![]() |
Czy Psiak ma nowego ownera ? : D
http://tibiacam.tv/cams.php?id=oorfcvjam1nck6bw
nie poznaje go :P najpierw ratuje zespół z kłopotów, a później nie sępi o loota :O :cup: |
Jak tak to ja nawet nie ściągam :p
|
odezwal sie ten ktory nie wydziera sie na team, przypomne ci banute questa shadek :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To może być "stary" Psiak bo pisał na capsie:
10:46 Psiak of guardia [217]: HAHA 10:46 Psiak of guardia [217]: OSTRO 10:46 Psiak of guardia [217]: BYLO Ale i tak gratuluje sprawnej akcji. 10:45 Loot of The Handmaiden: 46 gold coins, demonic essence, a big bone, an energy ring, a piece of iron, a soul orb, the Handmaiden's protector, 79 gold coins K.Jay |
No, dobrą akcje psiaki zrobiły :o jakby taki był zawsze..
|
Nie ma nowego ownera. Po prostu ktoś mu ulżył podczas sylwestra i całe zdenerowanie się rozładowało.
Nie no, ale tak naprawdę psiak zawsze taki był, ale od czasu do czasu jak każy dostawał odpały |
Te teksty o nim sa juz bardziej zalosne niz smieszne :>
|
Prawda, mnie też śmieszyło jego zachowanie ale ile już można. Mówcie co chcecie ale to czepialstwo to w dużej mierze zazdrość.
|
Cytuj:
K.Jay |
Nie rozumiecie ?? To było tylko 3:42 min filmu! Na ostatnim dopiero po 40 min było to co miało być... ale nie noe nie bd wredny.. GZ psiakowi i reszcie ;)
|
Cytuj:
|
Skąd oni wiedzą że boss sie zrespil ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hm,tez mam takie "odpaly" ale gdybym krecil filmik z zamiarem pokazania go gdziekolwiek bym sie opanowywal ;)
gz bossa |
Cytuj:
P.S.: Beznadziejny sarkazm : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przerost formy nad treścią + idiotyczna 'wizytówka' [nie wiem, czy się orientujesz, ale ludzie widzą Twój nick na forum] + cytat Wieszoka, kiedy miał +- 14 lata czynią z Ciebie znacznie nędzniejszą osobę, niż tą, którą chciałbyś wykreować. @edit: up / kolejne dziecko neo, które nie potrafi logicznie myśleć. |
Handmaidena i Massacre mozna wykryac x-rayem -.- niby czemu na wiekszosci swiatach wlasnie itemow z tych bosow jest najwiecej? BOT ;D
|
Cytuj:
Jest najwięcej Roguf Maszkary ponieważ najłatwiej "było" ją skanować, dlatego Cipsoft trochę utrudnił jej kampienie, a tak naprawdę x-rayem można podziwiać 4 Bosy na Poi w porywach 5 :> |
Cytuj:
Po 2. Nie chciałem nikomu "przywalić", tylko skoro ktoś dla pixelka (czyt. loota) zostawia kumpli, to na pewno nie jest to dobre zachowanie. Po 3. Twój też widzą. :confused: Po 4. Co ma cytat Wieszoka do tego? :confused: K.Jay |
To, że starasz się być fajny i gówno z tego wychodzi (:.
|
Cytuj:
Normalnie nie widać twojego nicku. |
Cytuj:
@Erverse & semilunaris Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
Etoric.HAUHWUHAUHUHAUHWuh zart,tak na serio to jetem FAJNY_ZIOM AHUHWHUAUHUHW HIHIGIHEHEHEHEH |
Wy chyba naprawdę nie umiecie czytać ze zrozumieniem. "A podpisywanie się pod postem, to tak samo jak z listem." A czy ja wspomniałem o "tematyce tibijskiej"? Fakt, podpisuje się na tym forum (które jest o Tibii :confused:), ale czy to ma znaczenie?
K.Jay |
Strona tibicam TV ma jakies humory czy co do ch..?
|
@up
No focha wyjebała na Ciebie ;xx @topic pierdoli mnie twój smutek :<< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |