![]() |
ScreenShoty z RL Tibii, na dodatek nie pomniejszone. Fabu³y nie oceniam, bo nawet nie mia³em ochoty czytaæ, jak zobaczy³em Screeny.
|
WON Z TYM DO NIEDOKOÑCZONYCH FAKE'ÓW!
B£AGAM CIÊ, MIKES1, ANI NIKT INNY NIECH SIÊ TU NIE WYPOWIADA ;< TEMAT ZREPOROTOWANY! NIECH SIÊ NAUCZY, OD CZEGO S¡ PRZYKLEJONE TEMATY! NAWET JE¦LI MODY NIE ZAGL¡DAJU¡ DO TEGO DZIA£U, TO MY MO¯EMY MU U¦WIADOMIÆ, ¯E S¡ ZASADY! Kurna, gadam jak jaki¶ pr0 przywódca :< |
Ktory to juz twoj fake? Jest temat niedokonczone fakei i nasze pierwsze fakei. Tobie przydalby sie raczej ten drugi. Niewiem czy raport cos da, bo fake raczej nie lamie regulaminu, ale moglbys sie troche opanowac i ograniczyc sie z robieniem fakeow? Zrob jeden pozadny fake, a nie rozdrabniasz sie na kilka shitow...
|
Nie znam siê zabardzo na fake,ale ogl±daj±c inne to co¶ to ... ? Nie wiem! Za du¿o ''Jetix'a'' Pokemony! Lol,jest taka choroba ''Pokemonia'' Moja ocena to : 2/10... I jeszcze te sceny w z real tibi? Lol przecie¿ to fake?.
|
Fabu³a...N|C
Popatrzcie na drogê... Dalej nie wymieniam... |
zabijcie mnie ! proszê was zabijcie. zap³acê osobie która we¼mie siekierê i mnie zabije ! bo jak na to patrze to sie ¿yæ odechciewa.
|
¯e¶ zaszpanowa³ -.-. Po 1 obrazki nie pomniejszone po 2 za du¿o "pOkEmOnS" Po kolejne krótkie, po 4 jest przyklejony temat powodzenia w dalszej karierze ;)
|
Brak mi s³ów...
Nie rób fake o pokemonach. Poæwicz i pomy¶l. |
Brak mi s³ów, troche ¶mieszne ;p ,
ale fejk do dupy. |
Jednym s³owem Fail -.- Ch³opie opanuj siê ! Ile ty masz lat, aby takie co¶ robiæ -.- Poczytaj poradniki, poogl±daj Fake innych u¿ytkowników ! A nie robisz takie gówno o losie do wody z Tob± ch³opie !
|
Ty IDIOTO!
Nidoking nie jest pokemonem wodnym! CO DO MA BYÆ?! Kpisz sobie z nas?! Wyno¶ siê idioto ogl±daæ dragonballa! Nie zas³ugujesz by byæ pokemonem! |
Nie zas³ugujesz byæ pokemonem !!! Paint R0X , btw. dam ci 2/10 wiesz czemu ? bo da³e¶ pokemony !11111
|
sorry juz nie zrobie fake o pokemon :( :(
|
@up
Jakby to kogo¶ martwi³o... Closed plx(?) |
S³abe, nie lubiê pokemonów. 3/10
|
@Pisay_666
Zdolny jeste¶. ;P |
@Pisay:
Odwa¿ny jeste¶ ;o Tak wiem, zmieni³em siê, blablabla, mam skorpiona ( ¿eby nikt siê nie plu³ ¿e o chorobach siê nie ¿artuje ), cze. @topic: Rotfl, n/c... |
hahaha
hahahhahahaha co to jest ja lepsze robi³em jak mia³em 5 lat
`````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\````\ ```````/mmmm\````\ ``````/mmmmmm\````\ `````/mmm/\mmm\````\ ````/mmm/__\mmm\````\ ```/mmmm\```\mmm\````\ ``/mmmmmm\```\mmm\````\ `/mmm/\mmm\```\mmm\````\ /mmm/``\mmm\```\mmm\____\ \mm/````\mmm\```\mm/````/ `\/____/`\mmm\```\/____/ ``````````\mmm\````\ ```````````\mmm\____\ ````````````\mm/````/ `````````````\/____/ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\____\ ```````/mmm/````/ ``````/mmm/````/ `````/mmm/````/ ````/mmm/````/ ```/mmm/````/ ``/mmm/````/``````_____ `/mmm/____/``````/\````\ |mmm|````/``````/mm\____\ |mmm|____\`````/mmm/````/ `\mmm\````\```/mmm/````/ ``\mmm\````\`/mmm/````/ ```\mmm\````/mmm/````/ ````\mmm\__/mmm/````/ `````\mmmmmmmm/````/ ``````\mmmmmm/````/ ```````\mmmm/````/ ````````\mm/____/ `````````~~ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\````\ ```````/mmmm\````\ ``````/mmmmmm\````\ `````/mmm/\mmm\````\ ````/mmm/``\mmm\````\ ```/mmm/````\mmm\````\ ``/mmm/````/`\mmm\````\ `/mmm/````/```\mmm\````\ /mmm/____/`````\mmm\____\ \mmm\````\``````\mm/````/ `\mmm\````\``````\/____/ ``\mmm\````\ ```\mmm\````\ ````\mmm\````\ `````\mmm\````\ ``````\mmm\````\ ```````\mmm\____\ ````````\mm/````/ `````````\/____/ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\____\ ```````/mmm/````/ ``````/mmm/````/ `````/mmm/````/ ````/mmm/____/ ```/mmmm\````\ ``/mmmmmm\____\________ `/mmm/\mmmmmmmmmmm\````\ /mmm/``|mmmmmmmmmmm\____\ \mm/```|mm|~~~|~~~~~ `\/____|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````|mm|```| ```````\mm|```| ````````\m|```| `````````\|___| . . . . . ``````_____ `````|\````\ `````|m\____\ `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|```| `````|mm|___|______ `````/mmmmmmmm\````\ ````/mmmmmmmmmm\____\ ```/mmm/~~~~/~~ ``/mmm/````/ `/mmm/````/ /mmm/````/ \mm/````/ `\/____/ `````````_______ ````````/mm\````\ ```````/mmmm\````\ ``````/mmmmmm\````\ `````/mmmmmmmm\````\ ````/mmm/~~\mmm\````\ ```/mmm/````\mmm\````\ ``/mmm/````/`\mmm\````\ `/mmm/____/```\mmm\____\ |mmm|````|`````|mmm|````| |mmm|____|`````|mmm|````| `\mmm\````\```/mmm/````/ ``\mmm\````\`/mmm/````/ ```\mmm\````/mmm/````/ ````\mmm\__/mmm/````/ `````\mmmmmmmm/````/ ``````\mmmmmm/````/ ```````\mmmm/````/ ````````\mm/____/ `````````~~ ``````````_____ `````````/\````\ ````````/mm\____\ ```````/mmm/````/ ``````/mmm/````/ `````/mmm/````/ ````/mmm/````/ ```/mmm/````/ ``/mmm/````/``````_____ `/mmm/____/``````/\````\ |mmm|````/``````/mm\____\ |mmm|____\`````/mmm/````/ `\mmm\````\```/mmm/````/ ``\mmm\````\`/mmm/````/ ```\mmm\````/mmm/````/ ````\mmm\__/mmm/````/ `````\mmmmmmmm/````/ ``````\mmmmmm/````/ ```````\mmmm/````/ ````````\mm/____/ `````````~~ |
@Fuckwits
Teraz wszyscy bêd± szpanowaæ, ¿e potrafi± to zrobiæ? |
@Herbi
Szpanowaæ bêd±, bo im Pisay zrobi³ Xd @Fake ¯±³.p³ |
@Pluszaczek
Ale zaszpanowa³e¶ :/ @fejk To ja dodam sw± postaæ do fejka Ukryty tekst:
Btw.RMF NAJLEPSZA MUZYKA POD S£OÑCEM! |
@up
Ale¶ mnie tym rozbawi³ xD o ma³o z krzes³a nie spad³em. @topic Fake s³aby paint rox POKEMONY ROX BLASTOOISSSS!!!! nie koñcz proszê nawet nie oceniam. |
@up
to ju¿ jest skoñczone Akcja nakarmiæ trolla siê k³ania ;[ NIE PISAÆ JU¯ ZA MN¡! |
Nale¿y klikaæ w opcjach pomniejszanie
zobacz mój fake i bierz przyk³ad (i tak jest trochê b³êdów w tek¶cie) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=208470 polecam przeczytaæ fake tutorial by Cloy |
Powiedz mu jeszcze jak zrobiæ takie fajne oczy <3
|
Brak S³ów
... Mo¿e masz jakis inny? talent sprubuj cos innego :) |
'- Nigdy ze mna nie wygrasz dupku.
- zobaczymy cieniasie.' xddddddddddd |
Skoro wiadomo, ¿e autor kontynuowaæ fake'u nie bêdzie, to mo¿e przestaniemy pisaæ w temacie jak prosi³ neji13?
|
Co wy kur**wa macie do pokemonow -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |