![]() |
Orc Raid na Azurze
|
Padłem ze śmiechu :)
|
spongebob ale lipe zalapal:P znalazl sie w zlym miejscu i zlym czasie
|
ludzie...spac ;D
@film ładnie się złożył. ale widze ze byl przygotowany bo w dp juz aol czekal ;d |
@up
wlasnie dopiero co wstalem cos lipny ten rajdzik |
Mógł UE, to by gówna zabił i uciekł.
|
Myślę, że gdyby nawet walnął ue to wiele by nie zdziałał, bo warlordow na strzała nie ściągnie a wokół niego trochę ich było
Tyle: http://i422.photobucket.com/albums/p...r/ORC_RAID.jpg |
peszek, się wpakował ;o
|
Na mas frigo znikł by ten cały syf a od dwóch warlordów które przy nim stały na pewno by jakimś sposobem uciekł takie jest moje zdanie. Ta utama go zabiła wg mnie gdyby stał na hp i leczył się sio zdążył by zdmuchnąć ten syf mas frigiem i by uciekł, ale spanikował wrzucił utamke i nie dał rady.
Ździwiłem się też troche, że ziomek na świecie pvp totalnie nie miał uhów. Nie raz uhy na n-pvp uratowały mi dupe, a na pvp to podstawa. Zaraz pewnie będą komentarze, "że gram na n-pvp i co ja mogę wiedzieć o światach pvp. Nigdy nie miałem pewnie wyższego lvl jak 20 na pvp i kozacze", ale swoje wiem. |
Cytuj:
|
@2up
Bez utamki to by go na combo zestrzelili. @Ale fakt, mogl walnac WoN to moze by uciekl chociaz. Byl na pewno zaskoczony, bo sam pisal koledze, ze myslal, ze ten spawn jest dalej. |
Cytuj:
|
Tylko ze wy wszyscy macie przygotowany plan na kazda okazje i zawsze wiecie co robic.. Koles sie przestraszyl ze nagle tyle orcow sie lognelo i logiczne ze mial malo czasu do pomyslenia...
|
no w sumie keidys tez poszedlem tam na taki rajd, nie bylo nikogo w poblizu to ja dalej poszedlem i znalazlem sie w identycznej sytuacji xD [dodano] nawet w tym samym miejscu padlem xD
|
Cytuj:
|
Panika ok. Ale leczenie sie na utamo vicie exura? :cup:
|
/\ bo nie chcial pasc odrazu po skonczeniu many, przyjrzyj sie i zobacz ze jak wlaczyl utame to mial red hp
;p |
Cytuj:
A tak na poważnie to było do przewidzenia więc ja bym tak sobie nie stał po drugim ataku. Kiedyś byłem online jak akurat atak był no i oczywiście wszyscy boją dupę przy słabszych orcach, ale jak padły to wszyscy wyłażą po loot i jak pojawiły się zerki i lidery to kilka osób od 40 do 60 lvli padło. Z jednego spadła demonka i rh, z reszty syf ale wszystko im oddałem bo mi się żal zrobiło :-) |
Cytuj:
|
Dobrze, że utamke wrzucił, ale od razu po utamce powinien rzucić mas frigo i kierować się na wschód, a on wrzucił utamke i zmarnował pare sekund na exurkowanie się. W tym czasie stracil większość many
|
Zdania są różne... ja uważam ,że dobrze że włączył utame jednak mimo wszystko miał kilka sek, żeby spokojnie walnąć lodowe UE, padło by wszystko oprócz warlordów które miały by pewnie red hp...więc wrzucił by gran hura i tyle go widzieli... on jednak wolał stać jak ta dupa i sie manasować, znoobił i tyle, taka prawda i nie piszcie że stres bo nawet w stresie używa się mózgu B)
|
rozjebało mnie to xd
znoobił że nie walnął ue .. |
Oglądaliscie film do konca?? W chatce ma troche itemkow i kaski. Wydaje mi sie ze to moze byc jakis noskillowy ek na bocie i nie umie grac no to padl.
|
Cytuj:
|
A najlepsze jest to że zazucił utamke i wkoło się exurował xD a przecież miał włączoną utamkę i full hp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |