![]() |
Tekst Piosenek
Witam mam pomysł na gre polega ona na tym że 1 osoba pisze kawałek tekstu swojej ulubionej piosenki a 2 zgaduje co to za nuta i podaje dalej tekst innej piosenki mam nadzieje że to przejdzie:) to ja zaczne:
"Nawijam Dłużej Niż Większość Tych Słabych Pajaców Co Brzmią Na Mikrofonie Gorzej Niż Dziwka Na Kacu" Dam jeszcze jeden z tej samej piosenki łatwiejszy aby temat sie rozwinol "Nienawidź Gre A nie Gracza Powiedział Kaczy I Góral Na Bit Wkraczam" |
A co za problem wklepac tekst w google? =/
|
Możesz wpisać, ale chodzi o to by sprawdzić siebie, nie?
Btw nie mam pojęcia co to za kawałek, nie dawajcie niszowego rapu... Coś bardziej znanego. ;) |
up/ tak tylko, że każdy będzie szukać na gugle, nawet z czystej ciekawości.
@Killaz Group » Nienawidź grę a nie gracza wklepałem tekst w gugle podaje aby nie było-"O już na miejscu będziemy za chwilę, Ale diler ucieka, gonimy za debilem, Ten ziomek po prostu wie co jest grane, Jak go dorwiemy będzie miał prze***ane" |
@UP
Abradab - Jedziemy po zioło Najlepiej, żeby to były dosyć znane piosenki. "Mam plan niecny i szpetny jak Wujek Fester, mam torbę ziaren, ale nie mylić z towarem, bo to podlewasz wokalem, owocuje ci tekstem" "Zasadzimy, zasadzimy ziarno, pole, którego po horyzont nie da się ogarnąć" |
@up: Abradab i Gutek - Rapowe Ziarno
''Passing the empty house I see the thing upon the Wall Wooden sticks crossed together And kneeling man talking to the effigy of steel... '' Początek, w miarę łatwy. |
@UP
Vader - Halleluyah (God is dead) Miało być znane... "Ja zaczynam, oto moja kabina, tu się wchodzi, naciska, ogląda się z bliska" |
K44 - Film
Komu mam wierzyć, co nazwać zaufaniem, czym jest honor, szacunek, duma prawda ponad prawem... Nasza wieża Babel, problemów himalaje, hipokryzja co nam żyć bez systemu nie daje...' |
OSTR - mówiłaś mi
work it, make it, do it, makes us harder, better, faster, stronger. |
Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger (z albumu o tym samym tytule)
Artifical amateurs, are not at all amazing Analytically, I assault animate things |
Blackalicious - Alphabet Aerobics
I've become so numb I can't feel you there Become so tired so much more aware I'm becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you |
Linkin Park - Numb
I got nine lives Cat's eyes Abusin' every one of them and running wild |
AC/DC Back in black ;)
The city of angels Lonely as I am Together we cry |
RHCP - The City Of Angels
Jah will be waitin there we a shout, Jah will be waitin there!!! srednio znane, ale dobra xd |
Damian Marley - Road To Zion
'Garbaty anioł zszedł na ziemię Powiedział nigdzie stąd nie pójdziecie to więzienie ' Proste ;3 |
K44 - Garbaty Anioł
Tę burzę włosów każdy zna, przy ustach dłoni chwiejny gest... Proste ;d |
...tak to Celina, Celina, Celina jest.
Kult - Celina Ten utwór K44 nazywa się "Konfrontacje", a nie "Garbaty anioł". "Jedni mówią na to ganja, inni mówią na to callie, inni znowu marihuana, a to się po prostu pali." |
Vavamuffin - Smooking? nie wiem czy nie ma bledu w tytule xD i chyba ganja a nie gajna :D
@robek - bylem ciekawy ktory z 2 tytulow napiszecie :) under the bridge czy city of angels :D Fly away on my Zephyr I feel it more than ever And in this perfect weather We'll find a place together |
RHCP - Zephyr Song
"Jebał cię pies, jebała cała wieś." |
@Up
Jebał cię pies ?? Jeśli tak to: "Chuj trzeba do kasy się zwijać Kolejka długa jak king konga pała Przed nami cała gromada ludu stała" |
@up
WuWunio - Oddawaj Zozole Któregoś dnia rzucę to wszystko i wyjdę rano, niby po chleb |
@Up
Dżem - Mała Aleja Róż "Haruka tooku e haruka tooku e kimi to yozora wo oyogu Haruka tooku e kimi no moto e ano hi no yume sagashiyuku" ;) |
@Up
Mami Kawada - Another planet Oddaję. |
Pełna saszeta, relax, full, uderzam w solo. Uraczyły małą zimną Coca-Colą A ona mnie mentolowym Marlboro
|
@Up Sokół i Pono - W aucie
When i look back into the days... the better days... things would be so smooth... people were dancing, people were smiling, the music was pumping... life was a party Widzę że chyba jednak za trudny fragment i blokuje tylko zabawę :( dam coś innego --------------------------------------------------------------- Nowe: Here is my key philosophy... A freak like my just needs infinity... |
Guru Josh Project - Infinity 2008
To zwala z nog, ten bit uderza cie sila miliona kul... |
East West Rockers - Lap Oddech
'Chcą czuć mój strach, chcą widzieć moje łzy...' |
PiH - Nigdy jak niewolnik, zawsze jak król
"Ty się zdecydowałeś i wreszcie zobaczyłeś, pokazałem ci jak umiałem to o czym tylko wiedziałem." |
Kult - Patrz
"I see your lips moving but I don't hear nothing Everybody talking like they really know something about us But they don't know nothing about us" |
Brooke Hogan Ft. Paul Wall - About Us
All you do is cry, bitch keep it real Life is more than imitating niggaz and eatin' pills And kind of muthafucka ruins three deals That another nigga got you, they didn't see skills |
Eminem - Doe ray me
"To już minęło, ten klimat, ten luz, wspaniali ludzie nie powrócą już." Proste |
@Up
Dżem - wehikuł czasu Please come now I think I'm falling I'm holding to all I think is safe It seems I found the road to nowhere And I'm trying to escape I yelled back when I heard thunder But I'm down to one last breath And with it let me say Let me say |
Creed - One Last Breath
"W telewizji mówią podobno tędy droga, jeden nie słucha, drugi słucha, a szkoda, najważniejsza powinna być twoja głowa, a nie ręka dupa i noga." Też łatwe |
^k44 - litery?
"To inwazja, made in Poland, Oddamy życie za muzykę, jak za honor Roland! Wszyscy gotowi do walki jak kosynierzy, Ludzie macie przed sobą stalowych rycerzy!" miłego szukania ;> /edit podpowiem że nazwa wykonawcy jest w moim nicku ;) |
24h minęły nikt nie odgadł :P, żeby nie blokować zabawy
Life is a waterfall, We're one in the river, And one again after the fall. |
System Of A Down - Aerials
Go ahead, yell! Here, I'll scream with you! Ah, somebody help! |
Eminem - Kim
Opada kurtyna i kończy sie spektakl, zapala się światło i wszyscy wstają z miejsca |
Skor - Epilog - Opada Kurtyna
"Przecież widzisz jak sie staram by być dobrym ojcem Takich jak ja miliony chce być mądry w tej trosce.." |
O.S.T.R. - Po drodze do nieba
"Moja ulica murem podzielona, świeci neonami prawa strona, lewa strona cała wygaszona, zza zasłony obserwuję obie strony." |
Kult - Arahja
Ale strzał, ile ja bym dał, mieć znów chciał Problemy codziennego dnia Całymi dniami siedzę, oglądam telewizje Ile, ile ja bym dał byle o tym nie myśleć lecz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |