![]() |
Assassin stars??
Mam dużo "K", i 40 RP :p Mam pytanie czy kupić assassinki i czy dobre hity by mi z nich wchodziły?
Mam skille 90/50 |
Doskilluj do 110 dista za te "K" co masz a później kup jakiś bp assassin starów i idź huncić cave raty. Mam nadzieję że coś Ci spadnie^^
|
nie........
|
Poćwicz do 42 lvl'a i kup Enchanted Spear'y.
|
albo Czytaj ze zrozumieniem
|
Wbij 42 kup Enchanted Spears i zrob se fajne expo np.nocka na D - Lainer ;]
|
Dołączę się do tematu gdyż poniekąd dotyczy takiego samego problemu z tym wyjątkiem, że mnie rozchodzi się o Royal Spears. Czy na 24 poziomie dużo stracę z ich ataku? Ponieważ męczy mnie już bicie ze zwykłych chciałbym się już przerzucić na RSy.
|
Cierpliwości po prostu, dojeb 80lvl i dzięki zaoszczędzonym K szybko wbijesz 100+
|
kompletna strata używać asassinek na 40 lv ;p to tak jakby 10 lv używał royal spearów ^^ przynajmniej tak mi sie wydaje ;p ale skille masz niezle, wbij szybko 80 lv i jazda na frosty ;] sama przyjemnosc :D
|
Ja mam 97 RP i juz expie z assassinkami na Goroma- Hydra Island. Sama przyjemność;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Zamaly lvl |
Cytuj:
Jeden lvl straty = -2% ataku broni . 40 lvl straty = -80% broni ataku . Czyli będziesz walił z assasinek jak z broni o ataku równym 20% x 65 atk , oblicz i będziesz walił mniej niż z Rs'ów . |
up@
Ciekawe skąd masz takie informacje że 1lvl = 2%...? To jak mam 60 lvli za mało to go leczę? (-120%) Topic@ Nie opłaca się. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Osobiście słyszałem że 3% ale dużej różnicy i tak tobie to nie zrobi. poza tym supporterzy powinni być poinformowani ze wszystkim na bierząco. Jeśli podliczać waszą robote (supporterów) to ty leżysz i kwiczysz Pozdrawiam Cytuj:
|
Cytuj:
Topic; No tak jak każdy mówi nie opłaca się :) |
Cytuj:
Ta teoria została obalona. Chociażby tym że mając 50 lvli mniej powinienem w ogóle potwora nie trafiać. A jednak da się mu zadać całkiem dobre hity. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do jerrrego: Twój avatar to Twoje zdjęcie z RL? buahahaha :D:D8o8o8o |
Cytuj:
Swoją droga musisz się zaprawdę nudzić w domu skoro mnie obserwujesz. Niemasz rl? Swoją drogą dziękuje Ci, że jako jeden z niewielu potrafisz dostrzec że mój nick pisze się przez 3r. Co do "grubości mojej lamowatości" się nie wypowiem. Bo zaprawdę niewiem o co chodzi. Jeżeli chciałbyś mi to łaskawie wytłumaczyć to prosze na pw. Swoją drogą do wszystkich: jeśli macie do mnie jakieś problemy to na pw a nie w tematach. bo robi się śmietnik Pozdrawiam @down masz problem? pisz pw |
up@
Sam ten śmietnik robisz pisząc offtoppic On Toppic@ Temat chyba do zamknięcia, Autor dostał odp. Prosiłbym o zamknięcie kogoś kto to może uczynić. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |