![]() |
Telewizja
Telewizja - co tu dużo mówić - ogólne dyskusje o filmach, serialach które się tam pojawiają.
Jakieś warunki? - 0 sportu - ma on swój dział "Zagłada" na TVN dziś o 22.00 Ktoś to będzie oglądał? Lubi ktoś takie klimaty? "Tajemnica Brokeback mountain" - litości... film o miłości homoseksualnej... |
Polska - Chorwacja : DD
|
Cytuj:
Macie grupę miłośników kina/telewizji. Zaglądałeś tam? |
Od 3 lat nie oglądam telewizji.
Straciłem coś ciekawego? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem czym tu się podniecać , wygraliśmy fartem a z chorwacją dostaniemy w dupe jak bum cyk cyk.
|
Proponuję sport zamieścić tam gdzie jego miejsce, czyli w temacie "Wydarzenia sportowe". -.^
|
Telewizję oglądałem ostatni raz 3 lata temu.
Nie ma to jak mieć kompa dla siebie 24/h. Albo jedziesz do Wrocka do kina i looz. |
Cytuj:
Brudny Harry, Tańczący z Wilkami, Mad Max, to tylko kilka z tytułów, których obecność w TV mnie nieco zaskoczyła. Z drugiej strony, już dwie dekady miało się okazję te klasyki obejrzeć. A w naszych ojczystych stacjach dopiero teraz. ;p |
Cytuj:
|
A tam narzekacie, gdybyscie nie mieli neta to byscie ogladali TV. Ja tam TV ogladam moze kilka h w tygodniu o ile jestem w domu. Jesli nie to tylko czasem justina i jakies mecze, jak dzis. TV sie niezbyt oplaca ogladac, glownie mowa o filmach. Sciagasz film w 5 minut i mozesz sobie zatrzymac kiedy chcesz i nie musisz ogladac tych 20minutowych reklam. W tv jedynie czasem leca fajne programy dokumentalne.
|
Pamięta ktoś jak wychwalano "Superprodukcję"?
Cytuj:
|
Jak by nie patrzeć, to w ogóle nie oglądam TV. Raz na tydzień może jakiś film.
A! i na wieczór anime na Hyperze ; P |
Najwięcej w sumie Cartoon Network, dla Chowdera. : ) Wyspa Totalnej Porażki też ma niezłe akcje, jak na kreskówkę.
@down Radda radda? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze tak z 900 odcinków mody na sukces + powtórki z 5 rodzaji reklam Vizira i ok. 75 odcinków 1 z 10 btw. Poza Ligą Angielską (United <3), komediami polskimi na Canal+ i paroma filmami na HBO i TVP2 to nie oglądam telewizji także ;| |
A ja oglądam: Viva i 4Funtv aby posłuchać jakis ciekawych piosenek i Cartoon Network - Chowder :P
I na Dicovery World oglądam Historia oręża i Broń przyszłości. Czasami na Discovery Brudna robota :D |
@Dr.Unknown
Eh masz szczęście ;/ ja muszę czekać do 3 w nocy, żeby obejrzeć atomówki i laboratorium dextera, więc tylko piątek, sobota i ferie. |
Cytuj:
@topic Czasami, jak nie chce mi się wyjątkowo nic robić przy kompie. ale fakt, niewiele ciekawego w TV leci. |
Jeśli już oglądam tv (a to dzieje się, jak nie mam kompa albo konsoli, czyli b. rzadko), to Comedy Central, Discovery, National Geographic, Animal Planet, Tvn Turbo
|
Ja ogladąm telewizje, ale nie Polską(syf w najlepszym wydaniu), niemiecką na kablówcę.
Codziennie, zawsze, i bez względnie ( od poniedziałku do piątku ) mam taki rozkład : Poniedziałek - wtorek 12:30 - 4x Spongebob <kiedyś> 14:15 - Drake & josh ( bleeh teraz zdjeli z anteny -.- ) ... 18:10 - Die Simpsons 18:40 - Die Simpsons <albo> 18:45 Sponge bob ( nie ma to jak kreskowki ) <albo> 18:45 Mr.bean 19:10 - Galileo 19:45 - Hotel zack & cody Środa 12:30 - 4x Spongebob ... 18:10 - Die Simpsons 18:40 - Die Simpsons <albo> 18:45 Sponge bob <albo> 18:45 Mr.bean 19:10 - Galileo <albo> 18:45 Mr.bean 19:45 - Hotel zack & cody 20:00 - Świat według kiepskich Czwartek 12:30 - 4x Spongebob ... 18:10 - Die Simpsons 18:40 - Die Simpsons <albo> 18:45 Sponge bob <albo> 18:45 Mr.bean 19:10 - Galileo <albo> 18:45 Mr.bean 19:45 - Hotel zack & cody 20:15 - Upps die pannen show ( takie niemieckie śmiechu warte ) 21:40 - comedy street Piątek 12:30 - 4x Spongebob ... 18:10 - Die Simpsons 18:40 - Die Simpsons <albo> 18:45 Sponge bob <albo> 18:45 Mr.bean 19:10 - Galileo <albo> 18:45 Mr.bean 19:45 - Hotel zack & cody od ostatnich 3 miesiecy nie bylo dnia żebym nie zaliczył takiej sekwencji ( tej od godziny 18:10 ) Cyfrowy Polsat by sie przydał, na którym to kanale leciały te wszystkie kreskówki hanny barbery ? Ahh, byłem na wakacjach u ojca to caly czas to ogladalem :p ( jak nie siedzialem na kompie ) Filmy rzadko oglądam bo same syfy dają, darkwarez.pl ftw chociaż raz na 2 miesiące trafi się film godny uwagi @down : tiaa niemiecki dubbing ftw polski i angielski lipaaa btw. ktoś wie gdzie można sciągnać odcinki serialu drake & josh ? najlepiej po niemiecku ( po polsku nie ma ) bo na warazie jest tylko pelnometrazowy fillm |
skoro tak lubicie kreskówki to:
www.kreskowki.fani.pl @up Przy spongebobie to idzie żałować, że się niemieckiego nie zna ;-( |
Ja w TV oglądam tylko program Bałtroczyka od momentu, w którym przy przerzucaniu kanałów podczas jedzenia obiadu stwierdziłem, że najciekawsze są obrady sejmu..
|
Dla tych co nie widzieli sponczboba
Angielski dubbing - SUX ! http://pl.youtube.com/watch?v=WWXBl3FidNg Niemiecki dubbing - najlepszy ! http://pl.youtube.com/watch?v=q-TkEO...eature=related Polski dubbing - SUX ! http://pl.youtube.com/watch?v=PUwV0h...eature=related |
Nie pieprzcie, że polska TV jest gorsza od zagranicznych, kupcie Cyfre + czy Cyfrowy Polsat, od razu wam pała zmięknie, chyba ze nie macie zainteresowań...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli nie mam nic do roboty to TV oglądam. Najpierw szukam teleturniejów, jak nie ma to przełączam na polsat sport albo eurosport, jak nic ciekawego to na AXN. Jeśli nic ciekawego to discovery (channel i science).
|
Ja w sumie oglądam tylko Scrubsów na Comedy Central. Czasem jakiś fajny film po północy na C+ i to wszystko.
|
Cytuj:
|
Po powrocie ze szkoły oglądam 2 odcinki Batmana, a jak trafię to "6 w pracy", czasem Hypera (Te dwa aparaty zawsze mnie zabijają - Miłosz i ten drugi). Discovery jak trafi się coś ciekawego, Polsat Sport i Polsat Sport Extra (ale jak są mecze które mnie interesują - Milan, Inter, Palermo,Napoli itp.), Fakty TVN i "Na Wspólnej". Chyba nic więcej.
|
Jeej, niedawno to ja tylko Odlotowe Agentki oglądałam. To były czasy. : ))
A tak ogólnie, cała moja rozkładówka telewizyjna na tydzień. - CSI: Miami 6 seria, 8pm, niedziela, Polsat 1 seria, 10.20pm, wtorek, Polsat, 2 odcinki oraz 7 seria, w nocy z poniedziałku na wtorek z neta ~5 rano naszego czasu. - CSI 6 seria, 11.10pm, poniedziałek, TVP2 oraz 9 seria, w nocy z czwartku na piątek bla bla bla - House, MD 3 seria, 8.40pm, czwartek, TVP2 oraz 5 seria, w nocy z poniedziałku na wtorek - Monk 5 seria, 9pm, poniedziałek, TVN Oprócz tego, niemalże codziennie powtarzam sobie Friends, The X-Files oraz starsze odcinki wyżej wymienionych seriali. Czasem jeszcze obejrzę Bold&Beautiful, Without a Trace lub Cold Case. @down Już cię kocham : )) |
Hallamark
20:00 CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas Codziennie A jak jest przed 20 to comedy central |
Cytuj:
Co do kreskówek na cartoon newtwork - dla mnie to syf. Nie daj, że nieciekawe, to co drugi odcinek każdej bajki, to powtórka. Wolę anime. |
A Misia Uszatka i Kolargola ogladacie? tozto jest prawdziwa esencja bajki
|
Mnie wciągnęła 'PIERWSZA MIŁOŚĆ'. I w końcu nie wiem czy Roman jakmutam będzie z Emilką. ;( Ten serial jest tak cudownie bezsensowny i idiotyczny, że jestem gotów stwierdzić, że to dzieło geniusza.
|
ja też przede wszystkim Pierwszą Miłość oglądam.
|
Tajemnica Brokeback mountain "inny15" z TORGa pewnie nagrywał na płytki i kasetki żeby potem swoim adoptowanym dzieciom puszczać ;<
@topic Prognoza Pogody |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |