![]() |
Pro Evul pk
|
Ofiary były bardzo rozgarnięte, lol made in br :o
Hahah koleś druidem poszedl pkować z health potami a nie z m~ potami |
10 lvl bija 19lvl i padają zero loot i czegoś fajnego ... nie krzycz na mnie ale większość by uznała to za stratę czasu i by się tylko wkurzyła ..
|
Cytuj:
lopatka wiaderko i do piaskownicy |
@up
Jesteś prześmieszny... : | |
Cytuj:
|
muwahahahah helfy zamiast manapotow, no xd
|
omg jaki dupny film
10 lvl zabija 11 poczym padaja wszyscy koniec |
Cytuj:
|
Dobra, naprawiłem xD
14:01 Saint Cronoz [22]: you are beatifuull 14:01 Schetara [32]: ty Very very romantyczne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
noooo, bo dla nich liczy sie kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa i jak najmniejsze waste |
Cytuj:
Kod:
omg co za frajerstwo, zje****s zabawe... i po co tej spoil?frajer jestes i tyle.. pk to pk, nie ważne czy pkuja 200 lvle czy 10 |
@Etal
Ja w to gówno nie gram - you fail. : ) I tobie poradziłbym wyjście na dwór, bo komp uszkodził ci chyba główkę... |
Cytuj:
Nie chciałbym wam psuć zabawy z kłótni o te waste ale... Manafluid : Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
teraz nie ma lifefluidow i manafluidow (ludzie sie o to bija, a nie chleja je), tylko LIFEPOTIONY i MANAPOTIONY. Cytuj:
2. za duzo tych ghp wychlales, gdybys wbil jeszcze pare lvli to pewnie bys gadal ze zwykly daje 10 many :cup: |
ale wy jestescie zalosni. po 1) to nie moje pk, po 2) z mfami lepsza zabawa po 3) czytajcie ze zrozumieniem
|
Skoro dajesz tutaj film pamiętaj że to tibia.pl, czy powiesz że to nie twój film, czy nie, i tak sie będą czepiać. Że film jest kijowy może mają rację, Ale zawsze cie zjadą jakiego filmu byś nie dał.
|
Cytuj:
@up Nie zawsze wszyscy Cie muszą zjechać. Skoro tworzysz topic specjalnie dla jakiegoś cam'a to wszyscy oczekują, że jest w nim coś imponującego... |
up@
Nie ma czegoś takiego jak "life potion" -.- topic@ Film beznadziejny |
Cytuj:
|
to nie byla zabawa tylko niesamowita nuda ...
|
Cytuj:
#topic dawno nie widzialem takiego pk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |