![]() |
moje pożegnanie z Tibia.pl
Jak być może wielu z was zauważyło, od dawna nie udzielałem się na Tibia.pl. Miałem swoją wizję strony, która nie do końca była zgodna z przyjętą przez właściciela serwisu. Tytuł administratora już od kilkunastu miesięcy posiadałem jedynie honorowo.
Dlatego jakiś czas temu postanowiłem stworzyć własną stronę o Tibii i teraz, kiedy Tibia Spy jest już gotowa, postanowiłem odejść z Tibia.pl. Z serwisem rozstaję się w przyjaźni, nie żywiąc do nikogo urazy. Po prostu nie mam czasu pracować nad dwoma serwisami jednocześnie. Z Tibia.pl wiążę wiele przyjemnych wspomnień. To tutaj stawiałem kilka lat temu swoje pierwsze kroki w tworzeniu i prowadzeniu profesjonalnych stron internetowych, tutaj zdobyłem wielu przyjaciół i znajomych i to tutaj po raz pierwszy banowałem ;) Dlatego zapewne będę tu nadal zaglądał, choć zapewne nie tak często, jak do tej pory. W związku z tym chciałem wam podziękować za współpracę z nadzieją, że jeszcze nie raz będziemy mogli wspólnie podyskutować na różnych forach i że będziecie odwiedzać wiele innych stron, które w przyszłości stworzę. |
O nie, idem się pociąć
|
Żegnaj!
W każdej chwili będziesz tu mile widziany. Przyczyniłeś się do rozwoju Tibia.pl i to się liczy :) Btw.Szykuje się konkurent dla tibia.pl - tibiaspy 8o |
Szkoda. Mam nadzieję, że twoja strona rówierz osiągnie sukcesy :cygaro:
|
Do Widzenia wyszła Ci niezła stronka ;)
|
I dobrze nigdy cię nie lubiałem
|
Powodzenia z nowym serwisem.
Bb. |
Hmmm... Aż ciśnie mi się na język pytanie... Dacie adres strony? :o
Widze już... Pierwsze wrażenie jest dosyć dobre... Ładnie wykonana itp. |
Od razu nasuwa się parę pytań:
Czy będzie nowy admin na tibia.pl? Czy tibiaspy.com przyjmie się dobrze? A jeśli tak, to czy nie rzuci się na nią masa noobów i pseudouserów z tego forum na tamte, żeby zrobić sobie nową reputację? itp. |
Piękne zwieńczenie udanej współpracy. Cóż, pozostaje życzyć sukcesów w dalszej pracy;)
|
Cytuj:
|
Kicha. Zawsze dobrze mi się kojarzyłeś. Miło Cię pożegnać.
|
Miłego.
Powodzenia. |
Ta, żegnaj. Odchodzi ten, który widział już dość dużo.
|
No! Mi się to podoba. W końcu jako Eragog będę mógł pisać. Więc przy okazji ja też Was żegnam, przenoszę się na stronkę MatKusa.
|
Szkoda, że odchodzisz :)
nie mialem okazji cię poznac :) powodzenia ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Wylansowany Do tego nie trzeba nowego admina. Równie dobrze ktoś w supporcie może wszystko przetłumaczyć, a bosal jedynie wprowadzi gotowe dane. @Topic Trzymaj się. ;) Miło, że nie trzeba się już kryć z TibiaSpy i robić z tego wielkiej tajemnicy. |
Będzie mi brak "Dziedzictwa"...
|
no cuz szkoda ze odchodzisz.bedziesz mile wspominany.
PS.Troche jeszcze slaba ta stronka... |
Cytuj:
|
pff wiedzialem ze tak bedzie
|
Całkiem zabawnie to wygląda: "Żegnaj, ale w sumie kto ty?"
|
Trochę za szybko
Według mnie, TibiaSpy została otwarta zbyt szybko. Po włączeniu strony, bardzo fajne wrażenie, ale po sprawdzeniu kilku działów zacząłem dostrzegać masę błędów. Po pierwsze bardzo kiepskie tłumaczenie. Dużo słów jest w języku angielskim. Działy, jak np. dotyczące Broni są w ogóle nie dopracowane. Po kliknięciu na którąś z broni wyświetlają się porozrzucane słowa. Wiem, że strona dopiero powstała, ale po co otwierać ją z tyloma błędami?!
Na razie na pewno nie będę z niej korzystał, ale będę ją odwiedzał co jakiś czas, aby sprawdzić, czy błędy są już naprawione. |
Kojarzę ów byłego.. administratora.
Powodzenia MatKusie :) |
Choć nie znam Cię w ogóle bo jestem nowym moderatorem to dziękuję za przyczynienie się do rozwoju Tibia.pl i życzę powodzenia w prowadzeniu TibiaSpy.
Trzymaj się! |
W koncu, nie lubie tajemnic :p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
f**k , ide się pociąć łyżeczką ;(
Szkoda że odchodzisz ;( |
do widzenia i niech prowadzi Cię świetlista idea - "no ban, no fun"
..miało byc podniośle ;p powodzenia w tworzeniu własnego projektu, oglądałem i jest naprawdę parę fajnych innowacji, ;) |
no to powodzenia na nowej drodze życia ;)
|
no papa 121445
|
Niech moc będzie z tobą.
powodzenia w prowadzeniu swojej stronki. |
Zegnaj MatKus.. Tyle pracy wlozyles w ten projekt... ale powodzenia w nastepnym.. mam nadzieje ze bedzie udany! Mam nadzieje ze bedziesz tu zagladal czesciej niz czasami :]
|
Trzymam kciuki dla twojej strony.
Good bye. |
|
Żegnaj, wyszła Ci bardzo fajna stronka z której dużo się dowiedziałem...
|
Cytuj:
Top: idz i nie wracaj ;o |
But nothing alse metter ; P.
Witamy na dobrej stronie życia ; ). |
Nic nie jest wieczne.
Żegnaj... Co do strony na razie mało rozbudowana, więc się nie wypowiadam... A tak btw. powodzenia w tworzeniu strony o grze, w którą się aktualnie nie gra... Ja mam już 1 update w tyle a ty pewnie już nie co więcej. Wiki to nie wszystko liczy się także praktyka... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |