![]() |
Dylemat
elo ;/ mam dylemat :/ ponieważ mam 37 Ek skille 67/66 eQ: rh , dsm , b legs , noble axe , boszki , demonka i p ammy ( NIE WIEM CZY GRAĆ TYM CHAREM czy )
-21 ed z mlvl niezbyt imponującym 18 zaliczony jeden zgon ;( oraz eq moge przelozyc z pallka czyli Mammoth fur Cape , crown hemet , p legs , bohy , i rody mam ;] , scarf -czy grać pallkiem z 15 lvl i skillami 60/49 i eq takim jak powyżej i mlvl'em 5 kim grać? ;) |
Graj swoim ~~80 ed'kiem co to go niby masz ;]
Cytuj:
Topic@ Bierz palka. Szybko wbijesz jakiś pożądny lvl... Ed będziesz się męczyć, a Ek nudny |
21 ... no a na serio kim grac? :///
|
Graj kina bo masz dobre skille, i będziesz siekał potworki, że hej! 8o
|
up@
I co on będzie miał z tego knight'a? Wbije 50 lvl i mu się znudzi 2xdown@ No już widze, jak chodzisz swoim knightem na hydry, demki i mary ;] down@ Chyba po raz pierwszy na tym forum ktoś się ze mną zgadza ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Kina nuudny, że hej i lipny na pvp. Sorc i Druid sux. >.> |
Cytuj:
|
Kina jest ciekawy jak dla mnie ;p
|
To jest bezsensu każdy napisze co zechce bo dla jednego palek dla 2 kina dla 3 drut i co ma wybrać jeżeli masz jak już cośkumpli to możesz tym knightem wbić troche i bloczyć ale mi się to nie podoba jak swoim bloczylem tylko tracisz potki a nic nie zyskasz chyba że masz druta palek dobry jak na facc hunty i możesz sam latać wszędzie mi najbardziej odpowiada o druidzie nie wiem nie grałem ale też warto sprubawać każda postać ma + i - i nie można oceniać w ten sposub.:)
|
Cytuj:
|
ale gram na non-pvp :)
kim sie opyla grac? @edit Ja nie wiem nawet czy opłaca się pallem grać ponieważ długo będę wbijał lvl , pallem 15 lvl a kinem 38 prawie więc co? :/ |
Cytuj:
@juran_se_spychowa Co kurwa zamurowało to do mojego lvl się przy*******amy co? Bo kurwa nie mamy co teraz powiedzieć! I tak za chwile będę miał warna za przeklinanie... A i jeszcze jedno Satanik sssie to twoja stara za dyche. |
Ja bym wybrał Knighta :d Ale rób jak chcesz ...
Ej a jakie skille na 16 levelu powinien mieć Knight ?? Mam 50/49 |
@up Masz dobre.
|
@up
Wybieram... Knighta ;] dobrze zrobiłem? :> |
@up
Czy to oznacza, ze o twoim skonczonym poradniku dla druida mozemy zapomniec? |
Bierz druida koleś. Jak masz takie eq na knighcie to sprzedawaj i leć druidem expić. Z tego 21 na 38 wbijesz w chwilę jak masz pojęcie, poza tym dużo zabawy.
|
Knight ssie? Szkoda że to najci przeważnie najwyższe lvl mieli i obecnie LP ma 402 ;p
|
@up Bardzo dobrze powiedziane!
@Autor Dobra decyzja nie pożałujesz knightem naprawdę fajnie się gra. :] |
Cytuj:
btw. może i widziałeś hydre... ale na tibia.pl albo na otsie B) Cytuj:
knight ssie bo ssie i już... palkiem można zrobić taki sam skill shielda co knightem więc będzie dostawał tyle samo damage co knight za to pal bije mocniej, leczy się taniej i na dodatek bije z dystansu... ps. dodam że jeśli dla was bicie żółwi do 120lvla jest ciekawe no to na prawde z wami źle :baby: btw. Że by knight zrobił się ciekawą profesją cipsoft musiał by wiele zmienić tak by knight był niezbędny w party do blokowania... bo jak na dzisiaj to większość expi solo |
Jak czytam wypowiedzi typu "knight ssie" jestem pewien w 70% że rzaden co to pisał nie grał 80 ek +...
@autor Decyzja dobra :). Skille jak na epoke botterów masz dobre więc miłego expa życze :). Tylko błagam Cię, nie botuj ^^ |
@Satanik Byłem na hydrach na RL. I nie na żółwiach do 120lvl bo są jeszcze: Ice Witche, Hydry, Dragon Lordy, Małpy, Lizardy itd. Grałem innymi profesjami. A ty grałeś pallem ale chyba w innej grze cześć.
A i naucz się pisać bo np. nie piszę się umisz, tylko potrafisz i zaczynamy zdania wielką literą. :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |