![]() |
Na jaki skill starczy kamieni ?
Witam!
Czy ktoś się orientuje na jaki skill w przybliżeniu starczy mi kamieni mając 2800 small stonsów i distance 73 ? |
Zależy na czym skillujesz chociaż myśle że do 85 dista ci starczy i może trochę zostanie
|
jest to dosyć losowe ale:
miałem bp kamieni zaczalem skillować nimi od skilla 68, teraz właśnie skilluje, mam jeszcze 200 kamieni i mam skilla 78. jako że masz wiecej i wyższy skill daje jakieś 82-83 |
słyszałem takie co, że jak się skilluje jak najdalej do monka(odległość jak najdłuższa, aby mógł kamieniem rzucać) to skille szybciej lecą, ale szybciej kamienie znikają, a jak przy sobie stoją to na odwrót czy to prawda??
|
@up Nie to nieprawda
@topic Sadze iz starczy ci na okolo 82 dista tych kamyczkow:baby: |
wg mnie ~~ 82-83 Dista, ale to zależy od szczęścia ;)
|
zeby nie zakladac nowego tematu to napisze tutaj. Jak myslice do ktorego skila moge doskilowac kiedy mam 61 skila i 2 bp kamieni ??
|
Cytuj:
Ja jak skilowalam to niestety nie pamietam ale sadzac po wypowiedzi chlopakow up to mysle ze nawet pod 90 chociaz to zalezy bo mi wyskilowanie do 90 z 60 ktoregos wlasnie tak zeszlo 2 bp takze bardzo mozliwe ze i ty dobijesz :P |
Cytuj:
|
Teraz skiluję 85+ dista i na 1 skill schodzi mi ~400 kamieni :]
Myslę że wyciągniesz 82 na tym co masz. |
#Xevez
Mi 164 starczyło na 2 i pół skilla, może miałem szczęście ;) #Down Dokładnie 61 i doskillowałem do 63,5 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
sry źle zrozumiałem post up chyba xd
|
Ile kamieni kupić żeby wbić 70 distance mam 48dist i 50 kamieni jeszcze. I ile mniej więcej mi to zajmie?:)
|
@UP
Skille 50-60 średnio mi szlo po 60-70 kamieni na skill Skillle 60-70 średnio szlo po 100-120 na skill ;d |
co? 50 na jednego skilla X(;(
|
Cytuj:
|
Nie widzę sensu zakładać nowego tematu to zapytam tutaj.
Czy speary sie łamią szybciej niż small stony? Tak w oriencie ile dista wbije mając 1000 spearow od 10 dista. (skilluje na monku)8o |
@up na 10 skillu mozesz miec problemy ze trafieniem monka ;) Lepiej zacznij dopiero od jakiegos 40dista. 1000spear.. wystarczy ci to do ok. 75 dist (potem zreszta mozesz miec problemy bo nawet na full def monk nie bedzie nadazal z leczeniem.
|
Mam 35 dist, tak zapytałem teoretycznie.
Można zawsze postawić 2 monki i się przerzucać jak ma yellow/red hp.;) Mam 1000 spearow i 2bp Small stonów i chce po prostu kamyczkami trenować jak najpóźniej :confused: |
Mam 1000 spearow i 2bp Small stonów i chce po prostu kamyczkami trenować jak najpóźniej :confused:[/quote]
I co związku z tym? |
Jak chcesz tak rób :]:]:]:]:]:]
|
Mam pytanie wiem, że niechce się wam pisać przybliżonego czasu itp. ale napewno mieliście takie skille. No więc tak mam palka na 30 skilach (dist) i chcem tak do 70 skillać długo mi to zajmie?8o
|
Cytuj:
ps: jestem dumny z tego tematu :) jest on iskierka nadziei w tym 'chaosie' ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |