Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Lord Palesztyna i frejnds ubijają antybota (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200958)

Tjolek 15-12-2008 15:43

Lord Palesztyna i frejnds ubijają antybota

Antybot żółwi zabity :p

http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=53752

Vasudanin 15-12-2008 15:52

Haha, a myślałem, że on expa nie daje.

Kileros fire'son 15-12-2008 16:05

Czy cipow już do reszty popierdoliło?

Kluska_ziom 15-12-2008 16:08

@up
niby czemu?

Ferno 15-12-2008 16:10

HHeHEEHE Cipy nawet antybota nie umieją zrobić. ;)

Pavel321 15-12-2008 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferno (Post 2378297)
HHeHEEHE Cipy nawet antybota nie umieją zrobić. ;)

Powinni zrobić ze jeśli antybot ma mniej niż 10% hp to się leczy na maxa ...

gacek94 15-12-2008 16:22

Dla mnie to jest bez sensu ten anty boot bo to i tak nic nie da -.- tylko ze ludzie ktorzy tam expia "recznie" beda wastowac przez te glupie "antyboot" bo to jebie po 200~ a ze tego zabic sie nie da to i tak boot to ominie np. jak po 30 sec nie zabije potworka to leje kolejnego... wgl zal bo mniejsze lvl nie beda mogly expic... bo wasta w hoooj... a co do zabicia tego potworka to ile on wgl expa/loota daje ?? i czy duzo hp ma ??

Komarek_-D 15-12-2008 16:30

@UP
Obejrzyj film to bedziesz znal odpowiedz na twoje 2 pytania :)

Daram 15-12-2008 16:35

hp ma dużo , expa mało
a pozatym to jest powolne jak hehe żółw xD

Kondziooo 15-12-2008 16:36

@up
duzoo hp.

@Topic
film calkiem w sumie

@Antybot

Bez sensu bo co jezeli ziomek expiacy recznie natrafi na niego? ...

Prostynick 15-12-2008 16:42

Bardzo dobra inicjatywa, przynajmniej bocić nie będzie tak łatwo :p

@up
Po prostu na żółwikach nie będzie już tak lekko.

Saragoss 15-12-2008 16:50

Zadajecie zbędne pytania. CipSoft odpowiedział już na nie.
-A co jeśli się natrafi na takiego żółwia?
-Po prostu uciec od niego, jest wolny więc nie będzie z tym problemu.

Prostynick 15-12-2008 16:52

FACCersy powinny się cieszyć bo teraz pacci dostały w dupe, ciekawe ile osób już padło nie wiedząc, że taki wykoksowany żółwik istnieje :p

Askaral 15-12-2008 17:25

Moze ktos zespojlowac loota, expa i hity antybota? Bo data dolaczenia tego pana mnie nie przekonuje...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kondziooo (Post 2378348)
@Antybot

Bez sensu bo co jezeli ziomek expiacy recznie natrafi na niego? ...

Ziomki expiace recznie przewaznie nie maja czego szukac na rzulwjah

@Down:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kileros fire'son (Post 2378411)
Takie coś nie załatwi sprawy!

A co by sie leppiej nadawalo, expercie od antybotow?

Kileros fire'son 15-12-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saragoss (Post 2378368)
Zadajecie zbędne pytania. CipSoft odpowiedział już na nie.

Taa? A załóżmy, że expi tam sobie jakiś 30 ek, z dobrymi skillami i eq. Spokojnie sobie expi ma już mało hp i w pewnym czasie ni z chu ni z ja wyskakuje sobie
Cytuj:

wykoksowany
żółwik, i co? I DEAD!!! To ma być antybot? No ja was proszę... Pewnie niedługo i tak będą skrypty co go będą omijać. Takie coś nie załatwi sprawy!

Kondziooo 15-12-2008 17:46

@up
racja pewnie takie skrypty niedlugo powstana

Cytuj:

Uciekanie to bezsens.. bo po 1. uciekajac tracimy expa ( gdy np. przy antybocie jest kilka normalnych potworkow ) a po 2. czy bedziemy przed nim uciekac po calym floorze ?

Lexii 15-12-2008 17:51

Ktoś bajeczkę puścił ze podchodzisz i od razu pizga w ciebie za 38063962796297362394569235625736 hp .... jak go w******** to tam raz za 102 w lp uderzył a tak to normalnie wali a nie ze od razu was widzi i wali z rakiet po "miljon hp" ...

Kondziooo 15-12-2008 17:54

Ja tam nie widze zeby ktos puszczal jakas bajeczke.. i nie widze tez zeby ktos pisal ze wali po
Cytuj:

8063962796297362394569235625736 hp

Valariazz 15-12-2008 18:00

podobno ten wykoksowany zolwik (jeden z tych mega zolwi z pewnej bajki?) wali/walil po 200-400... co jest po prostu glupie. A co do jego duzej ilosci hp - co za problem? Jesli ng widzi hp potwora to przeciez latwy byloby stworzyc skrypt "omijaj wykoksowanego zolwia ktory ma jakies 10k hp+". I tyle(jakby co nie znam sie na tworzeniu skryptow, po prostu wiem ze cos takiego raczej jest mozliwe).

Xexomortiss 15-12-2008 18:04

według mnie to ma dużo wad np. na non-pvp to na tym żółwiku
można bocić (ile to wali w 120lvl full eq full def??) przecież
na tym można skilić po nocach.... według mnie to bezsensu
w sumie to nawet bota nie trzeba tylko lookać co kilkanaście minut

Vasudanin 15-12-2008 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xexomortiss (Post 2378480)
według mnie to ma dużo wad np. na non-pvp to na tym żółwiku
można bocić (ile to wali w 120lvl full eq full def??)

Właśnie w 120+ uderzał przeszło 200-300
Cytuj:

przecież
na tym można skilić po nocach.... według mnie to bezsensu
w sumie to nawet bota nie trzeba tylko lookać co kilkanaście minut
Dolicz do tego spore waste na poty.

Kondziooo 15-12-2008 18:15

nie przygladalem sie na filmiku w hity jego ale trafil chyba tylko 3 razy..
jakis ziomek wczesniej napisal ze wali jak normalny zolw.. jezeli to prawda to mozna na nim skilowac normalnie z mniejszym waste niz np. na monku jak to robia czesto wysokie knighty na non-pvp

adrianislaw 15-12-2008 18:24

Ten przykoksowany żółw to Franklin z bajki?

Askaral 15-12-2008 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kondziooo (Post 2378499)
jakis ziomek wczesniej napisal ze wali jak normalny zolw.. jezeli to prawda to mozna na nim skilowac normalnie z mniejszym waste niz np. na monku jak to robia czesto wysokie knighty na non-pvp

Nie,nie mozna na nim skillowac po 20h, bo on po prostu znika. (po jakims czasie ofc) Ciekawi mnie tylko to, kto musial rozsiac te ploty o hitach po 400, zeby cale forum mu uwierzylo i powtarzalo te wkrety razem z nim :>

Virlan 15-12-2008 20:25

Te zółw znika po pewnym czasie, także wasze spiskowe teorie dotyczące skillowania chyba nie są zbyt dużo warte.

@up Sekundy ;]

Kurczakos 15-12-2008 20:52

Głupie blondynki! Gracz expiący ręcznie nie trafi na niego, dlatego iż atakuje on tylko tych którzy atakują go. Dziękuję.

Erverse 15-12-2008 20:53

OHOHO gadacie, że co jak spotka ktoś ręcznie takiego żółwia. A GÓWNO! Cipsofty usunęli już 2 dni temu to, że jebie takie hity. Teraz ten żółw poprostu się cały czas leci, to wszystko...

Tentotrix 15-12-2008 21:49

ale ja mam z was zwały :D haha najpierw płaczcie ,że źli boterzy cavy tylko zajmują ze tylko bocą,oszukują ,są źli ,niedobrzy,brzydcy,trzeba ich tępić i w ogóle najlepiej spalić...a teraz jak cipssoft nareszcie coś robi żeby ograniczyć liczbę boterów to jest płacz ,że głupie,bezsensu,nic nie da itp ...szczególnie że pomysł sam w sobie jest niezły...normalnie walnijcie sie w porządnie w główkę i pomyślcie (wiem że dla niektórych to trudne) co piszecie...rzal.peel.

Izull 15-12-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kondziooo (Post 2378499)

Z tego co wiem, skillowanie na monku na non-pvp jest niemożliwe? Ale dawno nie grałem, po upach mogło się coś zmienić.

Wg. mnie ten żółw nie spełni swojej roli, bo na pewno jacyś zatwardziali botterzy już klepią skrypty, żeby go omijać, a mimo wszystko żółw fajny, bo fajny, ale psuje trochę klimat gry rpg... Zamiast robić coś takiego, zatrudniliby specjalnych gości od banowania lub po prostu zwiększyli liczbę gmów, albo sami wzięliby się do roboty. 2-3 gmów na jeden serw, żeby razem posiedzieli nawet te 5-6 godzin, już by znacznie zmniejszylo liczbę botów. Zresztą nie ma co się oszukiwać, ten cały antybot to wg. mnie pic, który ma pokazać, że niby coś robią. Na botterach trzepią najwięcej kasy z pacców i taka jest prawda.

^Trial^ 15-12-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull (Post 2378935)
Z tego co wiem, skillowanie na monku na non-pvp jest niemożliwe? Ale dawno nie grałem, po upach mogło się coś zmienić.

Wg. mnie ten żółw nie spełni swojej roli, bo na pewno jacyś zatwardziali botterzy już klepią skrypty, żeby go omijać, a mimo wszystko żółw fajny, bo fajny, ale psuje trochę klimat gry rpg... Zamiast robić coś takiego, zatrudniliby specjalnych gości od banowania lub po prostu zwiększyli liczbę gmów, albo sami wzięliby się do roboty. 2-3 gmów na jeden serw, żeby razem posiedzieli nawet te 5-6 godzin, już by znacznie zmniejszylo liczbę botów. Zresztą nie ma co się oszukiwać, ten cały antybot to wg. mnie pic, który ma pokazać, że niby coś robią. Na botterach trzepią najwięcej kasy z pacców i taka jest prawda.

Nie no, nie moze sobie wziasc monka na klate i na nim skillowac?
Omg

Izull 15-12-2008 22:22

Up:

NON-PVP człowieku, Czytanie, ze zrozumieniem nie boli, na prawdę.

^Trial^ 15-12-2008 22:24

:)

Kretynem jestes...
Idziesz.. bierzesz dzikiego monka i skillujesz..
Co do tego ma non-pvp?

Xexomortiss 15-12-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2378481)
Właśnie w 120+ uderzał przeszło 200-300

Dolicz do tego spore waste na poty.

Vasudanin na filmiku w lost pau..... walnol raz 100+ chociasz zapewne na full ataku chodzi (jak wiekżość knightów) więcej według mnie ma słabe hity

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Trial^ (Post 2378989)
Kretynem jestes...
Idziesz.. bierzesz dzikiego monka i skillujesz..
Co do tego ma non-pvp?

a to ma że na non-pvp nie możesz sobie stawić monka jedna postacią a druga tylko raz kliknąć, trzeba się trochę wysilić.
Co za kretyn na pvp leci po monka i się meczy jak moze sobie stawić 28lvlem??

Askaral 15-12-2008 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull (Post 2378988)
Up:

NON-PVP człowieku, Czytanie, ze zrozumieniem nie boli, na prawdę.

U ciebie ta szlachetna sztuka lezy i kwiczy.

^Trial^ 15-12-2008 22:47

:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xexomortiss (Post 2379024)
Vasudanin na filmiku w lost pau..... walnol raz 100+ chociasz zapewne na full ataku chodzi (jak wiekżość knightów) więcej według mnie ma słabe hity

a to ma że na non-pvp nie możesz sobie stawić monka jedna postacią a druga tylko raz kliknąć, trzeba się trochę wysilić.
Co za kretyn na pvp leci po monka i się meczy jak moze sobie stawić 28lvlem??

Ty tez idz sie lecz..
Rozmawiamy tu o non-pvp chyba nie?
Kuzwa, skad sie biora tacy ludzie..
Mi by bylo nasienia zal.. :\

witmac44 15-12-2008 22:48

imao te moby nie spelniaja swojego zadania gdyz bot nie robiac efektow z bicia go po prostu zmieni cel, a co do filmu napewno nikt solo go nie zabije :D

Izull 15-12-2008 22:50

Zajebiste masz żarty nie ma co.

A stwierdzenia "wziĄĆ, a nie wziĄŚĆ, jest w 100% równoznaczne z tym, że ktoś idzie po dzikiego monka, przechwytuje go i na nim skilli, na prawdę...

Kłóć się dalej, utwierdzisz mnie w przekonaniu, że masz mniej niż 12 lat.

Vasudanin 15-12-2008 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xexomortiss (Post 2379024)

Pisałem w czasie przeszłym.

Ulthar 15-12-2008 22:55

@Topic, film sam w sobie ok i chyba jako pierwsi zabili tego "antybota"

@Wiekszosc ludzi w tym temacie; przed upem kazdy plakal ze tyel botow, ze miejscowki zapchane przez nich i tak dalej... Jak CIPSoft stara sie temu w jakis sposob zaradzic to ze glupi pomysl bo to tamto i srmato... Moze sami cos na forum tibii.com zasugerujecie jak tacy mocni w gadaniu jestescie : )

Co do expiacego knight na powiedzmy 20 levelu (365hp na full) jesli na niego trafi a jest na tyle glupi zeby nie odejsc od niego po pierwszych obrazeniach jak tu mowicie w granicach 200-400 no to nie bede tego komentowac. Ktos w tym temacie wspomnial ze obrazenia zostaly zmniejszone wiec nie powinno go "to" zabic, jesli nie bedzie na bocie. Fakt straci troche potionek i nic po za tym na nastpeny raz bedzie madrzejszy i nie podejdzie. Druga sprawa to, to ze taki zolw dla lepszego rozponania chodzi duzo wolniej niz inne a do tego sie leczy czego nie robia inne zolwie. Naprawde nie wiem o co ten wasz ciagly placz, jak nic "CIPy" robia to smutacie na forum, jak cos robia w kierunku zniwelowania liczby botow to placzecie jeszcze intensywniej.

Tak na koncu dochodze do w niosku ze moze o wlasne botchary sie boicie? :o

@Pan "Monk na non-pvp" czemu uwazasz ze sie nie da trenowac na monku, wystarczy tylko wziac dzikiego na klatke i... trenowac?

@Trial, nie kloc sie z kims "niedoinformowanym" najpierw sciagnie cie do wlasnego poziomu a potem pobije doswiadczeniem.

CytrynowySorbet 15-12-2008 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kondziooo (Post 2378451)
racja pewnie takie skrypty niedlugo powstana

Powstały chwilę po odkryciu tych mobów. To nic trudnego.

@film: Ehh cip nawet nie potrafią nieśmiertelnego moba zrobić. Czekamy aż na rooku będzie można ubić Cipfrieda...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51.