![]() |
Przełomowe odkrycie?
Może to nie jest przełomowe odkrycie :p, ale chciałem aby ktoś tu zaglądnął i powiedział mi dlaczego te 2 kratki są zaznaczone na minimapie na szaro, skoro na ich miejscu znajduje się trawa?
http://i179.photobucket.com/albums/w...sof/ssmapa.jpg |
paint rox!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widziałeś na Ghostlandzie pewne miejsce, w którym Ghosty latają na +1, a jedyna "podłoga" jest na 0, więc one tak jakby unoszą się w powietrzu - jak przystało na duchy. Nie wiem co dalej wymyślili w każdym razie była taka teoria jak i wiele innych. @autor. Nic nowego nie odkryłeś. |
@up
wiem o co ci chodzi :> |
nom macie racje to nie paint bo sam sprawdziłem tylko może tam jakaś dźwignia jest aby z spike sword isle wyjść? tylko jakby to bylo wszystko UP to kurde żeby się nie okazało że za rok jakiś gracz wchodzi Cały happy! a tutaj patrzy żę spike sword jest na +1 !;( to by była załamka :D
Co otym sądzicie? |
up@
Edytuj plx topic@ Boże, spike sword'a nie da się zdobyć, pomyślcie, jakby taki rookstayer kosił z tego SoF'a (jakna rook to by były duuuuże obrażenia) |
Tak ! to zalkowity przelom , teraz wszystko juz wiemy!.
|
ja myślę że za rok tam nikt nie wiejdzie ;)
|
Jeżeli spike sword się okaże że jest na +1 to się ile ludzi zabije 8o pomyślcię !
|
UP
lol? i tak nie da się tam wejśc więc nie pierxxxdol ... co Ci da że spike sword jest na 0 jak i tak tam nie wejdziesz... to tak jakbym się cieszył że boots of waterwalking są pod drzwiami (tyle że zamkniętymi i nie da się tam wejśc) zamiast na półce... |
Cytuj:
Poczułem się urażony. |
Cytuj:
|
OMG! ile razy trzeba udowadniać, że miecz i kamienie są na tym samym poziomie czyli 0... już mi się po prostu nie chce. Ludzie może sami zaczniecie takie rzeczy robić a nie od razu na forum z kolejną teorią? Przecież to wystarczy dosłownie 3 razy kliknąć.
Co do szarych pól, w jaki sposób mają one pomóc? Nie bardzo kojarzę co w tym przełomowego. |
skończcie z tym spike swordem i resztą hiper mega evul questów bo na rooku po prostu ich nie ma z resztą na mainie również, tibia to prosta gra polegająca na wbijaniu lvla a jedyną fabułę tworzą w niej sami gracze których średnia liczba IQ oraz wiek spada z roku na rok przez co gra schodzi na psy...
|
Nie myślę, że jest to coś przełomowego, tylko napisałem tak, żeby przyciągnąć tu ludzi i dowiedzieć się czemu te kratki są szare... Kiedy ostatnio zrobiłem taki temat, tyle że z tytułem "Wyspa ze Spike Swordem" czy coś takiego to dostałem jedną odpowiedź, że jest to bug :D... Może nie odkryłem nic nowego, ale nie mogłem nic na ten temat znaleźć, a trochę mnie to zaciekawiło.
Cytuj:
|
Temat = Pwn3d...
Idę sobie zrobić herbatę bo przez ten temat mi się chce spać.. @topic Ta, ubierzesz cooper shieldy na nogi i przejdziesz przez wode? dotkniesz spajk sforda i dostaniesz bana za aim bota... thx |
nie ...........................
|
Cytuj:
|
1 główny temat już jest... Więc po co zakładać takie głupie tematy, które i tak nic nie wnoszą? A jeżeli się chciałeś dowiedzieć, to trzeba było szukać, szukać i jeszcze raz szukać lub zachować tą bardzo "ciekawą" informację dla siebie i wykorzystać ją do zdobycia SoF.
Z uznaniem i szacunkiem, Qnip |
Wowowowow, to odkrycie zmieni oblicze tibii raz na zawsze!
|
Cytuj:
|
Odpowiedź na twoje pytanie zadane w tytule tematu:
-Nie. A patrząc na wasze posty skręcam się ze smiechu, co ludzie potrafią wymyślać.. Niedługo powiecie, że trawa obok wasp tower ma związek z mino magiem bo ma ciemniejszy kolor a krzesło u Dixi to wskazówka do spike sworda.. Nc |
Cytuj:
@topic A ja widziałem double resp snejka,może dało by sie go otworzyć maczetą zarzucic nim tak aby rzut był prostopadły do trolla który mnie atakuje,dostałbym tp na orshe i bym padł i odrodził sie na wyspie z spike'swordem?! |
@Topic
Omg.. Ja mam 3 bp Chain Legsow i nie płacze ze chce 4 bp mpa... |
OMG!
Wyspa jest mała, tak mała, że te szare pola to fragment ścieżki (gruntu) który się tam znajduję. To nie błąd bo sprawdzałem to kiedyś na mapedytorze. |
tibia to prosta gra i do zdobycia itemów nie trzeba nic kombinować.Jeżeli jakiś noob w innym temacie zrobił fake spike sworda to zaraz całe forum zakłada tam hara żeby się przekonać... no chyba że do ancient helmetuB)
|
Cytuj:
@topic. Z tego co pamiętam swojego czasu było już parę takich tematów... Wystarczy kliknąć w Szukaj... |
@up
Akurat takiego tematu nie było :< @topic Zamiast latac po mapie byście się zajęli pomaganiem graczom itp :> Spike Sworda już próbuje zdobyć 42379846521987469836491864981 osób od kilku lat, jaki jest wynik? Ten sam od kilku lat :/ |
Cytuj:
|
No możliwe :) Sam mam 19lv ale nigdy rooka nie pickowałem i nie zbyt się interesuje spike swordem. Bardziej interesuje się pomaganiem innym graczom itp
Poza tym jak ktoś zdobędzie spike sworda to gra na rooku straci sens. Jaki sens będzie miała jak będzie ktoś lać po 100? |
Wcale nie straci sensu, a jedynie doda pikanterii ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale spróbujmy sobie wyobrazić 10lv lejący ze spike sworda za 70? ;/
Ja leje po 20-30 i dla mnie mino hell itp to jakieś wyzwanie a nie wchodzę 10 hitów i niema nic ;/ Chociaż teraz coraz gorzej się gra na rooku :< 16:12 Frael piotrek of rook [14]: noob 16:12 Quinncey [19]: can u mean me who is noob? 16:13 Frael piotrek of rook [14]: hujnted 16:13 Frael piotrek of rook [14]: ;] 16:13 Frael piotrek of rook [14]: hunted* 16:21 Quinncey [19]: i dont need and see 16:21 Quinncey [19]: ur eq 16:21 Quinncey [19]: please 16:21 Quinncey [19]: stop block 16:21 Quinncey [19]: resp 16:21 Adrica Malor [6]: fuck you 16:21 Adrica Malor [6]: fuck you |
@up
popieram , dlatego gram na main |
Tak na main na Candi gdzie nooby bootuje i blocza respy heh
@topic I co z tego ze pokazujesz mapke? |
skoro Mu JuŻ Wszystko WytŁumaczyliŚcie, To Po Chu*a SiĘ Tu Jeszcze Udzielacie?! Ile Razy MoŻna PowtarzaĆ!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |