Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   400 lvl wbity ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=201995)

o4x 25-12-2008 08:59

400 lvl wbity !

Jak wiemy 400 lvl wbity , jednak co bedzie potem ? -w comments niepisze juz ze przestaje grac , czyzby cos sie odmienilo ?

Nowohucianin 25-12-2008 09:11

no i co z tego

a ta gadka z tym ze konczy grac jak wbije 400 lvl to byla pewnie prowokacja zeby wszyscy nad nim plakali itp :p

michalek12 25-12-2008 09:12

Może sprzeda konto...

Saints 25-12-2008 09:25

a co wg. was da mu dalsze bocenie na frostach?

Baleron93 25-12-2008 09:40

W świecie tibijskim i nie tylko pokazałby się z dobrej strony, gdyby sprzedał konto, a pieniądze przeznaczył na cele charytatywne. Może odmieniłoby się choć trochę postrzeganie Tibijczyków przez "osoby trzecie" ;P

pro_palacz 25-12-2008 09:47

Po pierwsze nie sprzedaje konta, po drugie przestaje grać dopóki CipSoft nie wprowadzi kilka zmian np dotyczące z potionami, bo jak on sam uważa że na takim Lv nie da się nimi leczyć i jest waste, dlatego brakuje mu pieniędzy na expienie i dlatego przestaje grać.

Bordo 25-12-2008 11:51

Następny temat o nim, już chyba trzeci. Weźcie już dajcie spokój. Będzie co będzie.

Koksowy 25-12-2008 13:12

jejej podniecilo mnie to bardzo -.-

pro_palacz 25-12-2008 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavel321 (Post 2393163)
Pierdolisz

Jeśli nie wiesz to się nie odzywaj, kiedyś LP pisał o tym na forum tibia.com z zażaleniem że CipSoft prowadzi go do bankructwa, ponieważ zawsze wychodzi na waste, ty wiesz ile on ma k hp? I pomyśl żeby wyleczyć się chociaż do Yellow HP ile musi użyć potionów? Wiec jak już mówiłem jeśli CipSoft nie wprowadzi nowych potionów, które będą więcej leczyć to do tego czasu nie będzie grał, dobił 400 lv, tylko po to żeby zapisał się w historii Tibi. Koniec kropka, zamknąć temat.

p[rO]alacz

Vasth 25-12-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pro_palacz (Post 2393356)
Jeśli nie wiesz to się nie odzywaj, kiedyś LP pisał o tym na forum tibia.com z zażaleniem że CipSoft prowadzi go do bankructwa, ponieważ zawsze wychodzi na waste, ty wiesz ile on ma k hp? I pomyśl żeby wyleczyć się chociaż do Yellow HP ile musi użyć potionów? Wiec jak już mówiłem jeśli CipSoft nie wprowadzi nowych potionów, które będą więcej leczyć to do tego czasu nie będzie grał, dobił 400 lv, tylko po to żeby zapisał się w historii Tibi. Koniec kropka, zamknąć temat.

p[rO]alacz

Tak a prawie na kazdym filmie 'lord paulistinha on frosts' jest zadowolony i mowi ze ma bardzo male waste. Czlowieku ty wiesz ile on kk kasy ma w banku czy w domku? Rok temu bodajze zrobil film gdy mial 30 mln~ Jak taka sume mozna zwastowac?

Drezynka 25-12-2008 13:42

Cytuj:

p[rO]alacz

Pierdolisz. Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=mLog6L0Ucp0
Im masz większy lvl tym masz mniejsze waste, jak on ma tak dużo hp to nie musi leczyc sie do konca, może jechac na 2khp jak mu tak wygodnie.

Waste jest wtedy gdy tracimy kase na expie zamiast zarabiac, więc wogóle jaki knight/pall ma waste ? Nie spodkałem takiego jeszcze.

Avidek 25-12-2008 13:42

Ja nie moge. Ludzie w samym dziale "Inne" sa juz ze trzy takie tematy, w tym jeden identyczny jak ten. Nie mozecie troche popatrzec zanim zalozycie nowy temat?

Inferno3031 25-12-2008 13:47

Cytuj:

p[rO]alacz

400 lvl w dodatku o najbogatszej chyba profesji ma waste na expie...gratulacje...

Gilu90 25-12-2008 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inferno3031 (Post 2393377)
400 lvl w dodatku o najbogatszej chyba profesji ma waste na expie...gratulacje...

Jak się nauczycie angielskiego to wejdźcie sobie na forum.tibia.com i poczytajcie , bo pro_palacz ma racje.

Drezynka 25-12-2008 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gilu90 (Post 2393389)
Jak się nauczycie angielskiego to wejdźcie sobie na forum.tibia.com i poczytajcie , bo pro_palacz ma racje.

Bo to BR i on nie wie co to znaczy waste, jak będzie miał na + tylko 100cc z hunta to dla niego jest mało i myśli, że to waste. Widziałeś jego dom, jaki jest kasiasty, ile ma na + kasy z huntów, do tego gra jeszcze na pvp to może zarobic troche na ludziach.

redloheb 25-12-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez o4x (Post 2393105)
Jak wiemy 400 lvl wbity , jednak co bedzie potem ? -w comments niepisze juz ze przestaje grac , czyzby cos sie odmienilo ?

a kto wbił, bo nie wiem ?

draquu 25-12-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redloheb (Post 2393425)
a kto wbił, bo nie wiem ?

owned ;/
lord'paulistinha

@topic popieram tych up im wiekszy lev tym mniejsze waste -.- no bo co z tego ze zeby yellowa musi uzyc 3 poty jak on ma wtedy tyle hp co 150ek ma na maxa? hity z exori/exori gran sa wieksze leczy tez sie mocniej a wiec i ma mniejsze waste.a jezeli dla niego jak ma 100k+ z hunta to malo no to...

Saints 25-12-2008 14:55

bo jemu w tej wypowiedzi chodzi i hunt czegoś lepszego niż frosty!
wątpię, żeby on w ogóle używał ghp jak exura mu daje po 100+ hp

Drezynka 25-12-2008 14:58

To jak mu nie pasują frosty to niech idzie na demy, więcej kasy będzie miał, exp może troche gorszy, no ale itemy ładne lecą. Popieram to, że cipy powinny zrobic jakiegos lepszego potionka jeszcze, bo o to właśnie chodzi LP, że nie ma odpowiednich potów dla niego.

Tharion 25-12-2008 15:08

@Up
Ubij kinem dema, bez wkładu 5++++ bp mf/demek, powo

On ma 1 kkk expa, a expi na tym samym co najty z 20kk expa, fajnie nie? (i na tym, na czym magiczne/pall od 80 lata spokojnie) = frosty, jol

Vil 25-12-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drezynka (Post 2393370)
Waste jest wtedy gdy tracimy kase na expie zamiast zarabiac, więc wogóle jaki knight/pall ma waste ? Nie spodkałem takiego jeszcze.

zalezy na czym i w jaki sposob expi.

Barbar 25-12-2008 17:09

Myśłisz że ze względu na jednego LP zrobią nowe potki ?8o

Cacuss 25-12-2008 17:22

Vil zawsze mnie rozbawisz swoją rzeczową opinią w takich tematach :D

Żeby nie było offtopa:
Jeśli LP expi tak jak ktoś kto ma tę samą profesję i powiedzmy 150lvl to ma takie samo waste(lub nie-waste) jak on, nie ma tutaj w ogóle co gadać, chociaż i tak głupie jest to iż muszę o tym wspominać.

Wiadomym jest iż LP swoim lvlem wykroczył poza statystyczną średnią w Tibii bardzo bardzo znacznie. Taki ktoś zawsze będzie istniał jako jednostka nie pasująca do ogółu. Więc i poty ma niepasujące!

Morn 25-12-2008 18:32

Dobra zdobył 400lvl ale jakim kosztem. Prawie codziennie grał po 12+h, za co go podziwiam bo ja nie wytrzymuje dłużej niż 4h przed tibia :P. Ale czy on naprawdę nie ma nic lepszego do roboty niż grac w tibie? Nie lepiej pójść z kumplami na np. piwo lub gdzieś.

Nowohucianin 25-12-2008 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morn (Post 2393703)
Nie lepiej pójść z kumplami na np. piwo lub gdzieś.

on nie ma kumpli

Ten_Obok 25-12-2008 19:04

Nie chce odchodzić od tematu, więc przejdę do konkretów. Wielkie gratulacje dla tego Pana. Wbił ten 400 lvl i myśle że będzie szedł do góry jak . . . ( nie wiem ). Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/ Może jest to wina tych Updat'ów, bądź coraz wyższych lvl'i. Trudno nie mamy na to żadnego wpływu. Jeszcze raz gratulacje i wesołych pogodnych świąt :)

Ghernie 25-12-2008 19:18

Fajnie by było jakby mu teraz dali Delete za bota (lub za to, że nie kupi pacca). Hail Cipsoft!

Mu na Tibia.com chodziło o własne expowisko, większe niż Tibia i podpisane jego imieniem. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby zrobili mu takie (oczywiście za kupionego pacca, przecież to Cipsoft! Tu nie ma nic za darmo!)

Nieździwiłbym się też gdyby 70% ziem Tibi należało do Pacc, 26% do LP, a Facc'om zostawili by RookGaard (oczywiście tylko Facc Area, Pacc area należała by do tych co kiedykolwiek kupili pacc) Dodatkowo Facc nie mógłby bić potworków, sprzedawać rzeczy itp., natomiast Pacc mogli by bić wszystko i wszystkich (Gracze facc padają gdy pacc popatrzy się na niego). Albo wiem! Lvl'e za pieniądze (wysyłasz 5 Euro do siedziby Cipsoftu, a oni dają twojej postaci Awans o 2 lvl'e up).

Piranezi 25-12-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghernie (Post 2393763)
Fajnie by było jakby mu teraz dali Delete za bota (lub za to, że nie kupi pacca). Hail Cipsoft!

Mu na Tibia.com chodziło o własne expowisko, większe niż Tibia i podpisane jego imieniem. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby zrobili mu takie (oczywiście za kupionego pacca, przecież to Cipsoft! Tu nie ma nic za darmo!)

Nieździwiłbym się też gdyby 70% ziem Tibi należało do Pacc, 26% do LP, a Facc'om zostawili by RookGaard (oczywiście tylko Facc Area, Pacc area należała by do tych co kiedykolwiek kupili pacc) Dodatkowo Facc nie mógłby bić potworków, sprzedawać rzeczy itp., natomiast Pacc mogli by bić wszystko i wszystkich (Gracze facc padają gdy pacc popatrzy się na niego).

jak Ci zal 1zl dziennie to nie graj k?

Drezynka 25-12-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbar (Post 2393614)
Myśłisz że ze względu na jednego LP zrobią nowe potki ?8o

Nie ze wzgędu na niego, ale chociażby na takie 300lv + których jest masa.

Duda1992 25-12-2008 20:30

Jakby.. LP chciałby się zapisać w historii Tibi do końca, to niech się teraz zrokuje ;)

Pozdrawiam,
Duda1992

Odyniasty 25-12-2008 21:37

pier***ny brazyl jedzie na bocie niech spier**la X(X(X(X(X(X(X(

Lord_Piterek 25-12-2008 21:51

http://images39.fotosik.pl/43/3396a1cf83d5ec42.jpg

ashsahshahaa:o

sst_akai 25-12-2008 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pro_palacz (Post 2393130)
Po pierwsze nie sprzedaje konta, po drugie przestaje grać dopóki CipSoft nie wprowadzi kilka zmian np dotyczące z potionami, bo jak on sam uważa że na takim Lv nie da się nimi leczyć i jest waste, dlatego brakuje mu pieniędzy na expienie i dlatego przestaje grać.

Jak już napisali Pavel321 i Drezynka - pierdolisz :P

Po pierwsze - zastanów się czym jest waste (o tym też było już pisane).
Po drugie - napisałeś, że brakuje mu pieniędzy na expienie. Jak on ma takie pokłady hajsu zmarnować?! Mógłby mieć inną parę softów na każdy dzień w roku :/
Po trzecie - pierdolisz xD
Po czwarte - wydaje mi się, że z botem jest on dosyć dobrze zaznajomiony i pojęcie 'cashmaker' nie jest mu obce. Więc nie pierdol, że nie ma kasy :P
Po piąte - bo lubię wyliczać.
Po szóste - 'na takim Lv nie da się nimi leczyć'. Niższe lvl daję sobie radę, a on ma nie dać? Phi.
Po siódme - ehh pierdolisz.
Po ósme - koniec mojej wypowiedzi, która zakończy się jednym, znanym już wszystkim słowem. Otóż - pierdolisz.

Pavel321 25-12-2008 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drezynka (Post 2393817)
Nie ze wzgędu na niego, ale chociażby na takie 300lv + których jest masa.

Muahahaha...ashahah...buahaha...haha yyy dobra koniec z żartami ale jaka masa 300lvl+ o ile się nie mylę jest ich max 30. Dla jednego LP nie zrobią nowych potionow bo po co dla nich to za duży wkład pracy a mogli zostawić pierdolone uhy w spokoju i każdy był by szczęśliwy ;<

@Up
I to rozumiem xD

Tharion 25-12-2008 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sst_akai (Post 2394006)
Jak już napisali Pavel321 i Drezynka - pierdolisz :P

Po pierwsze - zastanów się czym jest waste (o tym też było już pisane).
Po drugie - napisałeś, że brakuje mu pieniędzy na expienie. Jak on ma takie pokłady hajsu zmarnować?! Mógłby mieć inną parę softów na każdy dzień w roku :/
Po trzecie - pierdolisz xD
Po czwarte - wydaje mi się, że z botem jest on dosyć dobrze zaznajomiony i pojęcie 'cashmaker' nie jest mu obce. Więc nie pierdol, że nie ma kasy :P
Po piąte - bo lubię wyliczać.
Po szóste - 'na takim Lv nie da się nimi leczyć'. Niższe lvl daję sobie radę, a on ma nie dać? Phi.
Po siódme - ehh pierdolisz.
Po ósme - koniec mojej wypowiedzi, która zakończy się jednym, znanym już wszystkim słowem. Otóż - pierdolisz.

12 ghp, 8 uhp z red na full, zajebioza nie?
Cashmaker? 3x więcej kasy zrobi na tych frostach z melee samego, z wyłączonym exori skryptem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Piterek (Post 2393965)

(sry za zdjęcie ale bez trudno by zrozumieć)

Mój main char miał podobne czasy gdy grałem , a moje bot chary jakieś 2-3x większe, więc rly, nic wielkiego, bo np. taki noulajf manualny azer nabo (aka doniczka) ma większe czasy, BEZ bota :<

Vil 25-12-2008 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2394055)
12 ghp, 8 uhp z red na full, zajebioza nie?

co to ma do rzeczy jesli gosc w normalnych warunkach nie schodzi ponizej 4,5-5k hp ? Tak samo wyglada leczenie z 1k na 3k charem na 200 levelu jak z 4k na 6k jego charem. Nie chce wywalic w ciagu kilku sek calego bp potow = nie schodzi ponizej 5k i gitara.

Borucao 26-12-2008 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ten_Obok (Post 2393749)
Nie chce odchodzić od tematu, więc przejdę do konkretów. Wielkie gratulacje dla tego Pana. Wbił ten 400 lvl i myśle że będzie szedł do góry jak . . . ( nie wiem ). Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/ Może jest to wina tych Updat'ów, bądź coraz wyższych lvl'i. Trudno nie mamy na to żadnego wpływu. Jeszcze raz gratulacje i wesołych pogodnych świąt :)

Jeśli masz problemy z erekcją idź do lekarza, bo twoja przyszła dziewczyna/chłopak pewnie nie będą zadowoleni z powodu twojego problemu.

@topic
Fajnie że wbił tylko co dalej? Tibia nadal ma swój urok tylko trzeba go znaleźć.

Lechista 26-12-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez o4x (Post 2393105)

No i co, ile jeszcze dzieciaki będziecie srali, że 400 lvl wbity?

Kurczakos 26-12-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ten_Obok (Post 2393749)
będzie szedł do góry jak . . . ( nie wiem ).

Można rzec jak grzyb po ścianie.

Erhion 26-12-2008 19:54

Co on to w święta wbijał?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28.