![]() |
Fake Awards 2008 - Komentarze
Regulamin:
Tutaj możecie komentować to co się dzieje w wyborach... Tutaj możecie zadawać mi pytania dotyczące tego... Tutaj nie możecie spamować... Tutaj obowiązuje kultura, netykieta i... i... i... eeee... coś tram jeszcze... Tylko tutaj komentujecie!!! <Start> Wchodzi na salę pełną ludzi i debili jakiś hipis w długich kudłach - ekhmmm!!! No wiec tak tutaj sobie możecie gadać. A jak jakiegoś was złapie na gadaniu w pokoju(temacie) gdzie się oddaje głosy powieszę za jaj... - powiedział Arashel. ///To tylko taki mały wstęp... Nie musicie tego pisać tak RPG'owo.../// |
*Idzie Zokar z uśmiechem na ustach*Witam was! Mam pytanko do Arashela: Nie myślisz że to jest zły moment na wystawienie konkursu? Skoro połowa grona fake'owców ma bana?*Idzie na środek sali*Może jakąś imprę walniemy? Żeby było wesoło podczas dużego Spamowania komentowania naszych Fake Award 2008. :cup:
|
Wstaje Shivek i krzyczy:
-Najlepiej zaczekać do roku 2010... Ich ban, ich ból. Trolle siedzą cicho, lecz więdzą że akcja "Nie karmić Trolla" umarła. Dostały wczoraj talerz zupy, więc nie marudzą na widok tego pedała. Shivek świętuje dalej FA 2008. -Łołoło, ekipa Z13 się zjawiła! -dopowiedział i wzkazał na filmowych gwiazdorów. Jason says: Siema!!11!11!11111 Jason Frank Lazlo David Thomas http://img360.imageshack.us/img360/5...emasterbq4.gif http://img360.imageshack.us/img360/5...emasterbq4.gif http://img360.imageshack.us/img360/5...emasterbq4.gif http://img360.imageshack.us/img360/5...emasterbq4.gif http://img360.imageshack.us/img360/5...emasterbq4.gif |
Wśród widowni, mały nieco przestraszony człowieczek, podnosi rękę i zwraca się, nieco zalęknionym tonem, do mężczyzny o otwartych ustach i szklistym wzroku:
- Proszę pana... czy pan nie wiedział, że termin był.. ee... z góry ustalony? Po chwili krępującej ciszy, gdy ,,wszystkie pozostałe" z widowni zdążyły mu się przyjrzeć, człowieczek znów zabrał głos: - A czy..eee.. to znaczy, czy ni..nie...eeee.. sądzicie, że głupotą jest no.. ten tego... głosowanie, gdy nie ma na kogo.. yy... - tu na chwilę przerwał, aby znaleźć właściwe słowo - głosować? |
///Odp. dla Zokar'a///
- Wcześniej już był ustalony termin rozpoczęcia. Mogli się powstrzymać od wygłupów. A poza tym mogą tak jak Shiz. a Aragami poprosić kogoś aby przekazali... ___________________________________________ ///Odp. dla Shivek/// - Ciszej proszę! Ekipa Z13 ma wyjść z sali! Jeszcze mi tu będą wywierać "nacisk" na głosujących... ___________________________________________ ///Odp. dla Irwina aka Likopa/// - Co ty tam pie*rzysz? Mów głośniej... <Irwin powtarza> - Aha! Jak to nie ma na kogo glosować? ///Arashel patrzy na dział Fake'i i widzę spis ponad 100 stron oraz wiele ponad 30 stronicowych przyklejonych tematów/// |
Śmiać mi sie chce z tych waszych wyborów :D
Połowa ludzi głosuje na swoich kolegów ^^ |
@Arshael
Przez chwilę, człowieczek milczy, po czym wyjmuje niewielki przedmiot z swej skórzanej, małej i zakurzonej torby - przedmiot ten, wygląda na większy niż on sam. Wstaje na z swego siedzenia, krzyczy: BRING OUT IN GIMP!!!!, po czym piękne, rosyjskie połączenie kutej stali i drewna, pięknego i wytrzymałego, będącego w stanie strzelać w Afryce i w skandynawi, wypchany piaskiem lub lodem, będący tak prostym w obsłudze, że nawet dzieci mogą go używać - i używają! - , broń którą czczono na różne sposoby - umieszczając na fladze i monetach... ...wypaliło prosto w żołądek nieszczęsnego Arshaela, który bezwładnie osuną się na ziemię. Następną serię, otrzymał - tym razem w głowę - Zokar, który nie zdążył wybiec z sali. Panie - Zawołał człek - 90% tego wszystkiego to spam, noobfaki i cała reszta! |
*Pojawia się za irwinkiem******, zepsułeś mi klona........U MUST DIE!
*Odwraca się do Arashela*Thx za szczerą odpowiedz. |
Hej, kto powiedział że to ja?
A tak w ogóle, naprawdę nie ma na kogo głosować. Większość fake'ów wypchana efektami, ale fabuła nie odgrywa tam nawet roli statysty... |
@up
Ehe racja, efekty to teraz chyba są bardziej oceniane od fabuły... lepiej jakby tych efektów nie było, a fabuła by była na maxa rozbudowana. |
ta... to by sie wam czytac nawet nie chcialo ;p
|
@up.
Fan Jana Pawła się znalazł.. @2up. Tak, chciałoby się czytać. Chciałoby się czytać, coś innego niż badziewne historyjki, chciałoby się czytać fake'i, które w 90% ,,opierają się" na fabule. Imho ostatni fake który miał niezłą fabułę to... Mściiele Gargoina! Dobro, to był joke, naprawdę chodzi mi o LoDa. Zresztą i tak dużo czytam i - na moje nieszczęście - bardzo szybko. Dzięki bogom za dobrą wyobraźnię, mogę być MGiemem ;p. |
@up:
JP ;d. Ale po LoDzie wyszło jeszcze wiele fake'ów z fabułą, tyle że nie ma fabuły idealnej, i każda, będzie komuś nieodpowiadała ;x Cytuj:
|
Jeśli chodzi o mnie, to ja wstrzymuję się od głosu.
|
Cały mój zuowieszczy plan wrzucenia idealnego FS'a 31 grudnia, zrobionego pod publiczkę, zawierającego ukryte sygnały podprogowe spalił wraz ze startem oddawania głosów jeszcze w 2008. ;-<
Fake'i zdechły jak podobno każde oszustwo. |
Miszczu! Wisisz mi Demona żółciowego (jest wielki, gruby i czerwony).
Poza tym, masz paru ludzi którzy głosów nie oddają. |
Ehhh... Czemu drogi Arashelu nie dales tytulu do Fake Awards jako najlepszy krytyk? ;<
Tak jak mowilem, ci ludzie w jakis sposob podtrzymuja ten dzial. Bez nich bylo by nudno a dobra krytyka nieograniczala by sie tylko do glupich postow typu "GZ fakeu 10/10, rob dalej". Fakt faktem dobrych krytykow jest malo, ale lepsze to niz the best lokacje ktore jak dla mnie sa bezsensu porownujac z krytykami. ;) |
Wybaczcie że znowu ja... Ale te wybory to śmiech na sali ;P
|
Nie wiem, czy mi i Drakonowi chodzi o to samo, ale przyznać trzeba, że ma rację. Bo na ch*ja nam nieobiektywne wybory z bezmyślnie ułożonymi kategoriami...
Drakon napisał dobrze - połowa ludzi głosuje na swoich kolegów, pomijając przy tym naprawdę fajne fake'i, które często są lepsze od tych, które wybieracie. Poza tym, wybory są kiepsko zorganizowane. Kategorie ułożone chyba w pięć minut. "Najlepsze lokacje" mnie rozwaliła. Ktoś w ogóle rozmawiał na temat tego "plebiscytu" z modkami? Bo po co komu jakiś tytuł, jeśli następnego dnia nikt o nim nie będzie pamiętał Można się było z modami dogadać, może jakiś napis pod nickiem, może nawet news - w co akurat wątpie -, no nie wiem, ale jest naprawdę dużo sposobów, w jaki mogłyby mody pomóc (i nie mówić, że mają nas [dział fake'i] w dupie, bo wystarczy napisać, chociażby, do MPalara, który dość szybko odpisuje i robi to, co trzeba ^^). Następnym razem warto pomyśleć nad tym trochę dłużej, ale cóż, jest jak jest i trzeba z tym przeżyć. ;p @down W styczniu? Te wybory z góry są skazane na porażkę. Może dlatego, że do tego działu nie napływa nikt z zewnątrz (chodzi mi o inne działy forum). Trzymają się tu ciągle ci sami ludzie, których coraz mniej. Mało tu zwykłych użytkowników, którzy wejdą, obejrzą i wyjdą. A takich właśnie trzeba, żeby coś się tu ruszyło. Nie oszukujmy się, dział fake'i jest w późnym stadium niszczenia, to co się dzieje, to już jest agonia. Wątpie, żeby coś się tu ruszyło. Ale jeśli nie można go poprawić, to starajmy się nie pogarszać sytuacji i chociaż walczmy z noobami. |
Brakuje multum kategorii. No i w regulaminie, mógłby być zapis typu ,,opinię swą trzeba uzasadnić, albowiem inaczej sprawiedliwie nie będzie". W sumie, możemy zrobić następne - ale już w styczniu. Imo, jak już wspomniałem, ten rok obfitował w niedokończone fake'i, słabe fabularnie i kiepskie. Wybija się tylko kilka - głównie TSK. Poza tym, niesprzyjający termin - połowa fake'owców zbanowana, a duża część drugiej połowy to ludzie pokroju Shivka. Ogółem, wszystko sprzeciwiło się... hmm.. przeciwko fake Awards 2008...
Drakon ma 666,6 % racji, a może nawet więcej. Ludzie nie głosują szczerze, prędzej jest to głosowanie na miarę Epulsa ,,daj mi 6\6 do fotek, a ja ci dam!". |
Ekipę Z13 prosimy przejście na cały dział "Tajemnice Rookgaardu"
|
Dobra teraz ja...
Taa większość głosuje na swoich kolegów - no to widać ale tak jest przecież ku*wa wszędzie. Przykładów jest dużo, mogę wam podać taki pro elo zaje*isty, który na pewno każdy zna - You can dance -,- I nie zmienicie tego. A poza tym mogę sobie zagłosować nawet na Dobrego Demka i co wam do tego? Może mi się podoba? :P A co do innych uwag to teraz się kurde obudziliście i problemy macie. Jakoś nikt wcześniej nie miał ochoty ustalić jakie mają być kategorie, pogadać z modami czy cokolwiek innego. Ale za to teraz jest łatwo powiedzieć co jest źle nie? To takie moje zdanie... Nie bijcie ;< @ Glannah (?) Takich, którzy wchodzą, oglądają i wychodzę jest peeeełno ale im się nawet nie chce komentować/oceniać a co dopiero oddawać głosy w Fake Awards... A z tym gadaniem o padaniu działu fake jest troche jak z tymi przepowiedniami o końcu świata - 1997 potem 2000 potem 2003 a ja jakoś ku*wa nadal żyje O.o Pozdrawiam Mikeś ;* |
Robimy offtop, Mikes, ale trudno się mówi (a obiecywałem sobie, że będę warnował każdy spam) ;)
Od kiedy tu jesteś? Pamiętam, jak było w 2004. Fake'i były gówniate, cały dział może nie raczkował, ale dopiero, co rozwijał się. Gówniate - chodzi mi o sposób wykonania itd. Ale było dużo kreatywnych ludzi, którzy mieli pomysły, chęci. A teraz? Całkowicie na odwrót. Jest ładnie, jest pięknie, ale ludzi nie ma. A jak są, to wiesz jacy... ;d Właśnie w ten sposób dział podupada. btw. Zgadzam się z Mikesem. Jak o tym rozmawialiście, to jakoś nikt nie protestował. A teraz nagle fala skarg. ;d Dobrze, że ja się wtedy w to nie angażowałem. xd Co do podupadania działu, zerknijcie sobie na pierwszą stronę "Fake'ów". Ile dobrych fejków tam widzicie? Ja dwa, może trzy. Na ile? Około dwadzieścia. To mówi samo, za siebie. @top Drobne pytanie, kto to w ogóle organizował? @down Jeśli znajdziesz chociaż trzy, cztery takie osoby, przez rok będę twoim padawanem ; > |
>: ] Ten dział wcale nie podupada... Ciekawe dlaczego?!? Hihihihi?
Glannathu... Organizował to Arashel, było obgadywane to już z trzy tygodnie temu. :< I po co zadajesz takie wredne, retoryczno-sarkastyczne pytania... Drakon z kolei wbiega, machając dłonią wskazuje na śmietnik i wychodzi. Że wybory są przeprowadzone kumotersko i nie do końca wygrają najlepsi? Takie uroki demokracji, która stawia głos głupiego na równi z głosem tych mniej głupich, głos przekupnego z głosem obiektywnego. Nie lepiej było wyznaczyć 3-5 osób znających się i uczciwych, które by przedyskutowały wszystko? Hihihi, >: ] Tylko po co, komu się cokolwiek tu chce? Czy to ważne kto to wygra? Wszystko przemija. |
O Bosh! KalasX się zEm0wał! Apokalipsa!
@Topic: Zrobimy ponowne wybory po wyjściu Squada z więzienia? |
@up
A Tobie czemu tak na tym zależy? O.o @ Glannath O tym jakie były fake'i kiedyś a jakie są teraz i dlaczego takie są możemy gadać długo ale to nie ten dział ;> Też pamiętam jakie były kiedyś fake'i. Jestem tutaj troche dłużej niż moje konto :P |
///Podchodzi do Mikesa1, lekko go szturcha i się pyta///
- Psssss! Psssss! Co to za gość? - wskazuje na Glannath - Nie widziałem go tu jeszcze... Po chwili: - Aha! Już go pamiętam! - powiedziałem i wróciłem do słuchania tej "zażartej" dyskusji... |
<wykopuje arshaela z sali>
|
To jak? Już wszyscy w końcu zrozumieli, że to genialnie zoragnizowane coś, co nazywamy konkursem, nie ma sensu? ^^ Proponuję w ogóle nie bawić się w ten plebiscyt, tylko zorganizować coś nowego. I przemyślanego.
@Arash~ Twój wyrafinowany, sarkastyczny humor dorównuje twojemu - rzeczywiście mistrzowskiemu - stylowi pisania. Imponujące =* |
Glannatch, nie chcę być nie miły, ale ty nie jesteś w najmniejszym stopniu sarkaztyczny....
|
>:0
Ja nigdy nie robiłem (patrz podkreślone i pogrubione): Cytuj:
|
@Shivek
A mnie Zokar dał na drugiego najlepszego grafika (tworzący meble, ściany itd.) a ja też nigdy nie robiłem tych rzeczy (tylko outy). @Down No właśnie ;) |
I może dlatego ten konkurs niema sensu?
|
Trzeba było wybrać wpierw gości wybrać, a następnie dać głosowanie spośród wybranych.
|
Cytuj:
W Pogawędki o Fake'ach ten system oceniania i kategorie że tak powiem "wisiały" chyba dobre dwa tygodnie w tamtym temacie i nikt się zbytnio nie buntował, więc możesz teraz sobie tylko pogadać... Cytuj:
@Inni UP narzekający na wybór innych idiotów... Tak jak powiedział ktoś mądry wcześniej demokracja stawia na równi głosu debila i głos człowieka mądrego... Nikt wcześniej z was nie protestował przeciw demokratycznemu ustrojowi tych wyborów... |
Cytuj:
@: Demokracja to ch*jstwo, w którym stato kretynów jest na równi z gromadom ludzi, w której byle jaki żul ma prawo głosu równe każdemu innemu... Wymyślił to za pewnie jakiś kretyn ;/ |
Cytuj:
Może zrobić swój plebiscyt na lepszych albo jeszcze głupszych zasadach. Może zaraportować te tematy do modów pod pretekstem, iż łamią regulamin. Może jak wielu ludzi olać go i nie głosować, albo jak inni idioci głosować na kogokolwiek. Nie sztuką jest zwalać winę na innych, ale jest nią przyznanie się do błędu... Prawda jest taka, że Arashel odwalił fuszerkę, robiąc wszystko na odwal i szybko... Tak właściwie to ten plebiscyt na forum powinien pojawić sie dopiero teraz, gdy rok 2008 minął. Ja tam w ogóle nie chciałem się brać za takie coś, przewidując że tak właśnie będzie. A poza tym, ludzie zawsze będą was krytykować, cokolwiek nie zrobicie, bo nigdy nie zadowolicie wszystkich. |
@up
Nie można wszystkim dogodzić, ale można się chociaż postarać. ;) Swoją drogą, Drakon ma rację, że nikt tu nie umie przyznać się do błędów, a ludzie nie potrafią przyjąć krytyki - pomimo tego, że są w miarę w porządku. |
Jak dla mnie całość jest ok, tylko ludzie są głupi, ale tego się nie da zmienić... Co najwyżej można nie uznawać kretyńskich głosów, w których ktoś głosuje tylko na dwie osoby i ich fake'i...
|
Wszyscy powinni być Szifkami i nie byłoby problemu!!! 8o
----------------------- Fejk ełords to klapa. 0 przygotowania i taki sukces jaki jest. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |