![]() |
Imargam dedek ;q
xlog didnt happen q;
dobra kit usunalem link bo zara pro modki napisza ze hax i banik cztery ewer xd edit, albo h*j łapcie widac format ziomy http://data.fuskbugg.se/skalman01/imargam.cam |
Plik czysty, ładny dedzik polecam xd
|
he he he <10>
|
NIE POJALEM, ale mial glupiego skrypta...
|
leciala reszta ekipy za pasterzem ima chcial dac xloga liczac ze go wyrzuci zanim mu hp zejdzie do zera w ten sposob mial jakies szanse ale jak to sie mowi- peszek
|
Hehe, no ładnie, ładnie, kolejny dedzik Ima
|
Na stacku na tej podwójnej rampie mysle że wyrobil by sie do przyjscia jego ekipy
|
Ee a co ten Imargam taka chorągiewka? "Forever with
Katrila & Zwidek & Pafcio & Youen Taifun Devilry & Baku" Przecież to byli wrogowie o.O, pamiętam jak Ima robił statystyki w swoim profilu "Imargam x:x Taifun Devilry" Ownerzy się pozmieniali czy jak? |
Cytuj:
|
Kris
Cytuj:
|
.........
i tacy maja czelnosc pisac ze ludzie z n pvp nie potrafia grac. |
Nazwa tematu rox :D
[Przyjaciele] Imargam dedek HUAHUA XD @film congz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahahahahahahahha xddddddd co do filmu : Ima myslal ze Pasterz nie przebiegnie tych monsterow. |
Koxis, Wieszok miał wtedy 14 lat~. Naucz się odejmować, a potem krytykuj, pajacu.
|
Cytuj:
A ten koks co pisał, że ima myślał, że Draco nie przebiegnie tych monsterów doprowadził mnie do nagłego wybuchu śmiechu :D |
Cytuj:
@top Ciekawe ile juz poszlo lacznie kasy na blessy i aola... |
Cytuj:
Cytuj:
|
haha a on sam spierdolić nie mógł ?:D co go 190 ek zbloczyl i zajebał;/ porażka ;/ chociaz ja na miejscu Pasterza bym mu lurnął ice witche aby go ubiły ; )
|
@up
wez zmien ten zalosny avatar. @topic. ekhm... jakbym imar mial wiecej mozgu to by nie padl. (plx energy ring+m wall+maly trap place który jest na prawo w yakchal roomie) |
KoXiS- ty masz taki iloraz inteligencji czy udajesz ? To co on napisał było specjalne :)
P.S za ile dostane ostrzeżenie ? |
Pierwszy film ktory mi sie spodobal od bardzo, bardzo dawna... a jesli chodzi o pvp to jeeeszcze dalej...
@down bo mi sie nie chce |
@offtop
a wlacha undead, czemu juz thornadem nie grasz ;d? |
Mogl uciekac na inne miejsce... nie bede mowil dokladnie jakie, ale jesli sie ktos orientuje to wie gdzie jest fajny balkon w tym miejscu. ; )
|
Cytuj:
zanim ice witche by go ubiły to by w tym czasie go xlog wyrzucił z gry a pasterz by fraga nie miał, a gdyby biegał po schodkach to by go ekipa dr ubiła. W tym przypadku miał jakieś szanse żeby nie paść. |
pomysl mial niezly, no ale, pech ;d
|
Nie mowcie nic o ekipie bo imargam na widoku pasterza ani razu na nikim nie uzyl exivy.
|
Cytuj:
pomysl to nie boli. @DOWN OWN3D! |
nie gralem na pvp od dlugiego czasu ale kurwa:
po 1,mogl ubic pasterza zamiast sie z nim pierdolic,problem zaden. po 2,mogl dac xloga na balkonie z manashieldem,nie padlby za chuj. |
Cytuj:
@up Pobiłeś wszelkie rekordy głupoty 8o (chyba ze to byla ironia) Ten koles 3 up tez dobry, myslisz, że 195 ek wpada na 265 żeby go zdjąć?? Dobry jesteś;] |
Cytuj:
Co do filku to spoko, ale przecież na -3 jest kilka fanych miejsc gdzie można by się "schować" |
m ring i m wale, i przypuszczam ze wtedy x log by wyszedl..
@kilka panow up Poprawiliscie mi humor waszymi glupotami. Dziekuje. ;]] |
Kurwa znowu ten pierdolony Włocławek we wszystki sie w*******a zabita dechami wioska
Ale jeszcze zajade chopakiiii ema pozycz 2zl |
Kris
Jesli Pasterz go jebnol z soulfire to chyba logiczne ze po niego ekipa wpada
poza tym IMAGRAM to boter |
Cytuj:
Biedak ;) |
Cytuj:
Cytuj:
pozdrawiam : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
gdybys wiedzial kim jestem i jaki styl gry reprezentuje-wiedzialbys ze robisz z siebie posmiewisko ;) /K~ |
@ up
Proszę Cię, nie pisz już nic więcej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |