![]() |
Juz niedlugo pierwszy 400 lvl w tibii !!
Name: Lord'Paulistinha
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 399 World: Elera Residence: Yalahar House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Jan 07 2009 Guild membership: Lucis Sanctissimus of the Lucis Ferre Last login: Dec 23 2008, 15:02:39 CET Account Status: Premium Account Juz nie dlugo owy gracz Wbije 400 lvl !! Gratulacje dla Lorda : ) ( nie mowcie mi tutaj ze sie napalam i ze sam takiego lvl nigdy nie bede mial bo i tak mnie to nie wzruszy : ) ..... ) |
12 latki rox !
Juz sikamy bo ktoś nabije 400 lvl co z tego ? Nabił 400 lvl nabil, stracil kupe czasu stracil, gratuluje ? tak. Każdy może se sprawdzić ktory kolo ma lvl nie musisz tu tego pisac w dodatku takich tematow bylo juz w pizdu @down : jak sie nie napalasz to po co to piszesz ? |
Fajnie
Oczko nie zauwaza nawiasow?? @ all no i super jak wam sie nie podoba to po co woglule tu piszecie? Ja tyko napisalem to dla info.Myslicie ze mnie cos obchodzi ze no lifer lvl wbija? |
a ja zaraz wbije 114 lvl i co ? to tylko gra a niektórzy będą sikać we wszystkie strony bo jakiś burak no lifer albo sharer wbił 400 lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajnie , że wbije 400 tylko szkoda , że to nie polak
|
No, a jak wlaśnie niektórzy mu zazdroszczą ? Myślicie że po co ten temat wstawiałem... tylko i wyłącznie dla INFO!!
|
wpisujcie miasta ktore maja mokro w gaciach z tego powodu.
____ Zielona Góra. |
Kurwa jego sprawa co robi w wolnym czasie.. wybral tibie to jego wybur.. mozecie mu jedynie pogratulowac 400lvl
|
ja mu nie gratuluje tylko współczuję głupoty...
|
a ja zaraz załączę swojego super pro ote'esa i wbije 400 lvl ;)
będziecie sikać ? ;) a tak pozatym, pozostaje mi tylko pogratulować, 400 level to nie lada wyzwanie dla przeciętnego tibijczyka ;) |
Może dla przeciętnego gracza duzeee ale dla przeciętnego bota to chleb codzienny :>
|
Taaaaaaaaa tyle ze on wbil raz 400 level, padł i teraz znowu go zdobedzie.
Ale i tak on mi zwisa i powiewa na sznurku... ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: spusciłes sie ??? człowieku jakie ty masz teksty.... aha sorrki w podstawówce takie było, załosy człowieczku ( teraz mnie powyzywaj niech Ci ulży ) |
Niech wbija ten 400 i zrobi to, co zapowiadał, czyli skończy z Tibią.
|
podstawą jest zachowac godność tak ze nie zaczne sie kłócic z Mat3uszem
|
Pare pixeli więcej i tyle szajsu o to...
Gość zmarnował sobie kilkadziesiąt tygodni życia i tyle ja gram bo "lubiem" a nie żeby być master-high-flamaster-level |
Cytuj:
jezeli cipsoft nie postanowi wkoncu dodac cos co go odrozni od 200 lvla to przestanie grac po przekroczeniu 400 lvla. |
Kiedyś ludzie pisali gratulacje, teraz ktoś zapoczątkował nową mode i żeby wszyscy byli kul i pro evul hajty to sie dostosowują.
Nie interesuje mnie jego lvl, ale jeśli kogoś to ciekawi, to może nie chce ogarniać oczkami waszego spamu? |
Cytuj:
@top No i bosko, jeszcze 499 i wejdzie w bramke!* *- tjki** **- to jest kurwa ironia |
I dobrze ze to nie polak, bo to by jeszcze bardziej splugawilo polskich playerow...przez jego boty...
Mowil ze jak osiagnie 400 lvl to konczy gre.I pewnie nastepna bedzie jechal xd. On ma prawie 400 lvl a skille tak zalosne jak na ten lvl ze niewiem co 100/98 chyba ...zal. Pozdro :D |
Heheheh ale i tak 100% z was szanowałoby go o wiele bardziej niż 2lvla z rooka, który osiągnał swój lvl bez bota ;), dlatego:
Gratuluję lord'paulistinha za to, że w końcu osiągnął 400lvl! --- Krapkowice |
Pozostaje pogratulować. Wielu z Was pisze, że taki level to tylko zmarnowany czas itd. Jakby nie miał umiejętności gry to by do tego nie doszedł. Aby osiągnąć taki level potrzebne jest też samozaparcie, wytrwałość i cierpliwość, a to na prawdę ważne cechy, które niewielu posiada - i tego mu gratuluję.
|
Gratuluje bociocha
|
Tematy tego typu sa magnesem dla haterow, ktorych wcale nic to nie obchodzi a mimo to w kazdym temacie musza odpowiedziec.
Nie powiem, ze jestescie zazdrosni, moze nie jestescie, ale uznajcie, ze to on osiagnal od was wiecej w Tibii - tak, osiagnal wieksza cyferke levelu. Chyba, ze odkryliscie questa na magic longsworda/winged helmeta albo jestescie mistrzami pvp, wtedy zwracam honor. |
Cytuj:
|
Sorrx za duble:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale pomyśl logicznie, z twoim błędem ortograficznym mam racje i z twoim zachowaniem typu ,,spusciłeś'' No ale i tak dobrze że nie masz zamiaru się klócić, ale zastanów się nad swoim zachowaniem na forach.:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cala sprawa sie rozbija wlasnie o to, co to oznacza "umiec grac w ta gre", bo akurat do tej gry nie potrzeba zadnych umiejetnosci, bo wszystko mozna zalatwic odpowiednia iloscia czasu spedzonego na klepaniu stworkow.
Biorac pod uwage ile gosc ma kasy, ile ma hp i to, ze nie musi sie liczyc z kosztami, w normalnych warunkach jego gra ogranicza sie do ciaglego powtarzania prostych czynnosci, prawdopodobnie nawet nie musi do tego uzywac dwoch rak, wystarczy mu mysz i sporadyczne nacisniecie hotkeya. Wiem ze sie czepiam, ale teorie co do tego, ze do gry w tibie trzeba umiejetnosci to jakies nieporozumienie. A najwyzszy level ma i tego mu nikt nie odmawia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down - Ghernie Też masz trochę racji ^^ |
@Bordo
Noo.. W sumie to zależy jak ktoś gra... Jeśli założymy że gracz 5 lat ustawiał boty, to wątpie by umiał coś porządnego zblokować bez użycia wspomagaczy. Natomiast człowiek grający 2 raz napewno nie ogarnie całości gry, lecz będzie się starał. Ostatecznie stawiałbym na 5-letniego (bez skojarzeń), chociaż moim zdaniem o wiele lepiej od takiego 5-letniego delikwenta, grałby człek grający 2 miesiące ale chodzący na team-hunty itp. @Topic Gratulacje! W sumie nawet jak ustawiał bota to i tak zajęło mu to dużo czasu. @Offtop Nie uważacie jego "deada" za śmiesznego? 400 lvl padł od Dragon Hatlinga |
Cytuj:
@up Wiesz, co to kick? |
@Gherine
Moim zdaniem, to nawet zeby skutecznie bocic trzeba miec o tej grze jakies pojecie, w przeciwnym wypadku skutki moga byc odwortne do tego, co chcemy osiagnac. Jezeli jednak wezmiemy pod uwage, ze gracz z 5-cioletnim doswiadczeniem gra uczciwie, to ma nad tym drugim przewage (nawet niemala) ale i tak sadze, ze czas ma tu najwieksze znaczenie. @topic Gratulacje dla goscia. Chcialbym chociaz przez godzinke posmigac takim 400 lvlem. |
mylicie doswiadczenie z umiejetnosciami.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |