![]() |
Lord Palesztyna i frejnds ubijają antybota
|
Haha, a myślałem, że on expa nie daje.
|
Czy cipow już do reszty popierdoliło?
|
@up
niby czemu? |
HHeHEEHE Cipy nawet antybota nie umieją zrobić. ;)
|
Cytuj:
|
Dla mnie to jest bez sensu ten anty boot bo to i tak nic nie da -.- tylko ze ludzie ktorzy tam expia "recznie" beda wastowac przez te glupie "antyboot" bo to jebie po 200~ a ze tego zabic sie nie da to i tak boot to ominie np. jak po 30 sec nie zabije potworka to leje kolejnego... wgl zal bo mniejsze lvl nie beda mogly expic... bo wasta w hoooj... a co do zabicia tego potworka to ile on wgl expa/loota daje ?? i czy duzo hp ma ??
|
@UP
Obejrzyj film to bedziesz znal odpowiedz na twoje 2 pytania :) |
hp ma dużo , expa mało
a pozatym to jest powolne jak hehe żółw xD |
@up
duzoo hp. @Topic film calkiem w sumie @Antybot Bez sensu bo co jezeli ziomek expiacy recznie natrafi na niego? ... |
Bardzo dobra inicjatywa, przynajmniej bocić nie będzie tak łatwo :p
@up Po prostu na żółwikach nie będzie już tak lekko. |
Zadajecie zbędne pytania. CipSoft odpowiedział już na nie.
-A co jeśli się natrafi na takiego żółwia? -Po prostu uciec od niego, jest wolny więc nie będzie z tym problemu. |
FACCersy powinny się cieszyć bo teraz pacci dostały w dupe, ciekawe ile osób już padło nie wiedząc, że taki wykoksowany żółwik istnieje :p
|
Moze ktos zespojlowac loota, expa i hity antybota? Bo data dolaczenia tego pana mnie nie przekonuje...
Cytuj:
@Down: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
racja pewnie takie skrypty niedlugo powstana Cytuj:
|
Ktoś bajeczkę puścił ze podchodzisz i od razu pizga w ciebie za 38063962796297362394569235625736 hp .... jak go w******** to tam raz za 102 w lp uderzył a tak to normalnie wali a nie ze od razu was widzi i wali z rakiet po "miljon hp" ...
|
Ja tam nie widze zeby ktos puszczal jakas bajeczke.. i nie widze tez zeby ktos pisal ze wali po
Cytuj:
|
podobno ten wykoksowany zolwik (jeden z tych mega zolwi z pewnej bajki?) wali/walil po 200-400... co jest po prostu glupie. A co do jego duzej ilosci hp - co za problem? Jesli ng widzi hp potwora to przeciez latwy byloby stworzyc skrypt "omijaj wykoksowanego zolwia ktory ma jakies 10k hp+". I tyle(jakby co nie znam sie na tworzeniu skryptow, po prostu wiem ze cos takiego raczej jest mozliwe).
|
według mnie to ma dużo wad np. na non-pvp to na tym żółwiku
można bocić (ile to wali w 120lvl full eq full def??) przecież na tym można skilić po nocach.... według mnie to bezsensu w sumie to nawet bota nie trzeba tylko lookać co kilkanaście minut |
Cytuj:
Cytuj:
|
nie przygladalem sie na filmiku w hity jego ale trafil chyba tylko 3 razy..
jakis ziomek wczesniej napisal ze wali jak normalny zolw.. jezeli to prawda to mozna na nim skilowac normalnie z mniejszym waste niz np. na monku jak to robia czesto wysokie knighty na non-pvp |
Ten przykoksowany żółw to Franklin z bajki?
|
Cytuj:
|
Te zółw znika po pewnym czasie, także wasze spiskowe teorie dotyczące skillowania chyba nie są zbyt dużo warte.
@up Sekundy ;] |
Głupie blondynki! Gracz expiący ręcznie nie trafi na niego, dlatego iż atakuje on tylko tych którzy atakują go. Dziękuję.
|
OHOHO gadacie, że co jak spotka ktoś ręcznie takiego żółwia. A GÓWNO! Cipsofty usunęli już 2 dni temu to, że jebie takie hity. Teraz ten żółw poprostu się cały czas leci, to wszystko...
|
ale ja mam z was zwały :D haha najpierw płaczcie ,że źli boterzy cavy tylko zajmują ze tylko bocą,oszukują ,są źli ,niedobrzy,brzydcy,trzeba ich tępić i w ogóle najlepiej spalić...a teraz jak cipssoft nareszcie coś robi żeby ograniczyć liczbę boterów to jest płacz ,że głupie,bezsensu,nic nie da itp ...szczególnie że pomysł sam w sobie jest niezły...normalnie walnijcie sie w porządnie w główkę i pomyślcie (wiem że dla niektórych to trudne) co piszecie...rzal.peel.
|
Cytuj:
Wg. mnie ten żółw nie spełni swojej roli, bo na pewno jacyś zatwardziali botterzy już klepią skrypty, żeby go omijać, a mimo wszystko żółw fajny, bo fajny, ale psuje trochę klimat gry rpg... Zamiast robić coś takiego, zatrudniliby specjalnych gości od banowania lub po prostu zwiększyli liczbę gmów, albo sami wzięliby się do roboty. 2-3 gmów na jeden serw, żeby razem posiedzieli nawet te 5-6 godzin, już by znacznie zmniejszylo liczbę botów. Zresztą nie ma co się oszukiwać, ten cały antybot to wg. mnie pic, który ma pokazać, że niby coś robią. Na botterach trzepią najwięcej kasy z pacców i taka jest prawda. |
Cytuj:
Omg |
Up:
NON-PVP człowieku, Czytanie, ze zrozumieniem nie boli, na prawdę. |
:)
Kretynem jestes...
Idziesz.. bierzesz dzikiego monka i skillujesz.. Co do tego ma non-pvp? |
Cytuj:
Cytuj:
Co za kretyn na pvp leci po monka i się meczy jak moze sobie stawić 28lvlem?? |
Cytuj:
|
:)
Cytuj:
Rozmawiamy tu o non-pvp chyba nie? Kuzwa, skad sie biora tacy ludzie.. Mi by bylo nasienia zal.. :\ |
imao te moby nie spelniaja swojego zadania gdyz bot nie robiac efektow z bicia go po prostu zmieni cel, a co do filmu napewno nikt solo go nie zabije :D
|
Zajebiste masz żarty nie ma co.
A stwierdzenia "wziĄĆ, a nie wziĄŚĆ, jest w 100% równoznaczne z tym, że ktoś idzie po dzikiego monka, przechwytuje go i na nim skilli, na prawdę... Kłóć się dalej, utwierdzisz mnie w przekonaniu, że masz mniej niż 12 lat. |
Cytuj:
|
@Topic, film sam w sobie ok i chyba jako pierwsi zabili tego "antybota"
@Wiekszosc ludzi w tym temacie; przed upem kazdy plakal ze tyel botow, ze miejscowki zapchane przez nich i tak dalej... Jak CIPSoft stara sie temu w jakis sposob zaradzic to ze glupi pomysl bo to tamto i srmato... Moze sami cos na forum tibii.com zasugerujecie jak tacy mocni w gadaniu jestescie : ) Co do expiacego knight na powiedzmy 20 levelu (365hp na full) jesli na niego trafi a jest na tyle glupi zeby nie odejsc od niego po pierwszych obrazeniach jak tu mowicie w granicach 200-400 no to nie bede tego komentowac. Ktos w tym temacie wspomnial ze obrazenia zostaly zmniejszone wiec nie powinno go "to" zabic, jesli nie bedzie na bocie. Fakt straci troche potionek i nic po za tym na nastpeny raz bedzie madrzejszy i nie podejdzie. Druga sprawa to, to ze taki zolw dla lepszego rozponania chodzi duzo wolniej niz inne a do tego sie leczy czego nie robia inne zolwie. Naprawde nie wiem o co ten wasz ciagly placz, jak nic "CIPy" robia to smutacie na forum, jak cos robia w kierunku zniwelowania liczby botow to placzecie jeszcze intensywniej. Tak na koncu dochodze do w niosku ze moze o wlasne botchary sie boicie? :o @Pan "Monk na non-pvp" czemu uwazasz ze sie nie da trenowac na monku, wystarczy tylko wziac dzikiego na klatke i... trenowac? @Trial, nie kloc sie z kims "niedoinformowanym" najpierw sciagnie cie do wlasnego poziomu a potem pobije doswiadczeniem. |
Cytuj:
@film: Ehh cip nawet nie potrafią nieśmiertelnego moba zrobić. Czekamy aż na rooku będzie można ubić Cipfrieda... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |