , bo po co ci ten komputer i internet jak nie możesz w tibie grac? bezsens prądu szkoda tylko |
ZROBILEM FORMATA .. WSZYSTKO DZIAŁA JAK KIEDYŚ !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |