![]() |
Xnasion[246ek] spingowany
|
Waka fail? I tak gratz fraga.
|
nooby w h.j
|
22:54 Theatos Kyth [213]: kto pinguje?
... fajnie tak miec (prawie) każdego ip to np. by się niby koleszke na jakimś huncie spingowało ;[ |
Cytuj:
@topic Dla mnie to nie jest frajda zabić kogoś pingując go, aczkolwiek zasłużyło mu się za bota ;P |
23:39 Xnasion [246]: i know that you or your friends are trying to ping my computer right now :p
aff nie dopatrzalem ;( @down ale to pieknie ujales, niczym mickiewicz <3 |
Pingowanie jest co najwyżej domeną najbardziej zawistnych gnoi. To tak, jakbyś wrzucił do rzeki osobę z zawiązanymi kończynami. Podobne szanse.
@up: dzięki. Wiesz chociaż kim był? @down: a co, gdybyś doczepił żółwiowi papierowe skrzydła i wyrzucił go w górę? Btw, robot to nie osoba. |
@ up
Tak , ale jakby ta osoba była by robotem ? |
@ up
Średnio trafny przykład :P |
Cytuj:
a waka to się chyba zesrał ze szczęścia że udało mu się coś bo aż z wrażenia założył temat w dziale zdjęć.... btw. wakusiu kopiłeś już blessy? |
Na naszym non-pvp każdy się cieszy gdy największy noob Refugii pada, choć było to zrobione w niezbyt honorowy sposób ;)
|
ping=słabość
|
może ktoś wytłumaczyć co to znaczy spingować kogoś ?bo nie kumam o co w tym chodzi
|
jak bot to dawajcie tak dalej :D do rooka go! :D
P.S. gdyby wrzucić robota z zawiązanymi kończynami do wody to by nie tyle utonął co zardzewiał :S a on odpali dalej bota więc powtorka z rozrywki & powtorka z rozrywki & powtorka .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic jak juz maja jego ip, to typ ma pozamiatane, obczaja go nb charami i ping codziennie, no chyba ze jakas zapore sobie znajdzie |
Cytuj:
Tak kupilem Blesy :) a temat w dziale zdjec zalozylem przez pomylke:) nie rozumiem, czy zawsze musi znalesc sie taka Ku**a która musi odrazu cos skrytykowac? Napewno jezeli ty bys mial mozliwosc pingowania, to uwierz mi ale napewno bys z niej skorzystal glupi tempaku ;] wiec jak ci sie cos nie podoba to stul pysk i wyp*****laj |
Jak to sie fajnie mowi - pingowanie = didn't happened
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up i @2up
Nieznacie się tak się specjalnie pisze. Oglądaliście kiedyś "Kapitana Bombe" ? O ile się nie myle waka miał na myśli tekst z "Kapitana Bomby" |
Nawet Kapitan Bomba zawsze pisal "glupi tepaku" poprawnie ;/
|
Cytuj:
|
Aew, Waka, a co ,myślisz że wszyscy Ci będą dupę lizać?
O ile się nie mylę to w Blackd mogę pingować, tylko po co? Jakoś mi to radochy nie sprawia. Myślałem że jesteś troszkę bardziej rozgarniętym chłopcem, a tu taki fail:confused: @Frag Jeżeli to nie jest frag, to czy można nazwać sfragowaniem kogoś kto padł od elfbota/blackd (mage bomby itd)? @edit Aew a jednak nie da się pingować, cóż, teraz mój fail:< |
14:58 Xnasion [246]: u know im botting here 10 hours each day
14:58 Xnasion [246]: so u cant have this as your hunting cave :P \o/ |
Cytuj:
|
Waka ma dysortografie... Dajcie sobie spokoj z tymi komenatrzami, Xnasion to kurwa i nalezalo mu sie. Nikogo to nie obchodzi, ze Wam to sie nie podoba, bo tak to jest, jak sie nie umie "spingowac". Pozdro dziewczynki =*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a tak propo pingow to lepiej uwazajcie bo moderatorzy jak nie admini rozdaja ip i zeby nie bylo next "fraga"
|
I co z tego jak prawie wszyscy mają zmienne ip
|
@elocze7
To że Waka ma dysmózgowie dolne - firefox podkreśla błędy, więc cóż to za problem? Przylizać? Komu? Mage bomb - to był przykład, że trudno liczyć fraga z ob zrobionego za pomocą elf'a, jeżeli nie zalicza się pingowania, bo i tu i tu używa się nielegalnego oprogramowania, a jak już liczymy w jednym - liczmy w drugim. Poza tym, nie rób spamu, jest taka mała aczkolwiek przydatna funkcja edit, ale czego by można po tobie wymagać... lizodupie. Unga!<specjalnie 4you dziewczynko ;*!1!!1!1oneoneone!> @down Dzięki i nawzajem;* |
Zrobie tak jak mi sie to podoba. Podlizuj sie dalej, moze Waka Ci pozwoli zrobic scrina ze swoim lefelkiem =*
|
Cytuj:
|
Fragiem bym tego nie nazwal, ale dobrze ze niewielu ludzi umie pingowac i niewielu sie daje :P
do tych pogromcow botow up wasz waka tez posiada ng i widac to na jednym z jego filmikow |
Frag - zabicie. Myślę, że metoda nie gra roli. Ale są te lepsze, jak i gorsze.
@ot dot. dys-x. Kiedyś tego nie było. Po prostu czytało się książki, uczyło się że piszemy hełm, a nie chełm i było dobrze. Teraz w I klasie podstawówki dzieciaki mają już PC, leją na naukę i tłumaczą wszystkie dys-x brakiem zdolności. Praktyka czyni mistrza. _/ |
Moge zalatwic ping za 200k na swiecie Guardia.
|
Ja też mam, znacie skuteczność z tego tematu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o pingowaniu praktycznie kazdy poza elyta"" t.pl ma pojecie, paru ludzi+ip ofiary(np od moda z t.pl ktorzy z checia dadza za pare gp na nonpvp)=frag"" hehheheh heheh ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |