![]() |
Odspamowanie "Odpowiedź na..."
Ponieważ ostatnimi czasy coś strasznie się obijamy, znalazłem świetną zabawę na wolny czas - odspamujemy największy temat Tajemnic Rookgaardu. Zasady są bardzo proste - każda osoba dostanie swoje strony do przejrzenia, wybrania najciekawszych postów i spisania ich. Potem wszystkie posty z całego tematu połączymy i voila! Pisać kto chętny do pracy!
|
Zgłaszam się, ale czy to odspamowanie ma jakiś większy sens, to co spiszemy zostanie zalane spamem i nikt o tym nie będzie pamiętał.
|
To ja sie zglaszam ^^
Jutro mam nastepny, nudny dzien... Odrobina rozrywki nie zaszkodzi (byle nie przesadzic ze stronami, ze przez caly weekend sie nie wyrobie ;)) |
Ilość stron zależy od liczby chętnych osób.
Cytuj:
@down Chodzi mi o zamknięcie tematu z przejrzanymi postami, pierwotny temat zostawimy w spokoju. |
Niee!!!! Tylko nie zamkniecie ;< ... Ten tmat jest jak Wieza Eiffla w Paryzu...
Bez niego Tajemnice Rookgaardu nie beda juz takie same... @up Uff... |
MOżecie na mnie liczyc ;)
|
Zgłaszam się
|
Ja odpadam na dłuższy czas ze wszystkiego, że tak powiem mój mózg nie nadaje się do niczego, tym bardziej do myślenia.
|
Miałem kiedyś taki zamiar, ale teraz nie mam ochoty. Expienie mnie czeka (wiecie, odbotowanie Calmery).
|
Ja też jestem za :)
Nudzi i męczy mnie raportowanie i pisanie w kółko tego samego. Dawaj te strony, bądź bezlitosny :) |
Więcej osób się chyba nie zgłosi więc można rozdzielić strony:
Pethaf: 1-30 Dindsuk: 31-60 Cygan Slejter: 61-90 Michoss: 91-120 Pan Klocek: 121-150 Marcin24: 151 do końca Jakieś zastrzeżenia/pytania? Nie bójcie się brać swoich postów. @edit Wyszło pytanie o błędy i autora. Autora dodajemy w quotce, a błędy poprawiamy (w miarę możliwości). |
Sorry nie bylo mnie kilka dni :)
od jutra biore sie do roboty |
Done! Po żmudnym przedzieraniu się przez haszcze spamu, zdradliwe linki z SR i niesprawdzone teorie udało mi się wybrać kilka najciekawszych postów. A jak Wam idzie?
|
Ja swój kawałek odwaliłem.
|
Misja zakończona sukcesem.
|
Zostalo mi jeszcze zaledwie kilka stron i poprawienie bledow... Do jutra bedzie napewno...
@edit Job complete... |
@Cygan Slejter i Pan Klocek
Jak Wam idzie? |
Zdrada! Co wy z moim kochanym tematem robicie! :O
|
Cytuj:
|
I...? <10znak>
E: Panowie czas chyba w końcu połączyć wasze perełki w jedną całość. |
E tu coś jeszcze żyje!? To już wymarło... Dawno... :P
|
Cytuj:
To trzeba na konfie się zebrać i pomyśleć co dać, a co nie. Bo tak kilka stron na klatę to albo coś się pominie, albo coś będzie zbędne i trzeba czekać. |
Może nie lepiej każdy wklei swoją część, i jakoś wspólnymi siłami wytniemy powtarzające się informacje by wreszcie to ukończyć.
A częściami, które to nie zostały przegrzebane trzeba się będzie zająć, i podzielić robotą, bo z tego co pamiętam Marcin24 wziął na siebie najwięcej, a pracy domowej chyba nie oddał. |
Nikt nie oddał o tego zacznijmy.
|
No dobra, wracam w niedziele do siebie, bede mial w chuja czasu to wezme na siebie ten temat i zrobie. Pogadam z modami, w koncu teraz mam wieksze szanse namowic ich, by nie usuwali ogolnego podsumowania i dziekuje.
Bo widze malo (@edit brak) chetnych, a teraz mam miesiac siedzenia w domu i pierdzenia w krzeslo, wiec cos zrobie. |
I co z tego wyszło eld?
|
A myslisz, że i tak mi się chciało? Hah...
Rd'B chce, żebym przetłumaczył wywiad z nim. Kyron chce, żebym skrypty na OTSa mu porobił. Do połowy września chce się wyrobić z addon itemami. Jak myślisz dlaczego zrezygnowałem z Supporta? ^^" Powoli moge się zająć, ale chcę wybrać swój własny sposób. Mianowicie wybrać powiązania, jakie padły oraz wszelkie możliwości, jakie mogłyby być. Nie mam chęci do myślenia, czy taki i taki post jest sensowny i rozwinąć go na części pierwsze. Oczywiście po skończeniu tej listy mogę dorobić statystyki (tak, post, po poście). Ale to tylko wtedy, jak dostanę błogosławieństwo na mój styl. I nie, nie na Bladera, który ledwo przeleciał 20 stron i wie więcej. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |