![]() |
Bot czy Nie jesli tak to po co go uzywac?...
Witam od jakiegos czasu meczy mnie to ze ludzie uzywaja botów po co im to
do zarabiania kasy na rl czy na co ? Jesli nie umie sie grac to po co sie za ta gre brac ? Gra na bocie to nie gra nie ma zadnej satysfakcji... Wyraźcie swoja opinie na ten temat... |
Yhm... jest wiele powodów. Można wybocić chara i sprzedać go na Allegro, można też bocić dlatego iż nie ma sie czasu na granie (bot gra a ty sie uczysz/jestes na dworzu :]). Bottuje sie również żeby miec więcej kasy w grze.
|
Przykre ;[
Sam odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie. Boty były są i będą. Edit@ Temat był. |
lubie tepic boty nie ze raportowac tylko ubijac:] jest to jakas zabawa
|
Idk :d
nie używam i nie będę, wole sam wbić lvl i mieć z tego satysfakcje^^ |
A czemu od razu mówisz że jak ktoś botuje to już od początku do końca??
NP. ja wybociłem sobie 50 lvl bo nie chce mi się bic rotów/minosów/goblinów bo mi nie sprawiają mi one frajdy z gry... jeśli tobie bicie rotów / skilowanie daje frajde z gry to jesteś zajebisty ;] A tak to bociłem sobie pare dni - wbity 50 lvl i od razu mogę pójśc na coś lepszego + mam zapas kasy na następne hunty ;] |
Cytuj:
|
Wbij bez bota lev to bedziesz jeszcze bardziej usatysfakcjonowany^^
|
up
taa szczególnie np. wbijając lvl na rotach - zaużmy 1 dziennie gdy bot przez noc wbija z 5 xD |
Cytuj:
|
Graj normalnie, poznasz przynajmniej ludzi.
Ps. Nadchodzi koniec bottów. Nie długo będzie niespodzianka;d |
xd no fakt bot leci cala noc;D ja dziennie tylko 500k wbije ;/
|
2 up
taa bot będzie wbudowany w klienta tibi ;] będzie to połączenie blackd , ng , i elf bota , a GM'owie będą dawac bottom (oczywiście tylko paccom) free itemy za to że botują. |
psyhopatka ano masz racje:) bede sie cieszyl jak polowa mojego serva bany dostanie przynajmniej bede mial gdzie expic:) xd
|
Cytuj:
Wbuduje sie bota w klienta - nie bedzie boterow, bo boterzy stana sie legalnymi graczami. Nie bedzie bicia matki krzeslem - bo co sie straci to bot odrobi. Nie bedzie hackow - bo boty beda wbudowane a nie sciagane z za.pl. Po prostu utopia. |
Cytuj:
|
Cs szykuje jakiegos haka na boterow wiec nie bedzie tak kolorowo jak sobie myslisz;)
|
yhy Cipsoftu nie obchodzi czy ktoś botuje czy nie (no może czasami chce pokazac jaki on dobry i puszcza te prawie nieśmiertelne potworki) dla Cipsoftu duży % bottów to pacce czyli kasa = zarobek.
|
Cytuj:
|
10h to i ja siedze dziennie;P ale to dlatego ze pogoda kijowa:D nie mam co robic to gram:P tepie jakies glupie zugoshe jest loot jest zabawa ,na bocie ktos siedzi na rotach 10 h i ma sama kase i moze pare nobowskich lev:P i co to jest... ja se tylko 7 lat zmarnowalem grajac w tibie;p poznalem paru ludzi ale tez stracilem paru kumpli ^^ skoncze szkole to skoncze gre
|
Jezeli sprawia wam satysfakcje wbicie cyferki przy lvlu to gratulacje, spelniajcie sie dalej.
|
Ja nie botuje ale lubie boterów bo łatwo ich zabić i dużo kasy można dropnąć.
Graj ręcznie, po co botować ? Wolę sam grać wbić troche expa dziennie, mieć mały lvl ale mieć przyjemność z gry.. Tak tak wiem że jak wybotujecie duży lvl to możecie huncić lepsze mobki i mieć więcej funa.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja botuje to expienie to najnudniejsza rzecz w tej grze
|
To dziala tak. Ktos moze spedzic kilkadziesiat h przed kompem wby wbic marny 50 lvl a z koleji 2 woli te kilkadziesiat godzin pochodzic po miescie. I wtedy do akcji wkracza bot ;)
Meczace jest expienie caly czas na tym samym to jest poprostu monotonne i nudne. Ja tm nigdy botow nieuzywalam i niezamierzam. Ale niemile wspominam wbijanie 50 lvl :D no life ;P |
bo w tej grze lvl = fun, a nie expienie, dziwne ze jeszcze tego nie zauwazyles
|
Cytuj:
-"hej mała cho ze mną do łóżka", -"chyba zwariowałeś zboczku", -"a szkoda, mam 200 lev w tibii", -"oh bierz mnie tygrysie". |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem używania botów, bardziej jestem przeciwnikiem dzieci spamujących "DEDAC BOTERUW!!!!1111 TO SOM JE*ANE KU*WY I SMIECIE", które wiele chcą a gówno mogą. |
Boty akutalnie nie dla mnie.
Kiedyś w dawnej Tibii używałem TibiaAuto, ale to dawne czasy. Teraz od długiego czasu gram czystko bo szkoda mi chara. Expie tylko w weekendy piątek, sobota ze względu na mój mega szybki net. W tygodniu (mimo "złej pogody" ktora dla mnie jest dobra) ide z kumplami grać w noge, na miasto etc. etc. Wole sprzedac czas poza domem niż w świecie pikseli :D |
A ja mam czas na granie, i to dużo, ale i tak dużo czasu botuje ;) przyczyniają się do tego 3 czynniki:
- słaby net (dla bota, co to za problem?) - nie lubie wbijać knightem 50 lvl'a manualnie - skille, komu chce się wbijać 70/70 manualnie? (kiedyś byłem głupi to wbijałem ;p) pzdr. |
mi sie nie chce otwierac mobow i przesowac kase i itemki do bp xd lenia mam strasznego ...
|
Calkowicie zgadzam sie z postem CytrynowegoSorbeta. Teksty typu "boce bo wole sie spotkac z kolegami niz siedziec przy kompie" sa dla mnie naciagane jak cholera, bo jezeli ktos ma "fajne" zycie, kolegow, dziewczyne to ma gleboko w dupie swoj lvl w jakiejstam grze. Co ci da wybocony 200 lvl? Bedziesz dalej expil, tylko na innych mobach. Kase? Nie trzeba miec 18-stki zeby znalezc jakas dorywcza robote, zarobic wiecej niz na sprzedawaniu gp na allegro, poznac nowych ludzi i nauczyc sie paru rzeczy, ktore moga ci sie kiedys przydac. Dwusetny lvl w Tibii gowno ci da w RL, kontakty jak najbardziej.
Cytuj:
|
Z prostego powodu - ludzie mają rl life i pierdolą siedzieć kilka h na kompie, aby mieć jeden lvl więcej.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozumiem tego że cały czas piszesz że moby na których expisz na 50 lub 250 się wcale nie różnią... to tak jakby porównywac np. podniete jak ci brown POC z gohula poleci do radości gdy wylotowujesz mpa z 1 demca...Myśliż że co gościo zobaczy mpa i o no dobra , może byc... często jest tak że gościo przez pół godziny patrzy na te mpa i jest tak zadowolony że aż mu pała staje... A grac nie musisz cały czas , ludzie grają po to żeby się czymś zając ale wtedy jak mają czas , zaużmy ktoś padł i zostawia bota na noc lub na czas pobytu w szkole wraca i już ma wszystko odrobione.Lub np. ma 79 lvl jutro jest poi nie chce mu się nocy zarywac żeby wbic lvl i zdążyc to zostawia bota.A tak po za tym z twojego myślenia wynika że jak ktoś ma grac to już musi byc no-life... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |