Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Doskonaly knight z doskonalym druidem hardcore hff (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204482)

szkapamujwruk 21-01-2009 17:19

Doskonaly knight z doskonalym druidem hardcore hff

http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=58602

_/

k.cron 21-01-2009 18:12

hehe. od poczatku filmu czekałem kiedy sie poskładają :D. faktycznie hardcore :)

Kup.Se.Musk 21-01-2009 18:28

Byłem pewien, że popadają. Zastanawia mnie jedno, dlaczego ten druid od początku nie pakował w hffy z tera hura?

Paralizze 21-01-2009 19:20

Ten elder wcale doskonały nie był a farta jebany miał jak uciekał przed tym hff z 500+ hp i niemanasowal sie bo bot mu spamowal sio na knighta
usahushaush mogl sie wyjebac

Juzefek 21-01-2009 19:27

Ładnie przexpił ^^

Lexii 21-01-2009 20:02

Albo mi sie wydaje albo stosunkowo małe hity wchodziły z tego ue ? ... już lepiej było by używać innego czaru :|

szkapamujwruk 21-01-2009 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paralizze (Post 2430984)
Ten elder wcale doskonały nie był a farta jebany miał jak uciekał przed tym hff z 500+ hp i niemanasowal sie bo bot mu spamowal sio na knighta
usahushaush mogl sie wyjebac

to byl raczej sarkazm ;|

babcia666 21-01-2009 20:40

Ted Ed chyba przez pomyłkę zamiast wbić na otsa zalogował się na rl...

Krzemyk 21-01-2009 20:49

Takiego głupiego sposobu na huncenie hff nie widziałem xd

ZapodajMuze 21-01-2009 20:58

Jak hff daje 3800 expa to wrl powinien dawac ok 2,5k bo nie jest dla mnie o wiele mocniejszy od dl czy frosta . A tak btw ghazbaran powinien dawac ok 3 mln expa wtedy by byl sens go zabijac (po za szmaciana lalka).

Master-Mada 21-01-2009 21:13

Hahaha, czego oni się spodziewali 8o

Zwracam się do użytkowników forum z non-pvp, zwłaszcza tych, którzy komentują filmy z pvp i twierdzą, że wszyscy gracze z non-pvp mają "skila" i w ogóle są pro.
Wcale tak nie jest :p
Noby są wszędzie i kłótnie między graczami z pvp i non-pvp nie mają sensu ;)

Devixx 21-01-2009 21:16

HAHAHA ! ale ogar z tego druida jest _/ juz ja lepiej 83 ed na hffach sioham i expie

Xr3 21-01-2009 21:41

Z takim ogarnięciem, to ten Druid nadaje się co najwyżej do Siohania na Wyvernach.

Nowohucianin 21-01-2009 21:52

br ?
no pl
ogar nie ma co

zzzzzzzz

paluch89 21-01-2009 23:01

Hahahha secura moj serwer i takie nooby na nim grają.

Xarte 21-01-2009 23:17

4x up czy tam ile gdzie ten idiota wypowiedzial sie na temat pvp i non pvp

nie gralem na pvp w chuj czasu kiedys na valorii mialem msa tibia 7.5? czasami pykam na otsach ale tam zwykle jest nabostwo i combo sd wiec ni chuja sie nie nauczysz tylko ze jak zrobilem msa na aldorze po 3 latach na celescie na 80 lvl s*******am przed banda 100 lvli na luzie i mi nie pierdol farmazonow o tym ze ludzie z pvp maja skilla bo tak naprawde to to samo czy umiesz uciec czy nie. do zabicia kogos nie trzeba nic wiecej jak jednego z hotkeyow oraz 4+ osob na jakis 80+ ;d o podobnych lvlach wiec sorry chlopcze ale doskonale widze roznice i nie ma zadnej ohh albo nie jedna sie znajdzie ludzie maja wiele dluzszy jezyk na non pvp a na pvp za to robia noob chary na forum bo boja sie miec wlasne zdanie lub zbieraja team 50 lfli i leca na 100 ek¬¬ ktory oczywiscie jadac na bocie nie chuja sie nie nauczyl i im nie spierdoli. na aldorze jest wojna wiec bardzo dobrze wiem co to znaczy s*******ac z expa co 5 min.

topic@
szkoda mi tego druida : < talent ma xD i pomysly!

MasterTusk 21-01-2009 23:27

Graja jak chcą, coś mam wrażenie że niektórych forumowiczów boli to bardziej niż swoje własne tibijskie sprawy. Coś im po prostu nie wyszło:p

Resko 21-01-2009 23:27

Zesikałem się z beki xD!! nie moge po prostu.
Rzal i Bul!! Ten ED to kozak !! Cep roku
Ten EK Debil po chuuj on z nim szedl ;p

Kondziooo 22-01-2009 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2431142)
bo nie jest dla mnie o wiele mocniejszy od dl czy frosta . A tak btw ghazbaran powinien dawac ok 3 mln expa wtedy by byl sens go zabijac

To troche dziwne masz odczucia ; oo hff taki sam jak dl.. hmmm.. ciekawe..

a Ghazbaran to bardziej loot niz exp

Kluska_ziom 22-01-2009 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kondziooo (Post 2431691)
To troche dziwne masz odczucia ; oo hff taki sam jak dl.. hmmm.. ciekawe..

a Ghazbaran to bardziej loot niz exp

czytanie ze zrozumieniem sie klania...
on do dl i frosta porownal WRL

Master-Mada 22-01-2009 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xarte (Post 2431411)
4x up czy tam ile gdzie ten idiota wypowiedzial sie na temat pvp i non pvp

nie gralem na pvp w chuj czasu kiedys na valorii mialem msa tibia 7.5? czasami pykam na otsach ale tam zwykle jest nabostwo i combo sd wiec ni chuja sie nie nauczysz tylko ze jak zrobilem msa na aldorze po 3 latach na celescie na 80 lvl s*******am przed banda 100 lvli na luzie i mi nie pierdol farmazonow o tym ze ludzie z pvp maja skilla bo tak naprawde to to samo czy umiesz uciec czy nie. do zabicia kogos nie trzeba nic wiecej jak jednego z hotkeyow oraz 4+ osob na jakis 80+ ;d o podobnych lvlach wiec sorry chlopcze ale doskonale widze roznice i nie ma zadnej ohh albo nie jedna sie znajdzie ludzie maja wiele dluzszy jezyk na non pvp a na pvp za to robia noob chary na forum bo boja sie miec wlasne zdanie lub zbieraja team 50 lfli i leca na 100 ek¬¬ ktory oczywiscie jadac na bocie nie chuja sie nie nauczyl i im nie spierdoli. na aldorze jest wojna wiec bardzo dobrze wiem co to znaczy s*******ac z expa co 5 min.

topic@
szkoda mi tego druida : < talent ma xD i pomysly!

Jesteś debilem i nic na to nie poradzę. Czytaj inne topiki i czytaj ze zrozumieniem, dopiero później się wypowiadaj. Ten temat był wałkowany już nie raz, napisałem w poprzednim poście czego nie chcę wywołać, bo było to już wywołane w innych tematach.

raven 22-01-2009 16:08

zal druida xd na miejscu tego ryca na roty bym z takim gosciem ine polazl

Mory 23-01-2009 12:31

Fajny film ale dlaczego nie uzywal exevo gran mas frigo? ;p

k.cron 23-01-2009 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mory (Post 2433097)
Fajny film ale dlaczego nie uzywal exevo gran mas frigo? ;p

bo mozesz miec tylko jedno "UE". albo lod albo ziemia. a jak widac na filmie Ed tak ogarniety ze pewnie nawet nie wiedzial co idzie bic i z czego to bic :D. zreszta po co w ogole bil z UE to dla mnie zagadka...

maszter321 23-01-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez k.cron (Post 2433707)
bo mozesz miec tylko jedno "UE". albo lod albo ziemia. a jak widac na filmie Ed tak ogarniety ze pewnie nawet nie wiedzial co idzie bic i z czego to bic :D. zreszta po co w ogole bil z UE to dla mnie zagadka...

mozna miec 2 "UE" ale tylko 1 w danej chwili, mozna wykupowac do woli na zmiane..jak lecial na hff i wiedzial ze bedzie walic z "ue" to juz mogl wzaisc to frigo...

witmac44 23-01-2009 23:06

wiedziałem że sie to tak skonczy :(

Pepeszka. 23-01-2009 23:59

hahaha ja myślałem że ten ed padnie na początku jak go hff bił bez many xDD

Ed = Pro sio napewno cały serv chce żeby on ich siochał 8o

G17 24-01-2009 05:48

wlasnie Ed c*pa przez niego padl knajtick

Kizon3 24-01-2009 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez G17 (Post 2434265)
wlasnie Ed c*pa przez niego padl knajtick

Mam nadzieje że to była ironia.
Co do filmu nie wiem czy tak bardzo się nudzili czy są tak bardzo pojebani żeby w taki sposób huncić hff.

Adik_jaw 24-01-2009 09:03

Witam ; )

Heh widzę ze jest tutaj dużo znawców.. To że biłem z TERA to była jest i będzie tylko i wyłącznie moja sprawa.. Okz ? Dzień przed tym biłem z lodowego UE a wtedy chciałem spróbować z Tera..;) wychodzi na to samo exp jest dobry bo 500k/h~ I to że wy umiecie siohac Knighta jak macie 0 many i Hff na sobie to wam gratuluje.. Tyle dla was jestem pewien że Wy tak nigdy nie pojdziecie bo łatwo paść.. A przecież ded to 1,5 mln expa w dupe OMG.. To jest gra i gram dla Fun a nie dla kogoś..

Bey;)

Miszczu 24-01-2009 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adik_jaw (Post 2434293)
Witam ; )

Heh widzę ze jest tutaj dużo znawców.. To że biłem z TERA to była jest i będzie tylko i wyłącznie moja sprawa.. Okz ? Dzień przed tym biłem z lodowego UE a wtedy chciałem spróbować z Tera..;) wychodzi na to samo exp jest dobry bo 500k/h~ I to że wy umiecie siohac Knighta jak macie 0 many i Hff na sobie to wam gratuluje.. Tyle dla was jestem pewien że Wy tak nigdy nie pojdziecie bo łatwo paść.. A przecież ded to 1,5 mln expa w dupe OMG.. To jest gra i gram dla Fun a nie dla kogoś..

Bey;)

Naucz się przynajmniej poprawnie ustawiać bota (chyba ,że Cie to przerasta to sorry) ,bo na razie większym debilem na tym filmiku jest rycek ,że poszedł z Tobą na tego hunta.

Angerfist 24-01-2009 09:38

09:23 Using one of 46 gold coins...
09:23 Using one of 46 gold coins...

You recognize Kavon doskonaly knight. He was killed by a hellfire fighter.

Szkoda że leciałem na fast forward i nie zobaczyłem dokładnie :p

paluch89 24-01-2009 14:34

Cytuj:

Witam ; )

Bey;)

Masz racje to twoja sprawa ale jest filmik i mamy prawo komentować.

Tu nie chodzi o to, że nie umiesz siohac z 0 many i hff na klacie (nie umiesz czytać czy co??) tylko, że dobry drut by do tego nie doprowadził, że ma 0 many.

Widze, ze jestes niezła wrożką skoro nam przepowiadasz przyszłość. Zejdz na ziemie.

Edwardo 24-01-2009 14:44

OMG ludzie jak najt moze bloknąć 8 hff... A czasami było ich ponad 9+ to co miał zrobić? stać? każdy z was by uciekał

Nowohucianin 24-01-2009 14:57

Cytuj:

Witam ; )

Bey;)

idź jeszcze nabij kilka pikseli jak na tym lvlu nie "wyrabiasz z maną" nie wiem czy wiesz ale można robić tak ,że można atakować i czasami popijać pota a nie biegac co chwile do schodów i sie manasować :D

Miszczu 24-01-2009 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowohucianin (Post 2434672)
idź jeszcze nabij kilka pikseli jak na tym lvlu nie "wyrabiasz z maną" nie wiem czy wiesz ale można robić tak ,że można atakować i czasami popijać pota a nie biegac co chwile do schodów i sie manasować :D

Zapomniał ustawić ,wybacz mu :/.

Silvel 24-01-2009 18:03

Ladnie szlo adikowi tylko nie jego wina ze mial 30 many i hff na sobie i nie mugl siochac kavona Jak dla mnie adik jest pro druid podziwiam go :D

Bambs18 24-01-2009 18:41

No to jest napewno epic fail:D

Piio 24-01-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silvel (Post 2434949)
Ladnie szlo adikowi tylko nie jego wina ze mial 30 many i hff na sobie i nie mugl siochac kavona Jak dla mnie adik jest pro druid podziwiam go :D

A kogo to wina? Bota?

Adik_jaw 26-01-2009 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowohucianin (Post 2434672)

oO to mówisz ze caly czas uciekalem do schodow no spoko ale ja tylko raz poszedlem up zeby hff ten co byl na mnie poszedl na ek bo troche jest ciezko bic 7 hffow i jednego miec na sobie + siohac..

Komentowac owszem mozecie i tak na to mam zlewe co mowicie denerwuje mnie tylko to ze wypowiadaja sie takie noby ktore myslą ze ta gra to tylko exp czasami trzeba zrobic cos cos dla fun no niestety Kavon padl moze to i tez moja wina trudno sie mowi to tylko pixele ; )

Pradwdopodobnie pierwszy i ostatni post w tym temacie

Zegnam ; )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06.