![]() |
Czy powinni zrobić kolejkę tibijską na mainie dla FACC?
Jak myslicie? Czy powinni zrobić środek komunikacji miejskiej pomiędzy miastami dla FACC? 8o Ja sobie to wyobrazam jako kolejka w tunelu podziemnym na np. -9.:] Cena wynosilaby 500 gp od gracza do dowolnego miasta. Nie byłaby to podróż błyskawiczna (teleport - jak ze statku na statek dla PACC),
tylko podróż która umożliwiłaby przejazd np. w minutę z Thais do Venore. Kolejka byłaby jednoosobowa. |
Pomysł głupi.
|
FACCom nie należy dogadzać; FACCe należy usunąć. I bardzo by to zmniejszyło możliwości tworzenia 10 cashmakerów na raz na innych kontach na bocie.
|
Cytuj:
2.Faccom mozna dogadzac, jednak Facce nie powinny sie tego domagac. @top Glupi pomysl. |
Moze jescze dodadza samolot?
|
Odrazu , dadzą statki dla facc i pacc. I paccom dadzą x10 droższe , człowieku , myśl Facc dla cipsoftu to szkodniki co przeszkadzają w expie tym na których zarabiają -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Nie rozumiesz wypowiedzi?^^ Wyciągnij wniosek , przeczytaj raz, nie zczaisz to do skutki... Jak dalej nie zrozumiesz to masz problem :baby: |
O ja cie pędze, to w średniowieczu były kolejki?
|
Cytuj:
|
Ale to jest gra fantasy, oparta na średniowieczu co nie znaczy, że tam zaraz mają latać samoloty i jeździć kolejki miedzy innymi z thais do venore ...
Skoro były w średniowieczu kolejki, to mogły bez problemu być pistolety, więc po cholere paladyni latają z dzidami i się męczą, przecież można wziąść pistolet i zastrzelić takiego cyclopa, albo w ogóle spuścić bomby na ferumbrasa, to innych potworków już nie będzie. |
"Nie, bo nie".
Jak chcesz podróżować - kup PACC-a. I tak powinieneś się cieszyć, że FACC mają aż 5 miast, a nie tylko 1 czy 2... Ewentualnie można wyjść z pomysłem dostawania bonusów za wysyłanie SMS, np. Chcesz określony czar - wysyłasz SMS, chcesz outfit - wysyłasz SMS. Ale to pomysł do dłuższej dyskusji. |
Cytuj:
Może nie w takim sensie jak to pokazano w Tibii, ale byli ludzie uważani za magów (co nie znaczy, że czarowali), byli paladyni (co nie znaczy, że strzelali z kuszy - wizerunek tibijski). Druidzi? Anglia choćby. Topic: Lol, nie. |
Metro w tibii.... <owned>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak facc to smiec to dlaczego na Premii jest max 200 osob? jakby nie bylo faccow to nie dochodziliby nowi, a wtedy jak jakis pacc przestanie grac to nie przyjdzie w jego miejsce nowy paccbuyer |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down na internet wydaje 70zl miesiecznie 3x70 = 210 pacc 90zl - przesadzone? |
Cytuj:
Nie chcesz - nie graj, IMO typy z Blizzarda dobrze zrobiły, co prawda nie grałem w WoWa ale mogę się założyć że jest tam 5 razy mniej noobków typu "free itans blz" |
Cytuj:
Myślisz, że Cipsoft obchodzi to, że jakiś noob bez możliwości kupienia pacca odejdzie, "Bo wszystko jest dla pacc"? Cytuj:
Niech ludzie wreszcie zrozumieją, że facc to jest demo. Tak jakby jakiś darmozjad ściągnał z neta hm... Crysisa, który zajmuje 100 mb i ma tylko np 2 misje, a później pisał do Cryteku ubolewania, że tylko jedna misja, że to że sro i że mu się należy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
LUL FAIL AND ROCK AND ROLL. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Avidek
Zaczynasz sensowniej pisać ;) Wg ciekawie byłoby tylko wtedy, gdyby nie byłoby to na zasadzie tp. Cytuj:
Tyle powiem. |
Pytanie brzmi 'czy powinni', a nie 'czy z twojej perspektywy jako kogos kto kupil pacc sie im nalezy' bo potem to prowadzi to takiej parodii dyskusji jaka mamy tutaj, jedynym sensownym argumentem jaki podal ktos to zwiekszenie sie ilosci cashmakerow. Facce owszem placza o expowiska, ale ton odpowiedzi kolesia, ktory sobie mysli, ze on zaplacil to ma miec a reszta niech sie p***li to juz nie widzicie. Spojrzyjcie na to z innej perspektywy i zastanowcie sie - co was obchodzi, ze jakiemus faccowi dodadza udogodnienie? Bo zachowywujecie sie conajmniej jakby wam cos odbierali i dawali to na facca.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
all up /\
zal.pl ten temat był tylko po to, aby się dowiedzieć czy graczom na FACC podobałaby się taka kolejka! A wy tu coś o + PACC i - FACC piep**cie... o cenach PACC...czy się opłaca? czy nie? czy to duzo? tyle! ..;d |
Cytuj:
Ale kiedy to będzie w 2011 , nie ostatnio mówili że po 2012 dopiero. A narazie słowacy, którzy mają podobną gospodarkę do Poski mogą się cieszyć jełrem |
Jak ktos ma mozg i glowe do interesow to za pacca 3 miesiecznzego zarobi z 500 ~~ zl i pozniej nie bd kupowac za prawdziwe pieniadze go a dalej bedzie zarabial coraz wiecej i wiecej . Denerwuja mnie faccki ktore mowia ze 95 zl to duzo . To kup na miecha za 38 omg. A jak nie masz 38 zl to musisz byc z biednej wiatnamskiej wioski albo etiopiskiego osrodka dla bezdomnych.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |