![]() |
4959 kont ukarano za oszukiwanie!
Jak informuje CipSoft na swojej stronie Tibia.com:
Cytuj:
|
ahha bardzo dobrze !
nie lubię boterow , nigdy nie miałem bota i nie zamierzam mieć , bardzo mnie cieszy ze liczba boterow sie zmniejszyła , WYTĘPIĆ WSZYSTKICH DEBILÓW CO BOTA UŻYWAJĄ OD BOTA MALEJE PRZYRODZENIE !!! |
I super ! Dobrze że się za to biorą. Nie jest to mała liczba, popatrzcie na liczbę online i obliczcie %, chociaz pewnie jest on kilkukrotnie niższy, ale dobrze że zaczynają działac!
|
Cytuj:
jakeis 5% mniej hajsu, albo nawet wiecej. |
dobrze ze coś wreszcie robią ;/
|
Niewiarygodne! Nareszcie wzięli się do roboty!
|
o lol, jednak cos zrobili. cos bo nadal zadne z moich kont nie zostalo zbanowane
|
Mniejsze kolejki, więcej wolnych miejsc do expienia... same korzyści :D
|
Super... Przyznaje sie bociłem... ale to było dawno (w grudniu przestałem)... Od nowego roku już nie boce ale bana i tak dostałem -.- Troche nie fair...
|
Cytuj:
|
Bez sensu
Ludzie bylem ofline i dostałem bana po 2 nie używałem bota bo skilowalem od tygodnia na monkach wiec po HU.. tam bot BEZ SŁYSZENIE ZOSTAŁEM UKARANY
|
Za multiclienta też banują? Wie ktoś?
|
ehhh wkoncu bedzie mozna normalnie poexpic :D
|
Cytuj:
@topic Ja chcę więcej!! =D |
Mi się zdaje, że jest to tylko taka gra CIP. Na expowiskach jakoś nie widać spadku liczby boterów. Myślę, że CIP tą liczbę sobie wymyślił. Większość boterów to gracze z płatnym kontem.
Kasa < Pacc < Boter < CIP Karanie boterów to tylko zmyłka CIP. Gdy banują stracą graczy, tracą graczy, tracą kasę. Proste. Ta zmyłka jest tylko do tego by uczciwi gracze nie denerwowali się i dalej grali. |
Yeah! Moze jeszcze wruce do tej gry...
Mam nadzieje ze nie jest to jednorazowa akcja GM'ow i calego Cipsoftu. Byc moze bedzie teraz spokojniej... |
Istnieje moze lista zbanowanych?
|
Cytuj:
A tak jak mówiła Exilya ;) Gadam ostatnio z nią o botterach a ona mi właśnie mówi że niedługo ich obecność nie będzie musiała istnieć ;) Dlaczego? Za każdym razem gdy ktoś wchodzi przez MC/BOT'a który korzysta z katalogu Tibii wysyła się raport do CipSoftu (tak jak w Silkroad Online) Moja przestroga? Używajcie botów które nie wymagają podawania pliku docelowego do katalogu z grą ;) Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Ahahahhuaheuahea
A jednak miałem rację !! :D I to mi się podoba, oby tak dalej :D |
Cytuj:
|
Teraz chyba będzie mniej kolejek
|
Account banished until Mar 01 2009, 13:53:02 CET because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
ładny prezent na ferie...btw wojna na pandorii teraz ciekawa bedzie... nie ma kto walczyc haha...ciekawe ze ile zmienia decyzje... bo zmienia na pewno cay |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiecie na jakiej zasadzie to się odbywa?
Wyłączyli listę online na servach (nie widać postaci bo aktualnie system przeznacza na nie swoją robotę) sprawdza np. ile kto ma staminy, ile razy ktoś się zalogował w czasie 1 minuty po SS, ile razy został zareportowany, ile razy witał go GM, ile razy system dostał wzmiankę o edycji clienta ;) PS. Wcale się nie zdziwię jak bany pójdą na osoby co maja pic podrobione ;o |
Cytuj:
|
Moj 100 ek banicje dostal, a juz botowalem sobie dragi w yalahar xDDDDDDDDDDDDDD
E tam, to nie znaczy ze przestane botowac ;];];] |
hmm wydaje mi sie że poszły same ng nie wiem czy elf tez... bproxy teraz bezpieczne bezpieczne ;]
|
Cytuj:
|
Nie jest bezpieczne, elfa nie uzywalem na tym najcie, tylko blackd a i tak dostalem banicje :<
@Down Czlowieku, ta to takie gowno ze nie zainstalowalbym tego na najwiekszym zlomie. Oczywiste ze Blackd mialem. |
Cytuj:
A więc hail płatne boty? @up Hah! Czyli jednak nie ;o |
Mówicie, że przez banowanie botterów Cipsoft traci dużo kasy.. a zauważcie ile osób zrezygnowało z gry bo wszędzie było od zaje**nia botterów. Teraz połowa graczy, którzy przestali grać właśnie dlatego wróci, więc wychodzi na 0...
Bardzo się cieszę z tego powodu. Sam botowałem, przyznaję, ale powodem tego było to, że jak expiłem samodzielnie to boty mnie wkur**ały i nie mogłem wytrzymać.. a lvl się sam nie nabije ;) Teraz w końcu będzie można spokojnie poexpić bez tracenia nerwów na tych boterach (chyba, że na tym skanie serverów Cipsoft poprzestanie swoją działalność)... Użytkowników czytających ten temat: 133 (zarejestrowanych: 34, gości: 99) Yahahahaha.. ;P |
Bproxy nie do końca bezpieczne mój rl dostał bana za botowanie, a używa bd. A co do komentarzy że cipsoft wymyslił sobie liczbę zbanowanych kont, niestety nie mogę się zgodzić. Na Nebuli bana dostała duża część najlepszej gildi na serwerze oraz wielu graczy z lv 150~.
|
Nie wątpiłem w CipSoft. Fajnie, że wymyślili coś, co daje automatyczne bany. Jakby wyniszczyli boterów byłoby zajebiście.
|
Hehe no to posypało się banów. I kaasy stracili też dużo CIP ;] No ale są na dobrej drodze. Choć nie wątpię że niektórzy dostali bana za darmo :)
|
@Gawan
No dokladnie, na nebuli w chuj osob zbanowane, w tym ja, niestety teraz tiady wroca i bedzie trzeba za miesiac znow odzyskiwac serwer ;d Co do tego, boterow jest znacznie wiecej niz starych graczy, wiec Cipsoft zrobil blad ;]] |
Cytuj:
|
Rozwala mnie to, że cieszycie mordy bo będą wolne exp place, hah. Ludzie..cieszycie sie, że wasz bot place bedzie wolniutke. Jestem pewny, że gydyby ktoś z Was dostał bana było by "KURWA MAC DOSTALEM BANA ZA NIC JA PIERDOLE JEBANY CIPSOFT" taka prawda ; )
|
a na isarze już się cieszą niezbanowani botterzy bo więcej miejsc wolnych do bocenia bedzie... a mi sie akurat pacc skończył ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |