![]() |
Manual Nooba xd
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=6t34wxz2vm2g7m2z
Mistrzowski pokaz jak się NIE robi trapa przez największego nooba luminery - Shadow Druid of Luminera. xd! Najśmieszniejsza akcja zaczyna się w 12 minucie : d. Ps. Na zachętę zryta macha tego pajaca (Shadow'a). http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=2970 |
Zachowanie zachowaniem (odnośnie Shadow Druid of Luminera), ale to 'niefajne' z Twojej strony wklejać czyjeś zdjęcie bez pozwolenia. Mało tego, komentujemy tutaj filmy, a nie prowadzimy flame za czyimiś plecami.
@Yrelius; jeżeli Ty masz 19 lat, to wstyd mi za swój rocznik. |
Cytuj:
Nie znasz nooba to nie mów . Dobry temacik Ale wJemy all że to debil jest xDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Było.. <znaaaaki>
|
Cytuj:
|
@semilunaris
Olewam Cie, jesteś zerem w tym temacie. _/ o lol xDDDDDDDDDDDDD ale lot xD |
Mkay, by nie było dramy o to że zamieszczam jego fotki zedytowałem pierwszy post i dałem link do posta, w którym sam to robi ^^
|
Cytuj:
@RZal_Encore: teraz zmienia to postać rzeczy ;). |
Szadow znow pokazal jakim jest idiota...jego poziom wypowiedzi poprostu wymiata..
"AHEHAHAUAHSHASUSAH" br style plz? |
@up
to juz sie troche niesmaczne kpienie Sobie z Katolików :S Btw. Shadow soboa publiczna nie jest, bo chyba ktos kto ma 100+ w tibi nie jest czczony w kosciolach w przeciwienstwie to Chrystusa :| |
;d Szmatoł jak zwykle przykozakował , ciekawe ile dostał za role w tym filmie hmm...
|
pewnie 2 kk:D albo talerz zupy:P nieno rzal temat o shadowie rox!! jedziesz dalej:P z nim
|
W zasadzie xd to zrobiłem ten temat by zobaczyć jego odpowiedź tu rodem z bluzgatora (takie jak na forum Luminera) ale niestety się zawiodłem (i pewnie xx innych użytkowników też) ;(
|
1. Nie złamał prawa bo nie wkleił jego fotek tylko dał link do tematu gdzie ten koleś samo wkleja swoje zdjęcia.
2. To faktycznie jest debil XD(mowa tu o tym shadow czy jakoś tak) |
i tak najlepsze jest to ze on tym filmem chcial osmieszyc veldera xdxdxd
szadol "u fail" |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
zalosne teksty;p w pewnym momencie nie wiedzialem kogo ten gosc na g~ chce trapnac... wygladalo to tak jakby chcial sam siebie zabic. nagrywajacy jak tylko zobaczyl dla i mw prawie sie zesral ze szczescia , a Velder pokazal ze jestr ogarniety;p
Shadow~ co chciales pokazac tym filmikiem? : ) |
Oni chcieli go zabić ?
O.O Pro |
Chcieć a móc ; ]
|
Mwahahhahahaha
te ich teksty, ten ich skill... ahahhaaha a potem prawi pojeb te swoje mądrości po wszystkich tematach, jaki to z niego pro xd |
No siema pro skill lol
Shadow naucz mnie trapować ziomuś x/ te teksty... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Szadou nakręć kolejny movie plxplxplxplxplplplx
|
Tylko szkoda, że te wszystkie śmiechy robicie pod publikę > >. Jak szadow założył temat z tym samym filmikiem to nikt na niego nie bluzgał, a tutaj? Phi.
|
ja tam wczesniejszego tematu nie widzialem,a szkoda bo bym wysmial :d
zalosny skill,zero pojecia o lurowaniu,idz ty sie schowaj. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
dajcie rehost bo nei dziala tibicam, a sie obsram jak tego pajaca nie zobacze xd
|
Cytuj:
|
18:44 Empela: »pro pvp
Oni chyba nawet nie wiedza co pvp znaczy. Pvp, jak wiekszosc nie wie, i uzywa tego slowa w zlym znaczeniu, to walka z druga osoba(player vs player). Skill czyli umiejetnos robieniu czegos ponad przecetnie, NIE moze byc nazywane pvp, bo to dwie rozne rzeczy. Tylko tak dla ogolnej wiadomosc. To tak samo jak "wyjde na pole, i wyjde na dwor". Inne znaczenia, a i tak ludzie tego uzywaja. Co do autora filmu, proponuje sprzedac postac, przestac grac w tibie, i zmienic nick + nauczyc sie dobrych manier. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |