![]() |
Droga do poi za jednym kliknięciem ;D Krótsza być nie może...
|
Trzeba na to jakiegos questa? Bo widzialem tam drzwiczki z migajaca klamka.
|
pewnie trzeba miec poi done
|
Filmik sponio.. : ]
|
zaraz w carlin dla faccow beda TP na expowiska
dwarfy roty amazonki T_T 5 ludzi daja rade poia zrobic |
Cytuj:
tibia zostala tylko z nazwy |
Tibia 8.6 to już będzie całkiem ots ..
|
Mam nadzieje, ze korzystac z tego moga tylko ci co maja POI done bo jak kazdy to poi zajmie 1,5h ~~
|
Shit is better.
@Top Lól. Oby tylko to było dla tych, co mają PoI done, bo tak to każdy newb przejdzie w 1h poi, pseudo jeden z najtrudniejszych questów w Tibii.. :S |
teraz najtrudniejszym questem w Tibi jest postman...
|
Albo Dreamer's Challenge. Tam chociaż trzeba pomyśleć.
|
@up
Chyba pomyśleć, jak spoila odpalic. Bo te poduszki to nawet ostatni debil zrobi : | |
Cytuj:
|
takie pytanie mam bo tam się wejść nie da, czy trzeba mieć jakiegoś dodatkowego Qesta czy coś?
|
:)
Tam na bramce sprawdzaja poziom IQ...
Nie wejdziesz.. Sorry |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Koksowy Podaj jeszcze swój nick z Pvp :) |
No to ciekawe kiedy wprowadza teleporty przed depo thais z tabliczkami "Frosts 1kk/h!" "Warloks 500k/h!" prowadzace wyglodnialych tibijczykow od razu z i na expo, dodatkowo dajace mfy za free...
|
Tak, faktycznie, bo przecież na PoI to tyle osób expi... 1 team na serwer? Nie wiem co ma skrót na PoI do wprowadzenia teleportów na expowiska. I tak na ostatnich filmach ludzie mieli PoI tak oblatane że w 40 minut otwierali w 2 osoby, więc nie rozumiem waszych problemów.
|
nie wydaje mi się że wystarczy mieć TYLKO poi done, na TS byłem tam lecz posiadając wykonany poi quest nie umiałem tam wejść
|
^up
ha ha ha ironiczny śmiech na sali : o #topik hmmmm suxxxx ale cóż szybciej można będzie pohuncić ; D |
Cytuj:
Psiak straszy mwallem, wszyscy beda sie bali.. :\ |
...dawaj lota k***a powiedział spokojnie,
A psiak mwalluje jakby był na wojnie. Droga jest szybka, czysta i sprawna, szybko ją ogarnie ekipa zgrabna. (wiejskie floł czy jak to się pisze ale nudzi mi się :( ) |
Cytuj:
|
@ tym teleportem nie moze wejsc kazdy tylko trzeba miec done poi tzn wejsc do pokoju z nagrodami ;p
dobrze to zrobili, bo teraz zeby huncic to nie trzeba switchy robic ;) a czas robienia poi q i tak przeciez zostanie taki sam |
Nie wszyscy sa noliferzy i maja caly dzien na gre w tibie. Dobry pomysl z tym tp bedize mozna sobie wkoncu cos porzadniejszego pohunic nie tracac 1h na otwiernaie itd.. Wiec ci co nie maja zbyt duzo czasu na gre beda mogli teraz sobie spokojnie tam isc i to dobry plus ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja na swojego pierwszego POI'a przygotowywalem sie 2 miesiace , a droge razem z teamem przechodzilem 9h , od 11 rano i dopiero o 20 skonczylismy , wiec naprawde trzeba bylo wtedy wytrwac te godziny a teraz? Tylko ulatwienie dla ekipy czyszczacej , bo traca miej czasu a i tak profit bedzie... |
na c**j odswieżasz ten temat? X(
|
Lol...
Zauwazyles ze ty tez odswiezyles ten temat?... Zreszta ja tez :D
Cytuj:
|
Na pewno ten TP jest tylko dla tych,ktorzy wykonali POI,ponieważ takto nie byłoby bramki lvlowej ;o
|
Cytuj:
heh gildia Dies Irae z secury robiła już w 3 ;P |
@up
ta, noob-pvp ftw >.> @topic no co... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |