![]() |
Prezent na Święta
Jak zapewno każdy zauważył(mam przynajmniej taką nadzieję), że zbliżają się Święta i po raz kolejny mamy dylematy co kupić najbliższym pod choinkę :> Zamieszczajcie tutaj swoje wypowiedzi co wg. was jest dobrym prezentem dla:
Ojca, Matki, Brata, Siostry, Babci, Dziadka, Żony, Męża, dziewczyny, chłopaka. Sam mam poważny dylemat co kupić matce :(( Najlepiej jakby każdy post wyglądał tak(ale to tylko moje zalecenie): Matka 30-50 lat ---xxx prezent Albo Matka 20-30/40 lat xxx prezent :> Pozdrawiam ;) |
Zalezy jaki matka ma gust. Jakie poczucie humoru. Jak czuje się w swoim wieku. Młodzieżowo, niekoniecznie? Stary, cięzko.
|
No ja osobiście mam dylemat, ale nie co do najbliższych, ale co do kolegi z klasy (wiecie, prezenty klasowe i te sprawy). Jego zainteresowań kompletnie nie znam (znamy się parę miesięcy) i nie mam bladego pojęcia co mu kupić. Jakieś propozycje? Do 30 zł...
|
Chodzi mi o to żebyście dawali swoje propozycje np. dla swojej matki. Wiem, że różne są gusty itd. ale może ktoś poda taki prezent który wyda mi się odpowiedni dla matki :>>>>
@Up Hmm.. wybierz się do sex shopu :> Ja kumplowi kupiłem zel nawilżający :P Jak nie znasz to kup coś fun albo siatkę słodyczy :> |
@2UP:
Nie znając jego zainteresowań, kup mu coś... zabawnego. Nie wiem... jakieś rogi renifera czy coś takiego. Może puzzle? xD @Topic: Pfff, to naprawdę zależy od ludzkiego charakteru. Nie wszystkim się spodoba dokładnie to samo. |
Najlepsze rozwiązanie - połaź po sklepach i sam wybierz.
|
Braciszkom polecam dezodorant (oczywiście nie pierwszy lepszy), nawet taki za 17 zł z Adidasa styknie.
@Up: Zajebista rada, jesteś moim bOgJem |
Cytuj:
dziewczyna - ide do jubilera i bierze co jej sie podoba, tak jest najlatwiej. |
Cytuj:
@topic Jak się pytacie na tibia.pl co kupić rodzinie/znajomym to polecam psychokogośtam. On pomoże. @2down Nic do ciebie nie mam, ale już napisałeś, żeby pochodził po sklepach, a teraz wypisujesz marne "allegro". To jest żałosny sposób na uniknięcie 'offtopa'. Żenua. |
Cytuj:
a matce kupie jakies sloneczniki(kwiatki takie znaczy sie) albo jakas porcelane. down@ czy to jest spam?;x a odpowiedz ''na allegro' raczej autora nie zadowoli. watpie zeby znalazl tam cos po wpisaniu 'nie mam pomyslu na prezent, sam mnie tu przyslal' |
Cytuj:
PS Nie jesteś śmieszny. @topic Może sprawdź na allegro? albo coś. |
dokładnie najlepiej dziewczynie kupic bizuterie badz jakas sukienke tunice... chyba ze ktos ma dziewczyne lat 10 do 14 to moze puzzle miska nowy plecak do szkoly:P bratu starszemu dezodorant mlodszemu mozna kupic np klocki lego jakis maly zestaw lub jakas gre na komputer oryginalna ojcu film na dvd a matce standrat dezodorant rowniez jakas bizuterie albo cos z porcelany np starszym osobom to sie bardzo podoba ale prezenty nie sa najwazniejsze! Najwazniejsze jest to aby nie zapomniec o rodzinie! Odwiedzic starych dobrych przyjaciol, rodzine podzielic sie oplatkiem! ale dla bliskich to tak jak wyzej napisalem cos skromnego co bedzie oznaczac ze o nich pamietasz ja mojej dziewczynie (18 lat) kupuje bizuterie i jakis fajny modny ciuch od 250-400zl. Matce(40 lat) Perfumy w cenie okolo 100-150zl. Ojczymowi kupie jakas nowa maszynke do golenia i dodtakowo jakis perfum okolo 100zl braztu mlodszemu 10 lat kupie jakies fajne nowe dlugopisy zelowe falamastry kredki do szkoly puzzle do zabawy aby sie mu nie nudzilo w domu. Mam nadzieje ze komus pomoglem bb
|
Ja kumplowi kupiłem "Kubek PlayBoya" z taką laską, bokserki i czekolade ;D
Ojcu zawsze najlepiej jakąś fajną maszynkę do golenia, piankę etc Matce jakieś pierdoły, świeczki, jak coś zbiera to jakieś figurki (aniołki itd). Wystarczy pomyśleć ;d to proste. |
Rofl, to wy kupujecie prezenty? Moje życie jest takie ubogie - zawsze tylko dostawałem ; (.
|
@Drunk
Witaj w klubie :< Nie zaznalismy jeszcze radosci dawania. |
Cytuj:
@Up: Chyba nie znasz Grocixa... |
Cytuj:
PS. Żeby nie było offtopa: Mama, lat 46, dostanie książkę zwaną Mały Książe. |
|
Ja wczoraj wszedłem do sklepu wszystko po 4.90 i kupiłem piłę do drewna :D
Najlepiej to wejść do sklepu z różnościami i samo wpadnie w oko ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wg. mnie do 30zl dobrej wody nie kupisz. moze dezodorant + plyn do kapieli, ale nie lepsza perfume od 'dobrej'.
|
Koledze z klasy - najlepiej kupić dezydorant lub wode:) + jakas czekolada
Kolezance z klasy - blyszczyk, pomatke i tam inne duperele .. Dziewczynie- również coś takiego co jej sie przyda, np dopytywać sie w jakiś sposób co by chciała. Ja swojej kupuje najczesciej kolczyki, albo łańcuszek. Ojcu- Maszynke, albo krem do golenia + jakis dezydorant / woda Mamie- Bombonierke, i również jakis prezencik w formie pomatki, kremów bla bla.. Dziadkom- sztuczna szczęke. lub krem na zmarszczki ;D<ironia> nie no powaznie, dziadkom to zbytnio nic nie potrzeba liczy sie to ze wnuczek powie wesolych świąt. :D Na święta nie warto dawać kwiatów na moje jest to głupie, bo kwiaty dostaje sie z wielu okazji, i jakos takie to nie kojarzy mi sie zeby dawac na Święta Bożego Narodzenia.:D |
Cytuj:
dział o wszystkim i o niczym, mówi ci to coś?? Cytuj:
@Frapper Jak chcesz włożyć kwiaty pod choinkę? xDD @ Zastanawiam się nad fajną książką kucharską :> |
Cytuj:
Tak sobie myślę... może mu jakąś płytę kupię ;d |
Ciekawe są koszulki z śmiesznymi napisami :>
W Gdańsku np. Przy kinie Krewetka można kupić :> |
Lechista no niby fajne te koszulki :P Ale takie to wole kupic kumplowi na wf np. A tacie jakąś taką bardziej "powazna" :)
|
Ojcu to może coś z gadżetów?? Np. Pan drive 4gb Sandiska za 36zl w Saturnie lub inny bajer :> Mój ojciec lubi takie prezenty :>
|
Ojciec - pendrive
Mama - pluszowy mis firmy Bukowski Brat - jakas zabawka ze Star Warsow -.-" |
wybaczcie za refresha malego. kumpel zrobil tak: matka(43 lata) siostra (19lat)
matce kupil krem do pielegnacji mlodej i wrazliwej skory siostrze zas kosmetyki na zmarszczki. fajny bajer, szkoda, ze nie mam siostry. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |