Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   moje pożegnanie z Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=201852)

MatKus 23-12-2008 18:43

moje pożegnanie z Tibia.pl

Jak być może wielu z was zauważyło, od dawna nie udzielałem się na Tibia.pl. Miałem swoją wizję strony, która nie do końca była zgodna z przyjętą przez właściciela serwisu. Tytuł administratora już od kilkunastu miesięcy posiadałem jedynie honorowo.

Dlatego jakiś czas temu postanowiłem stworzyć własną stronę o Tibii i teraz, kiedy Tibia Spy jest już gotowa, postanowiłem odejść z Tibia.pl. Z serwisem rozstaję się w przyjaźni, nie żywiąc do nikogo urazy. Po prostu nie mam czasu pracować nad dwoma serwisami jednocześnie. Z Tibia.pl wiążę wiele przyjemnych wspomnień. To tutaj stawiałem kilka lat temu swoje pierwsze kroki w tworzeniu i prowadzeniu profesjonalnych stron internetowych, tutaj zdobyłem wielu przyjaciół i znajomych i to tutaj po raz pierwszy banowałem ;) Dlatego zapewne będę tu nadal zaglądał, choć zapewne nie tak często, jak do tej pory.

W związku z tym chciałem wam podziękować za współpracę z nadzieją, że jeszcze nie raz będziemy mogli wspólnie podyskutować na różnych forach i że będziecie odwiedzać wiele innych stron, które w przyszłości stworzę.

Ulrikk 23-12-2008 18:46

O nie, idem się pociąć

piternet 23-12-2008 18:47

Żegnaj!
W każdej chwili będziesz tu mile widziany. Przyczyniłeś się do rozwoju Tibia.pl i to się liczy :)
Btw.Szykuje się konkurent dla tibia.pl - tibiaspy 8o

Filipixus 23-12-2008 18:48

Szkoda. Mam nadzieję, że twoja strona rówierz osiągnie sukcesy :cygaro:

laxiu 23-12-2008 18:50

Do Widzenia wyszła Ci niezła stronka ;)

bollo 23-12-2008 18:53

I dobrze nigdy cię nie lubiałem

Xevez 23-12-2008 18:57

Powodzenia z nowym serwisem.
Bb.

Ghernie 23-12-2008 18:57

Hmmm... Aż ciśnie mi się na język pytanie... Dacie adres strony? :o

Widze już... Pierwsze wrażenie jest dosyć dobre... Ładnie wykonana itp.

Wylansowany 23-12-2008 18:58

Od razu nasuwa się parę pytań:
Czy będzie nowy admin na tibia.pl?
Czy tibiaspy.com przyjmie się dobrze?
A jeśli tak, to czy nie rzuci się na nią masa noobów i pseudouserów z tego forum na tamte, żeby zrobić sobie nową reputację?

itp.

Davemord 23-12-2008 18:59

Piękne zwieńczenie udanej współpracy. Cóż, pozostaje życzyć sukcesów w dalszej pracy;)

MatKus 23-12-2008 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2390842)
Od razu nasuwa się parę pytań:
Czy będzie nowy admin na tibia.pl?
itp.

Po co? Bosal od dawna zarządza stroną, więc więcej adminów nie trzeba :)

Aggro 23-12-2008 19:01

Kicha. Zawsze dobrze mi się kojarzyłeś. Miło Cię pożegnać.

Michoss 23-12-2008 19:01

Miłego.
Powodzenia.

Wyciszony 23-12-2008 19:02

Ta, żegnaj. Odchodzi ten, który widział już dość dużo.

Yrothu 23-12-2008 19:04

No! Mi się to podoba. W końcu jako Eragog będę mógł pisać. Więc przy okazji ja też Was żegnam, przenoszę się na stronkę MatKusa.

Cygan Slejter 23-12-2008 19:06

Szkoda, że odchodzisz :)
nie mialem okazji cię poznac :)
powodzenia ;)

Wylansowany 23-12-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus (Post 2390845)
Po co? Bosal od dawna zarządza stroną, więc więcej adminów nie trzeba :)

Teoretycznie tak, ale np. na forum jest masa nieprzetłumaczonych komunikatów. przydałby się ktoś jeszcze do technicznego zarządzania.

Rothes 23-12-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2390859)
nie mialem okazji cię poznac :)

Bo MatKusa pamiętają głównie ludzie, którzy siedzą na tym forum od kilku dobrych lat. Chociaż oni wiedzą ile naprawdę zrobił dla tej strony...

@Wylansowany
Do tego nie trzeba nowego admina. Równie dobrze ktoś w supporcie może wszystko przetłumaczyć, a bosal jedynie wprowadzi gotowe dane.

@Topic
Trzymaj się. ;)

Miło, że nie trzeba się już kryć z TibiaSpy i robić z tego wielkiej tajemnicy.

Juzefek 23-12-2008 19:20

Będzie mi brak "Dziedzictwa"...

GothicTai 23-12-2008 19:32

no cuz szkoda ze odchodzisz.bedziesz mile wspominany.

PS.Troche jeszcze slaba ta stronka...

redloheb 23-12-2008 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus (Post 2390814)
Jak być może wielu z was zauważyło, od dawna nie udzielałem się na Tibia.pl. Miałem swoją wizję strony, która nie do końca była zgodna z przyjętą przez właściciela serwisu. Tytuł administratora już od kilkunastu miesięcy posiadałem jedynie honorowo.

Dlatego jakiś czas temu postanowiłem stworzyć własną stronę o Tibii i teraz, kiedy TibiaSpy jest już gotowa, postanowiłem odejść z Tibia.pl. Z serwisem rozstaję się w przyjaźni, nie żywiąc do nikogo urazy. Po prostu nie mam czasu pracować nad dwoma serwisami jednocześnie. Z Tibia.pl wiążę wiele przyjemnych wspomnień. To tutaj stawiałem kilka lat temu swoje pierwsze kroki w tworzeniu i prowadzeniu profesjonalnych stron internetowych, tutaj zdobyłem wielu przyjaciół i znajomych i to tutaj po raz pierwszy banowałem ;) Dlatego zapewne będę tu nadal zaglądał, choć zapewne nie tak często, jak do tej pory.

W związku z tym chciałem wam podziękować za współpracę z nadzieją, że jeszcze nie raz będziemy mogli wspólnie podyskutować na różnych forach i że będziecie odwiedzać wiele innych stron, które w przyszłości stworzę.

Obiecuje, że do 13 urodzin będę raz na dzień odwiedzać twoją nową stronę. Szkoda, że mam 12 lati urodziny w lutym :D

xoz 23-12-2008 19:34

pff wiedzialem ze tak bedzie

Gangrel 23-12-2008 19:41

Całkiem zabawnie to wygląda: "Żegnaj, ale w sumie kto ty?"

Krejgen 23-12-2008 20:13

Trochę za szybko

Według mnie, TibiaSpy została otwarta zbyt szybko. Po włączeniu strony, bardzo fajne wrażenie, ale po sprawdzeniu kilku działów zacząłem dostrzegać masę błędów. Po pierwsze bardzo kiepskie tłumaczenie. Dużo słów jest w języku angielskim. Działy, jak np. dotyczące Broni są w ogóle nie dopracowane. Po kliknięciu na którąś z broni wyświetlają się porozrzucane słowa. Wiem, że strona dopiero powstała, ale po co otwierać ją z tyloma błędami?!
Na razie na pewno nie będę z niej korzystał, ale będę ją odwiedzał co jakiś czas, aby sprawdzić, czy błędy są już naprawione.

Jvsta 23-12-2008 20:15

Kojarzę ów byłego.. administratora.
Powodzenia MatKusie :)

Palar 23-12-2008 20:23

Choć nie znam Cię w ogóle bo jestem nowym moderatorem to dziękuję za przyczynienie się do rozwoju Tibia.pl i życzę powodzenia w prowadzeniu TibiaSpy.
Trzymaj się!

Fureyka 23-12-2008 20:26

W koncu, nie lubie tajemnic :p

Nari 23-12-2008 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus (Post 2390814)

Dlatego jakiś czas temu postanowiłem stworzyć własną stronę o Tibii i teraz, kiedy TibiaSpy jest już gotowa, postanowiłem odejść z Tibia.pl. Z serwisem rozstaję się w przyjaźni, nie żywiąc do nikogo urazy. Po prostu nie mam czasu pracować nad dwoma serwisami jednocześnie. Z Tibia.pl wiążę wiele przyjemnych wspomnień. To tutaj stawiałem kilka lat temu swoje pierwsze kroki w tworzeniu i prowadzeniu profesjonalnych stron internetowych, tutaj zdobyłem wielu przyjaciół i znajomych i to tutaj po raz pierwszy banowałem ;) Dlatego zapewne będę tu nadal zaglądał, choć zapewne nie tak często, jak do tej pory.

Ha, pamiętam, że przez moje pierwsze lata na stronie uważałem, że to Ty byłeś head adminem : P. GL.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2390878)
Będzie mi brak "Dziedzictwa"...

Od Dziedzictwa był Hege...

druidek123 23-12-2008 20:41

f**k , ide się pociąć łyżeczką ;(
Szkoda że odchodzisz ;(

J0hny 23-12-2008 20:58

do widzenia i niech prowadzi Cię świetlista idea - "no ban, no fun"

..miało byc podniośle ;p

powodzenia w tworzeniu własnego projektu, oglądałem i jest naprawdę parę fajnych innowacji, ;)

Patriota1990 23-12-2008 21:00

no to powodzenia na nowej drodze życia ;)

..::QRAS::.. 23-12-2008 21:08

no papa 121445

Mietek919 23-12-2008 21:08

Niech moc będzie z tobą.

powodzenia w prowadzeniu swojej stronki.

Konradzio 23-12-2008 21:10

Zegnaj MatKus.. Tyle pracy wlozyles w ten projekt... ale powodzenia w nastepnym.. mam nadzieje ze bedzie udany! Mam nadzieje ze bedziesz tu zagladal czesciej niz czasami :]

Zalgadis 23-12-2008 21:26

Trzymam kciuki dla twojej strony.
Good bye.

Shinjix 23-12-2008 21:26

Do zobaczenia wszystkim na www.tibiaspy.com

:>

rezo1717 23-12-2008 21:35

Żegnaj, wyszła Ci bardzo fajna stronka z której dużo się dowiedziałem...

Askaral 23-12-2008 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2390819)
O nie, idem się pociąć

XDDDD taki koment w pierwszym poscie, to jest to za co kocham to forum XD

Top:
idz i nie wracaj ;o

neopostman 23-12-2008 21:56

But nothing alse metter ; P.
Witamy na dobrej stronie życia ; ).

Ghard Lage 23-12-2008 22:16

Nic nie jest wieczne.
Żegnaj...
Co do strony na razie mało rozbudowana, więc się nie wypowiadam...

A tak btw. powodzenia w tworzeniu strony o grze, w którą się aktualnie nie gra... Ja mam już 1 update w tyle a ty pewnie już nie co więcej. Wiki to nie wszystko liczy się także praktyka...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43.